![]() |
Cytuj:
A po 2 mówiłem do @Slyth. |
Tak na wypadek podam to zobacz gdzie sie poruszac
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=55548 |
A na jakich skillach -2 ?? I czy lvl jest bardzo wazny (planuje skillowac do 80tek)?? To moj 1 powazny najt ale w tibie gram juz "troche".
|
Na -1 poziomie zarabiam na godzine 2k. Omijam tylko assasina.
Dodatkowo na 0 poziomie bardziej na lewo jest duzo smuglerow, bandytow i wild warriorow, z ktorych czasem wypadaja war hammery (z bandytow i wild warriorow), ktore w sklepie kosztuja 470gp, ale mozna sprzedac za 1,5k graczom. Podsumowujac POLECAM;) |
Na moim serwie DC jest wiecznie zapchane :/
Ale jesli chodzi czy se dasz rade to na -1 Loozikowo -2 To nie wiem bo nigdy tam nie bylem :) |
spoko ja tam chodzilem 9 sorcem i na 12 lvl na -2 schodzilem na tarantule i solo oczywiscie i ty masz tkie skille to na luziku i szybko expo idzie ale juz tam nie chodze bo mnie hackneli;( ale trudno sie mowi dal pallka nie radze tam chodzi bo wyprawy nie beda sie zwracac na moim servie to malo osob bylo a i jeszcze jedno uwazaj czesami ktos ci moze zlurowac GS'a bo zyja w PoH
Powiodzenia!:cup: |
Ja napisze to w skrocie.
Lvl 1: Ghule, tarantule, roty, slimy, beho, bandits, smugllers oraz monk and asasins ... Nic nie tracisz tylko bijesz i zabijasz. Mozesz duzo zyskac (w tym takze expa). Minusem jest to ze jest tam maaasa ludzi z lvl 10-40 Lvl 2: Monks, assasins, witches, dark monks, doslownie masa smiecia z ktorego zadko cosik wypadnie dobrego na sell. Idize duzo gfb. Plusem jest to ze jest dobry exp .. minusem jest to ze jestes stratny w uhach i kasie. Lvl 3: Masa wszystkiego + ghosty. Jest tam teleport na lvl 4 ale nie powiem co trza zrobic aby tam sie dostac. Dobry exp ale nadal strata uhow, masy gfb przy praktycznie zerowym loocie. W kasie takze stratny jestes. Lvl 4: Dsy i masa tego co bylo wyzej napisane. Powtarzac sie nie bede. Ogolem to strata gfb, uhow, dobry exp, praktycznie nic loota. |
dal hlvl nie oplaca sie tam chodzic :baby:
|
Cytuj:
No dark katedra jest dobrym miejscem dla najta :] Widze ze masz dobre wyposazenie :] wiec ja Ci polecam to miejsce...tylko jak zejdziesz na dol to niewchodz w ostatni korytarz po lewej :P bo tam jest monk, assasin i reszta tych meneli :D ale katedra ogolem SPOKO :D:] |
O katerdrze jest juz wszystko powiedżane ale niewydaje misie aby byla mozliwa akcja 20slimów.
Zamek w ab jest dobry do czasu polecam resp kolo kopalni i flode(tu trzeba umieć expić) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:29. |