![]() |
Cytuj:
Coronel Damu Zdrajca zal.pl Dark'Moyo |
...
To ze robilem z kims anihi nie znaczy ze jest moim kumplem...
A tak wogule Coronel Ruleez ze mna tez robil :) |
do tematu:
Elde Gleus - May 18 2006, 12:26:03 CET Killed at Level 67 by Soliz |
Damu idziesz na new serva? Jezeli idziesz nie licz na to ze bedziesz grac w spokoju...
@war FH ladnie fraguje ale...niestety HRP ma 'lepsze' fragi, mam nadzieje ze to sie zmieni;] Hail Final Heaven C ya on new server |
...
Po 1 to na nowym servie moglbym grac se spokojnie...
Po 2 nie zamierzam zmieniac serva... |
Ja cię damu nie będę wyzywał bo nie widzę takiej potrzeby... ale przyznaj sam.. nie było tak że zauważyłeś że HRP wygrywa bitwe i tylko i wyłącznie przez to zmieniłeś outfit i walczyłeś z coronelami?
|
Cytuj:
|
Damu sierotko jak chcesz mnie ulac tak jak dzisiaj :P to naprawde gz :D
najpierw sie exori nawaliles :D i lipa to potem kolege z 2fe zawolales tez zyje hahaha GZ :D |
Nie ja siedziałem cały czas w domku... :)
|
Damu ciągle okupujesz swój domek?^^
|
...
To nie ja siedzialem dzis all time w pz...
|
A kto?:> jak biegałeś po edron i po innych miastach z ~10 coronelami bo sam się boisz to co??
|
Lol...
OMG...Nikt nie biega sam jak jest duzo przeciwnikow bo nie chce pasc...
Noob plx ;) |
Spójrz na siebie i sam oceń kto tu jest noobem... Widziałeś że HRP wygrywa to się do nich dołączyłeś...czyż nie?
|
Patryjota
Damu widze jestes prawdziwym patryjotą. Wspierasz swój naród wtedy kiedy trzeba. =/ =/ =/ czlowieku a jak twoja sta***rsza bedzie slaba to tesh jej nie pomozesz bo powiesz ze przegrywa. Powinienes sie leczyc i lepiej uwazaj na siebie w rl bo kilka osob na ciebie poluje.
Damu Gratzzz wszytskiego a i podobno na 118 lvl masz 80 sworda no to gratzz czlowieku !!!!!!!!!!!!!!!!! 8o |
Dlaczego nie ma już gidli All stars ???
|
Ponieważ damu który był liderem zdradził polaków i przeszedł do HRP... wszyscy poodchodzili z All Stars i gildia się rozpadła :/
|
Damu już od X lat nie był w All Starsach . A gildia się trzymała jak byli te wszystkie cepsusy , trojki :P , emil goldenblade , mefisto itd........
|
Panowie ale czemu kazdy tu mowi ze damu poszedl do hrp i nas zdradził nie zapominajmy ze nie tylko on. Przecierz mniej znany wszystkim Dark Wielka Stopa tesh jest teraz w HRP =/ No ale powinnismy orzestac za nimi plakac po co nam taki damu ktory ma 80 sworda ;/ albo dark wielka stopa to tylko wstyd dal polakow.X(
|
Właśnie sobie w tibie gram , a tu Dark wielka stopa 71 :P
( 14:36 You see Dark Wielka Stopa (Level 71). He is an elite knight. He isCavalier of the Cruxis (Son Of Kronos Mic'Tian). ) ... Oj pamiętam go jak jakiegoś frajera , który mi zabierał expowisko bo miał o 5 lvl wyższy poziom . Fikałem mu , a on mnie straszył swoimi kolegami z gidli :/ ... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:12. |