Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Tetro Aurelius Die ;) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76923)

Roxman 12-05-2006 22:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olorion.
pl 151 szaring non pvp skill nub

LOL szaring to tak,zgadzam sie,ale co on mogl zrobic? jak SSA mu sie skonczyly i nie mial desintegrate runy !;o a co do ciebei to ciekawe jakie ty masz PvP,uhmmm wogole mogl bys? podac name twojego chara ? bede wdzieczny

pijopiwnik 12-05-2006 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=DanieL=-
(..)wkońcu ten idiota padnie ciekawe(...)

nie padnie tylko padł i nie "ten idiota" tylko "jeden z ownerów" :P

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Roxman
LOL szaring to tak,zgadzam sie,ale co on mogl zrobic? jak SSA mu sie skonczyly i nie mial desintegrate runy !;o a co do ciebei to ciekawe jakie ty masz PvP,uhmmm wogole mogl bys? podac name twojego chara ? bede wdzieczny

to, że tetro dał ci 15 gp na parcela to nie znaczy, że masz go chronić

tetro~ to taki prosiaczek

Sir Stas 12-05-2006 22:45

Re:

Jestescie cholernie gfygeygf !!

NG zostalo wyjebany z Arcani jesli wy ich wyuwielbiam jeść bananyiecie z Kyri to pojda na nowe servy a wtedy juz nie powstanie polski server ! Zrobiliscie cholernie wielki blad nawet jak wygracie wojne (co jest malo prawdopodobne) to i tak beda wracac specjalnie do was szwedzi tylko po t by was ubijac... :f

Jestem po stronie szwedow w tej wojnie na Kyrze !

Nirvy 12-05-2006 22:46

xd

Czas Tetra na kyrze sie kończy..... byebye i mam nadzieje że Cię nie zobacze na nowym -.-

Etoric 12-05-2006 22:54

Najgorsze jest to..ze przez taki rozpad zacznie sie era szwedow...zobaczycie ze tak bedzie..i najwiekszym problemem jest to..ze na kazdym niemieckim serwerze tak...bylo jest i zawsze bedzie
polak-zachlanny, przebiegly, niewychowany "PROSTAK" nie potrafiacy stosowac sie do netykiety, czy tez innego rodzaju kodeksu panujacego w grze. Najczesciej wykowanywany zawod: Power Abuser. Czy 10 lev, czy 150 zawsze bedzie wiedzial jak z kogos wydusic pare gp-czy to przemoca, czy podstepem.
Szwed-rozwazny, mysli co robi-aczkolwiek niewychowany RASISTA.
Trzeba wiedziec kiedy skonczyc z naduzywaniem wladzy..najlepszym przykladem tego jest nasz kochany tetrus...

Mega_RobalXXL 12-05-2006 22:54

O.o
Nice
GZ dla Moothonost.
"May 11 2006, 22:46:39 CET Killed at Level 151 by Moothonost"

Magson 12-05-2006 23:00

Tak to jest jak sie sharuje w 10 osob z buszu :)

Gratz fraga, wykończcie go :P

Aetjba_/ 12-05-2006 23:02

@Etoric
Powinnienes sie domysil o jakim tetrusiu mowie ;d

Tym grubszym ;d

NiQu 12-05-2006 23:25

NIgdy w zyciu bym sie nie spodziewal ze Moothonost zabije Tetra za to ze ten zakosil mu g-armor z wrl's . :o

No cuz moze to bedzie tak ze Tetro przegra wojne , pujdzie do szkoly i jeszcze beda z niego ludzie , a na kyrze bedzie mozna spokojnie pograc . :)

1 jest pewne to bedzie ciekawa wojna :) .

Sir Stas 12-05-2006 23:35

Re:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NiQu
NIgdy w zyciu bym sie nie spodziewal ze Moothonost zabije Tetra za to ze ten zakosil mu g-armor z wrl's . :o

No cuz moze to bedzie tak ze Tetro przegra wojne , pujdzie do szkoly i jeszcze beda z niego ludzie , a na kyrze bedzie mozna spokojnie pograc . :)

Nie Nie Nie i jeszcze raz nie lepiej poznaj historiw Arcanii oni przyszli z Arcani ale zamin z niej odeszli narobili bardzo duzo problemow i pozabijali za duzo osob lepiej jak Kyria bedzie ich wtedy nie zobacze ich na innych servach niby dobre sa z nimi uklady ale to nie wystarczy !

pijopiwnik 12-05-2006 23:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NiQu

ty też powinieneś isć -.-'

Ka$z3r 13-05-2006 01:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nirvy
Czas Tetra na kyrze sie kończy..... byebye i mam nadzieje że Cię nie zobacze na nowym -.-

Ojjj mylisz się :p Puki Eon Aldarion/Shyan Aurelius bedzie walczył wraz z Tetrem,to Moon,Rhu,Geddy mogą zapomnieć o wygraniu tej wojny...

