![]() |
;( Ale to mialo byc smieszne czy zalosne? Nie wiem...
|
Pomyslcie ze ktos teraz napisze na trade "00:00 You see a Blessed Shield (Arm:40).It weighs 68.00 oz.It The shield grants divine protection."
No poprostu takie to byloby smieszne ze az boki zrywac. Co nie Fallathanu?? :D (ironia jak hooj) |
Looooooooool
takiego mass deleta postów to niewidzialem xD ale dobrze zajmijmy sie Furorą xD zeby nie bylo Offtopa to na furorze Taifun ciagle retired xD |
Widac, ze nasz serwer wyzwala niezdrowe emocje.
|
Wczoraj Taifun biegal sobie na tescie.... gonil go z tego co widzialem Thaldus, Sandra Magnus, Fenza i reszta ich gildi. Taifun mial 185 lvl z tego co widzialem, przez debugi, po chwili zobaczylem cialo - You recognize Sandra Magnus. She was killed by Taifun Devilry.
Z 5 osob go gonilo, a i tak ich powybijal bo 120~ ek tez zabil, tylko Thaldus mu zdazyl uciec. |
Cytuj:
|
taa jest bogiem pvp poprostu
|
zle pvp to ma aurelius co na 120lvlu wpada w mega nob trapa ;>
|
Ta akcja z tetro sprzed kilku dni mnie r o z j e b a l a btw;)
Na furorze nudy teraz wszyscy sie szykuja do zakonczenia roq szkolnego?8o |
Cytuj:
a to nie byłeś Ty? ; p cos mi tu smierdzi.. skad wiesz ze przez debugi ?; p i co chwile "z tego co widzialem" :o |
z tego co ja widzialem i sam bralem w tym udzial fajne pvp ma Thell Pastuch i Anaboll =)
akcje z nimi byly bardzo udane pozdro |
Cytuj:
You recognize Taifun Devilry. He was killed by Nemtor. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
taaa bo Taifun nie moze pasc od czlowieka poniewaz jest bogiem
EHEHEHE >.> |
Cytuj:
a no i z tego co widzialem to on na 150 nie mial trapa... mogl swododnie uciec ;s @up own3d xd |
@up
mial trapa trzeba sie dobrze przyjzec na filmie =P |
Cytuj:
Na bocie mieli spx PvP a bez bota trudno powiedzieć bo go nie wyłączali :o Edit- Nemtor nie zabił Taifuna na Tescie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:02. |