Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   War: FAG+Pirates vs ROM+Inmates (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=77240)

max-draky 29-05-2006 19:17

Liam Banished ... Zekiv tez .... Teraz jest chyba okazja do Poexpienia dla Polaków z FaG'u ;>

sivy_fhm 29-05-2006 21:30

zamiast polować na rom wybijaja 70-80+ z Inmates, chlopcy wziac sie za d*y romu i jazda :) wierze w Was ;)

ToMuS_Aurea 30-05-2006 15:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez max-draky
Liam Banished ... Zekiv tez .... Teraz jest chyba okazja do Poexpienia dla Polaków z FaG'u ;>

Zekiv deleted ;>

Btw wlasnie widac jak chlopcy se radza padlo chyba ze 4 ostatnio Butibof/xuzav/Folari(by dragon)/Theruviel i jeszcze ktos

Eny the Noob 31-05-2006 14:12

Zekiv nie ma delete (chyba). A Liam na ile dostal?

Co do wczorajszego battle (13:4 jesli sie nie myle) to wydaje mi sie ze to przypadek ze FAG dostal. Jak ktos widzial screeny czy tez filmik (jezeli owy jest) to widzi ze battle(w wiekszosci) bylo na mostku przy thais, a tam wszystko sie moze zdarzyc ;p Pewnie sie nie zgrali i dlatego.
A pozatym to jest "przestrzen" zamknieta i tam Fast'molt, czy tez Zevs Mighty Thunder byli warci mnie od knightow.

Teraz jest 73:50.

Btw. Tranquil Leaders ma zamiar sie dolaczyc czy nie? A jezeli tak to do kogo?

//Naab

Nowohucianin 31-05-2006 14:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eny the Noob
Zekiv nie ma delete (chyba). A Liam na ile dostal?

Co do wczorajszego battle (13:4 jesli sie nie myle) to wydaje mi sie ze to przypadek ze FAG dostal. Jak ktos widzial screeny czy tez filmik (jezeli owy jest) to widzi ze battle(w wiekszosci) bylo na mostku przy thais, a tam wszystko sie moze zdarzyc ;p Pewnie sie nie zgrali i dlatego.
A pozatym to jest "przestrzen" zamknieta i tam Fast'molt, czy tez Zevs Mighty Thunder byli warci mnie od knightow.

Teraz jest 73:50.

Btw. Tranquil Leaders ma zamiar sie dolaczyc czy nie? A jezeli tak to do kogo?

//Naab

filmik jest i wszystko na nim widać a co do sorcow to niepotrzebnie wchodzili do środka i nie mieli ucieczki bo przejscia były blokowane przez rom i noob chary

Eny the Noob 31-05-2006 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nowohucianin
filmik jest i wszystko na nim widać a co do sorcow to niepotrzebnie wchodzili do środka i nie mieli ucieczki bo przejscia były blokowane przez rom i noob chary

A co, mieli czekac na zbawienie? Tak samo mogl pasc Ozur lol -.-
Im zawsze lepiej szlo na otwartym polu ;> Mowie o Zorros i MI. Ale to tylko moje zdanie i nie musisz sie z nim zgadzac ;]

Ktos powie czy TL dolacza sie do wojny? Albo Allegiance?

//In memory of Nevori :(

Nowohucianin 31-05-2006 16:54

Cytuj:

A co, mieli czekac na zbawienie? Tak samo mogl pasc Ozur lol -.-
Im zawsze lepiej szlo na otwartym polu ;> Mowie o Zorros i MI. Ale to tylko moje zdanie i nie musisz sie z nim zgadzac ;]

nie,ale zaden z sorcow z romu nie padł a tam wszyscy chyba więc mogli przeżyc:)

film http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9078

Koszyk 31-05-2006 19:57

wg. mnie FAG nie potrzebnie pchal sie na most :\ przez to padl Zevs i Molt a szkoda.

Liam Banished. Jak dla mnie dobrze FAG moze wziasc sie za PG a potem do roboty za ROM ;).

_/ FAG!

Loyal to old frends
Yours Rakanubakakbi ;)

Sesef 01-06-2006 21:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk
wg. mnie FAG nie potrzebnie pchal sie na most :\ przez to padl Zevs i Molt a szkoda.

Liam Banished. Jak dla mnie dobrze FAG moze wziasc sie za PG a potem do roboty za ROM ;).

_/ FAG!

Loyal to old frends
Yours Rakanubakakbi ;)

Już widze te ich pg hehhe Prędzej ja zrobie 120lvl

Lord Dreathan 02-06-2006 08:03

Za co Liam ma bana i na ile?

Koszyk 02-06-2006 08:11

Nie pisze na ile i za co ale pewno za pkowanie... na miecha :P

Dester 02-06-2006 09:14

Cytuj:

Na razie Allegiance nie ma zamiaru przyłączać się do wojny,chociaż w ostatnim czasie kilku członków zostało posądzonych o PG for RoM.

malas menilan 02-06-2006 09:55

Tranquil Leaders jest gildia neutralną i taką pozostanie są w niej ludzie mający przyjaciół po obu stronach konfliktu i nie mamy zamiaru dołanczać do wojny.

wiec nie rozrzucajcie plotek na prawo

pozdrawiam

Malas menilan Tranquil leaders member _/

Sainsbury 02-06-2006 13:22

Liam dostal bana z tego co wiem za zabicie noob charow z fagu..
mianowicie Zevs wyzwal liama na duel na edron... liam wpada po zevsa ten stoi przed domkiem folariego (ten przy manashopie z ogrodem :P)
Kiedy liam zaczyna atakowac ktos z domku kickuje noob chary ktore pojawiaja sie w tym samym sqm co stalk zevs. niestety wszystkie padaja na strzala... nie jestem pewnien czy od gfb czy od sd... no a liam PUFF :(

heheh widze ze tu nikt nie trzyma strony RoM a szkoda :D

SQN Rox 04-06-2006 11:50

@powrot

mysle o powrocie na aurea swoim knighcikiem i mam nadzieje ze FAG wygra wojne i bedzie sie elegancko gralo :)

malas menilan 04-06-2006 12:38

Naiwna myśl...

Bubar 05-06-2006 12:53

Interesuje Mnie...

Interesuje mnie ktory to ban Liama Jak za Pk-owanie to ban jest na Acc a jesli na Acc ;] to za 3-razem jak dobrze wiecie Deleted Account ;] miejmy nadzieje ze 2 8o Miejmy :]

Cytuj:

Kochamy SQuniacza, dzieki jemu żyjemy

PZDR Suwalki and SQN ! Hail _/
Yeah Suwałki Rox

malas menilan 05-06-2006 15:18

jeszcze raz liam przekroczy limity i jego konto zostanie usuniete.

btw. liam ma gdzies kim walczy... sam mówił ze gdy jego sorc jest banished on bedzie walczył na jakimś palku. on jest przede wszystkim dowódcą

SlaYdh 05-06-2006 18:36

liam gra lectherem tirado...

Bubar 06-06-2006 11:51

lectherem tirado..

:o ale naszczescie lecther tirado to nie master sorcerer :) i jak liam dostal delet account morale romu by bardzo spadly ale wtedy bylby problem z ozurem ;] wiec jestesmy straceni 8o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:34.