Tak oni przyszli z Arcanii, bo ktos z przeciwnej gildii zaplacil kase za hacki...6 hackow w ciagu 2 dni to nie jest normalne...zrokowanie 5 sorcow. Do czego teraz ludzie sie nie posuna zeby wygrac wojne :o

@Magson z tymi 10 ownerami to juz przesadziles ostro, gralo i gra tylko 2,zaden z nich madry nie jest, ale tylko 2ownerow ;)

Jinikao 13-05-2006 02:09

All jesteście poj**ani. Co was obchodzi czy jest gruby, chudy, wysoki, niski;/;/;/ Ja jako pierwszy dalem ten film na forum.Ale nie po to zeby sie wysmiewac. Ciekawe co wybyscie zrobili(20 lvl) gdyby was ktos atakowal... Ich bylo 3 + 2 co blokowalo droge. Tetra zdradzili. Wtedy zrobil pz locka i nic by mu nie pomoglo.. Wkurza mnie gadanie noobow ze Tetro to nie ma pvp itd. ŻAL!!!

Sir Stas 13-05-2006 02:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao
All jesteście poj**ani. Co was obchodzi czy jest gruby, chudy, wysoki, niski;/;/;/ Ja jako pierwszy dalem ten film na forum.Ale nie po to zeby sie wysmiewac. Ciekawe co wybyscie zrobili(20 lvl) gdyby was ktos atakowal... Ich bylo 3 + 2 co blokowalo droge. Tetra zdradzili. Wtedy zrobil pz locka i nic by mu nie pomoglo.. Wkurza mnie gadanie noobow ze Tetro to nie ma pvp itd. ŻAL!!!

Nie wszyscy poj*** bo to ze Tetro ma dobre pvp to wiem. Wyglad tez mnie nie interesuje interesuja mnie jedynie konsekwencje wyniku wojny :/

Bjoern Shu 13-05-2006 03:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Stas
Nie wszyscy poj*** bo to ze Tetro ma dobre pvp to wiem. Wyglad tez mnie nie interesuje interesuja mnie jedynie konsekwencje wyniku wojny :/

Yhy jego pvp bylo pokazane jak padl na Necro zsolowany przez 40 lvl oraz na Ank pokazal BOSKIE pvp
przestancie opowiadac bajeczki =)

-=DanieL=- 13-05-2006 04:53

Tetro nie pogra na new servach. Całe myrmidas idą na new servy i niektórzy szwedzi, a oni nielubią tetro ;). Jak ktoś się będzie pytał jak go wykryją to odpowiedź jest prosta wystarczy poczekac 30 dni i zobaczyc kto jest top 1 w expie i skąd pochodzi (polska?) no i papa tetrusiu wracaj na kyrke.

notop 13-05-2006 07:19

przyszka kryska na matyska

pelson11 13-05-2006 08:37

Moze z niego jest pizda ... ale ja niewiem poco tepic nastepnego polaka ktory moze zaslynac na calym swiecie ... moze i sharuje konto ale by wyjebal wszystkie te h lvle ... ale pa to on jest

Rezidew 13-05-2006 08:39

Omg, najlepszy lv i pada jak newbie :P up/down.. no mozna sie bylo spodziewac lepszego pvp od tak silnego gracza.

Nirvy 13-05-2006 09:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=DanieL=-
Tetro nie pogra na new servach. Całe myrmidas idą na new servy i niektórzy szwedzi, a oni nielubią tetro ;). Jak ktoś się będzie pytał jak go wykryją to odpowiedź jest prosta wystarczy poczekac 30 dni i zobaczyc kto jest top 1 w expie i skąd pochodzi (polska?) no i papa tetrusiu wracaj na kyrke.

Zdaj sobie sprawe, że jak tetro pójdzie na new to nie pójdzie sam . No i co ,że mydmidans idą? Tetro ma napewno wielu qmpli z arcani/obsidi a z tego co wiem część ng z obsidi też idzie więc się tak nie rozpędzaj.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:07.