![]() |
Jestes Zalosny!
Cytuj:
|
Powiem tylko tyle ze nie uzywam bota od 7 miechow wczesniej owszem uzywalem ale cela bardzo latwo w sobie wyrobic wystarczy ze wiesz ze podczas w biegu trzeba celowac przed kolesia i jak masz w miare szybka myszke to trawisz rowniez dlatego moze mam dobrego cela bo non stop przez 2 miesiace gralem na otsach pvp i pvp enforced
Roxman synku dorosnij troszke do rozmowy i nabiez troche szacunku do nieznajomych NIE JESTEM POLAKIEM |
,,,i
Cytuj:
|
a co wskazuje na to ze jestem ciota a co do mojego cela to ty pewnie nie potrafisz trafic w kolesia jak stoi i to w dodatku z gfb
Jeszcze raz mowie dorosnij od ciot to mozesz se wyzywac swoich kolegow I zacznij czytac ze zrozumieniem |
Nie bylo bota, uhnol sie biegnąc (kratka przed siebie) a tego bot nie potrafi.
|
no to nie wiem hack albo coś
rozmawiałem dzisiaj z nithai na serwie po angielsku wyszło że nie jest polakiem, nie zna języka itd. wazzup :| ? |
Cytuj:
@film 15:56 You lose 177 mana blocking an attack by Thar Ascarild. ;) - Temu panu gratulujemy aimbota, zas autorowi filmu - ladnych fragow ;) |
Cytuj:
Gdyby reszta Zenów umiała biegac... Mimo wszystko gratz pvp pod koniec było już o włos. |
:)
Ta ucieczka to byl pokaz umiejentosci.
Widac bylo ze koles ma opanowane pvp. Gz. ;) |
Ten kolo Rox~~ co tu sie wypowiada nie ma zielonego pojecia o tym co widzial kloci sie chyba po to zeby spamowac....
A co do filmu to koles swoim pvp wymiata dziwie sie tylko ze ten koles w kopalni dal sie tak pojechac:D Najlepszy moment co ten kolo padl w carlin, a potem z kolegami postawil sobie fe na drodze z miasta i padl drugi raz nie mam pytan:D |
Jestes z białego? :D A pod jakiego klienta film?
|
Klient 7.6,Tak aktualnie mieszkam w Białymstoku
|
Hahahaha Own3d !!!!11oneoneone
ON JEST TAK NAPRAWDE SLABY ZABILEM GO ;] NAWET NIE WALCZYL
~Reda Mag* |
HAHAHAH Omg ale ty jestes niedojebany boze jescze moze pwoiesz ze jestes Huxy?
Reda mag zabil mnie 30 kwietnia a ty sie podniecasz tym dzisiaj boze ty taki sam z siebie durny jestes czy ktos ci za to placi? Dzieciaku prosze idz z tego tematu Idz moze pograj z babcią w warcaby a nie w tibie grasz |
xD jednym slowem nobnobnbonbonbobnobnobnbon
|
*Komentarze : Ciekawy sposób zabijania :P Albo prowokuje zabierając loot-bag, albo afk albo innych pk ;p No przynajmniej on na tym nie cierpi ;p Nie fartneło mu się z explo przy depo w Carlin ;p Skulla dostał, ale se poradził :P Loot mu dopisał, nie powiem ;p Miał fuksa przy depo w Veno xD Nie ma co, gz dla pana ;p
*Ocena : 10/10 |
Sweeeeeet :) swietne pvp.. nie chcialbym Cie spotkac na swojej drodze..BTW. To jestes pół-polakiem , pół-szwedem?
|
evul
rzeczywiscie swietny film, jestem pod wrazeniem pvp ;p az dziw bierze ze nadazales z manasowaniem sie gdy ci dwaj SD'kami rzucali ;] gz :)
|
@radowan
Jestem Szwedem ale narazie mieszkam w Polsce |
piekny film, rzotkiewkowe pvp xD
ogolnie zajebiste :D nie mogli cie w tylu zabic omfg ale zfraja noobow ;D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:10. |