Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Orc Leader. Nie za slaby na DLe o.O ?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=77275)

Neo Extasy 16-05-2006 22:09

No ale chyba nie chodzi tu o jezyk polski (w tibii jest Angielski) tylo o to czy ktos blokowal DLe z Summonami...

jastr 17-05-2006 09:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Satyr
pffff jak tu nie czytac jak sie twoje debilstwo aż rzuca w oczy??i jeszcze sapiesz:o jak nie umiesz polskiego to nie pisz,bo ludzie tracą wiarę w to że szkoła czegos jednak może czasami nauczyć:)

Po 1 jest to forum o Tibi a nie forum filologów polskich więc nie podoba się zmień forum. Po 2 twoje wypowiedzi ukazują twój poziom intelektualny mama cię bije po głowie czy jak że wszystkich od debili wyzywasz. Nie twierdzę, że nie trzeba się trzymać zasad ogólnych języka polskiego (np formy i treści) ale błędy ortograficzne to pięta achillesowa niejednego z Tibijczyków (dlatego ja studiuję informatykę a nie filologię polską)

Satyr 18-05-2006 09:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jastr
Po 1 jest to forum o Tibi a nie forum filologów polskich więc nie podoba się zmień forum. Po 2 twoje wypowiedzi ukazują twój poziom intelektualny mama cię bije po głowie czy jak że wszystkich od debili wyzywasz. Nie twierdzę, że nie trzeba się trzymać zasad ogólnych języka polskiego (np formy i treści) ale błędy ortograficzne to pięta achillesowa niejednego z Tibijczyków (dlatego ja studiuję informatykę a nie filologię polską)

poziom intelektulany to właśnie pokazałeś swoja wypowiedzią..wynika z tego ze poszedłeś na informatyke zeby uciec od języka polskiego i ortografii której nie umiesz i nauczyć sie nie chcesz bo nie będzie ci potrzebna.jakby wszyscy mieli twoje podejście to mielibysmy samych analfabetów

Pawlosz 18-05-2006 09:57

Jak chcecie sie powyzywac to na pw bo wasze odp. niesa na temat

jastr 18-05-2006 12:25

Cytuj:

poziom intelektulany to właśnie pokazałeś swoja wypowiedzią.

Co to ma być dwukropek ??.
Cytuj:

wynika z tego ze poszedłeś na informatyke zeby uciec od języka polskiego i ortografii której nie umiesz i nauczyć sie nie chcesz

Tu chyba powinien być przecinek chociaż ja się nie znam w końcu jestem debilem i analfabetą
Cytuj:

bo nie będzie ci potrzebna.jakby wszyscy mieli twoje podejście to mielibysmy samych analfabetów

Po pierwsze przestaje mnie to bawić kiedy analfabeta poucza analfabetę więc przestań z siebie robić PANA POLONISTĘ bo nim nie jesteś. Fakt jednym z powodów udania się na studia techniczne zamiast humanistycznych były moje problemy z ortografią ale czy to czyni ze mnie analfabetę?? Wogóle to wszystko jest offtopic więc zakończmy ten temat. Jakbyś chciał nad tym szerzej podyskutować to PW.

dragon skielet 20-05-2006 12:16

Mysle ze lepiej by bylo wziosc 2 dsy.DS ma chyba lepsza obrone nic lider.I dosc mocno wali.
Pozdro

Van Rebeliant 20-05-2006 14:56

A mógłby ktoś mi poradzić od którego mniej więcej lvla i mlvla można sorcem dle solować z summonkami? (ds'y albo leader'y) widziałem jak na double respie w Veno Drag Lair 48ms siedział z leader'em i ds'em ;p więc tak się pytam

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:49.