![]() |
A ja win 98 do którego nie ma łatki
A przynajmniej ostatnio niebyło Jak by ktoś wiedział że juz jest to niech napisze. |
Łatkę miałem niedługo po wykryciu dziury ;P Zaznaczam autoaktualizacje
|
użytkownikom win 98 radzę przeczytać FAQ które jest w szczegółach dziury (link w pierwszym poście do strony)
|
Jesli zaznaczyles 2 opcje to...
W czasie pisania tego potu zdazyl bym 2x sciagnac i zainstalowac latke (przed chwila sciagnalem 2x i zanistalowalem dla lepszej pewnosci) |
Bosh ... trzeba bylo zostawic tagi ... "hacjer" by ich "pohakierowal" i niebylo by problemu z newbami :S.
A tak ja biedny uzytkownik dbajacy o bezpieczenstwo swojego systemu ... zarowno na swojim PC (winzgroza xp pro) jak i na sprzetowym routerze (debian - administruje siecia lokalna) ktoremu niegroza trojany ... bo jestem sobie za NAT`em ... musze cierpiec przez newbow ktorzy niepotrafia aktualizowac systemu ... lub maja jego aktuzalizacje gdzies ... Tylko i wylacznie ich wina jak ich ktos "hakiernie" oddajcie cholerne tagi ... rozstroju zoladka mozna dostac tak klikajac namietnie w te cholerne zdjecia :s |
Ja już zainstalowałem, ale wciąż mam tylko linki, a nie obrazki...
|
A jeśli ktoś nie ma na kompie sp1 ani sp2 ? to nie zainstaluje ja scignałem łatkę i pisze że muszę mieć sp na kompie ...
|
Oczywiście wirusom muwie stop X(
|
Chociaż czuje się bezpieczny (Zone Alarm + ArcaVir + Counter Spy) to dla większej pewności zainstalowałem sam. Chociaż niepotrzebnie, bo mam auto aktualizacje, ale lepiej zapobiegać niż leczyć.
|
Zaznaczyłem "nie, nie chce mi się", ale po chwili się zastanowiłem i zainstalowałem tą łatkę :P
|
Przepraszam a mi sie system sam resetartuje jak np gram w Tibie czy to moze byc wirus prosze o odpowiedz :(
|
Ja tam mam taki antyvirus że nic przezniego nie przjdzie nawet paint musze zgode na to wytazici B) i też mam mały problem nie wiem jak to zrobić i wole nie ruszaci windowsa bo jeszcze coś popsuje w windowsie i nie bendzie chocił a wole nie mieć OPR od mamy
|
Mam zabezpieczony Windows:)
|
ja mam automatic... no powiedzmy pół automatic, zebym tez mial cos do grzebania w aktualizacjach.. lubie sobie wybierac i uwazam zeby mi sie niesciagnelo gowno do wykrywania oryginalnosci systemu ;)
|
Skąd mam wiedzieć, czy mam Microsoft Windows XP Professional x64, Microsoft Windows XP z dodatkiem Service Pack 1 czy może Microsoft Windows XP z dodatkiem Service Pack 2 ?????
|
Siedze na oryginalnym :baby: Windowsie i mam włączoną autoaktualizacje :]
|
ja tez mam autoaktualizacje :P a wiec --==DONE!==--
|
Cytuj:
|
;p
Jade na Orginalnym Wingroza XP Home Edyszyn 8o z Dodatkiem Service Pack 2
AutoAktulizaje mam wlaczona :cup: Cytuj:
|
Cytuj:
ja mam service pack 2 ale nie robie zadnych aktualizacji, jak bede mial trojana albo jakis inne gowno to mi avast professional wykryje w cotygodniowym skanowaniu dysku. ;) jedyne automatyczne aktualizacje jakie mam to sa aktualizacje bazy wirusow mojego antywirusa :P a latke windows'a mam tylko na sasser'a |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:47. |