Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Dark Catedral (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=77151)

Targean 23-05-2006 11:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez uHaos
[...] etc.
30 ed ma nie schodzić ? :|
tarantula na tym levelu nie jest żadnym zagrożeniem
resp tarantul na dc wychodzi 6-7 sztuk
1 mamy na wejściu
poza tym poison spider chyba i jakieś śmieci
dalej lepiej iść powoli żeby nie narażać uhów bo jak nam wpadna za 3 pajączki i zarzucą haste (co się rzadko zdarza) to trzeba będzie uciekać
więc podchodzić powoli lurowac po 1 i bić uciekając
itd.

Ale bezpeczniej dla niego było by, gdyby nie schodził. -_-
A po 2 mówiłem do @Slyth.

Maxme 25-05-2006 00:05

Tak na wypadek podam to zobacz gdzie sie poruszac
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=55548

Zaan of Araghoth 25-05-2006 00:23

A na jakich skillach -2 ?? I czy lvl jest bardzo wazny (planuje skillowac do 80tek)?? To moj 1 powazny najt ale w tibie gram juz "troche".

Warrior8 28-05-2006 13:32

Na -1 poziomie zarabiam na godzine 2k. Omijam tylko assasina.
Dodatkowo na 0 poziomie bardziej na lewo jest duzo smuglerow, bandytow i wild warriorow, z ktorych czasem wypadaja war hammery (z bandytow i wild warriorow), ktore w sklepie kosztuja 470gp, ale mozna sprzedac za 1,5k graczom.
Podsumowujac
POLECAM;)

Vorlan 28-05-2006 16:18

Na moim serwie DC jest wiecznie zapchane :/

Ale jesli chodzi czy se dasz rade to na -1 Loozikowo

-2 To nie wiem bo nigdy tam nie bylem :)

matiiii 29-05-2006 15:34

spoko ja tam chodzilem 9 sorcem i na 12 lvl na -2 schodzilem na tarantule i solo oczywiscie i ty masz tkie skille to na luziku i szybko expo idzie ale juz tam nie chodze bo mnie hackneli;( ale trudno sie mowi dal pallka nie radze tam chodzi bo wyprawy nie beda sie zwracac na moim servie to malo osob bylo a i jeszcze jedno uwazaj czesami ktos ci moze zlurowac GS'a bo zyja w PoH
Powiodzenia!:cup:

Macia 29-05-2006 15:55

Ja napisze to w skrocie.
Lvl 1: Ghule, tarantule, roty, slimy, beho, bandits, smugllers oraz monk and asasins ... Nic nie tracisz tylko bijesz i zabijasz. Mozesz duzo zyskac (w tym takze expa). Minusem jest to ze jest tam maaasa ludzi z lvl 10-40
Lvl 2: Monks, assasins, witches, dark monks, doslownie masa smiecia z ktorego zadko cosik wypadnie dobrego na sell. Idize duzo gfb. Plusem jest to ze jest dobry exp .. minusem jest to ze jestes stratny w uhach i kasie.
Lvl 3: Masa wszystkiego + ghosty. Jest tam teleport na lvl 4 ale nie powiem co trza zrobic aby tam sie dostac. Dobry exp ale nadal strata uhow, masy gfb przy praktycznie zerowym loocie. W kasie takze stratny jestes.
Lvl 4: Dsy i masa tego co bylo wyzej napisane. Powtarzac sie nie bede.

Ogolem to strata gfb, uhow, dobry exp, praktycznie nic loota.

matiiii 29-05-2006 16:26

dal hlvl nie oplaca sie tam chodzic :baby:

Tukan pogromca sebka 29-05-2006 16:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slyth
Witam !
chciałem spytać kilku doświadczonych graczy o dark catedre, a mianowicie o to gdzie tam biegać po których poziomach czy zabijać wszystkie potworki i gdzie nie właźić, nigdy tam jeszcze nie byłem a ktos mi doradził że tam całkiem przyjemny exp dla najta

Knight 25 lvl, 60/60 Fire Axe, Vampire Shield, Plate Legi, Noble Armor, Steel Helmet, Scarf, zswykle buciki

z góry dzięki ;] a i jeśli ktos polecałby jakieś inne miejsce dla facc do expa to prosze o rade trzymajcie sie :]

No dark katedra jest dobrym miejscem dla najta :]

Widze ze masz dobre wyposazenie :] wiec ja Ci polecam to miejsce...tylko jak zejdziesz na dol to niewchodz w ostatni korytarz po lewej :P bo tam jest monk, assasin i reszta tych meneli :D ale katedra ogolem SPOKO :D:]

Vexok 30-05-2006 17:45

O katerdrze jest juz wszystko powiedżane ale niewydaje misie aby byla mozliwa akcja 20slimów.
Zamek w ab jest dobry do czasu polecam resp kolo kopalni i flode(tu trzeba umieć expić)

Adner 30-05-2006 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Targean
Ale bezpeczniej dla niego było by, gdyby nie schodził. -_-
A po 2 mówiłem do @Slyth.

Dla druida na 30 poziomie dwie tarantule stanowią jako takie zagrożenie, gdyż potrafią dość mocno uderzać i szybko biegają:P

Cristiano Lisek 30-05-2006 23:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Targean
A co, jeśli on nie ma pacca -.- ?

taa Elder Druid nie ma pacca ;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:29.