Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Anihilator na Titanii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=77600)

Aryn 19-05-2006 10:48

yo wojo

niezle :P ty Cariel czego sie odzywasz ;>

kszychu13 19-05-2006 19:49

:>

Oi Widakey Ty i tak sharowales chara bo jednego dnia mnie straszyles ze mam hunta bo Ci k legi z gsa zakosialem a drugiego dnia niewiedziales o co chodzi :) do teog byles PA go huntowales kolege z najwyzszym lv czyli Gandalfa i wogole lizodupek jestes to tyle

~Gandalf Bialy Druid

SeQ_PL 19-05-2006 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kszychu13
Oi Widakey Ty i tak sharowales chara bo jednego dnia mnie straszyles ze mam hunta bo Ci k legi z gsa zakosialem a drugiego dnia niewiedziales o co chodzi :) do teog byles PA go huntowales kolege z najwyzszym lv czyli Gandalfa i wogole lizodupek jestes to tyle

~Gandalf Bialy Druid

Gandalf o co sie burzysz? To przez to nei grasz na titani? :/

szczuru rox miales racje tbi da rade xD

Martinesz 19-05-2006 23:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL
Gandalf o co sie burzysz? To przez to nei grasz na titani? :/

szczuru rox miales racje tbi da rade xD

no i dobrze, że Gandalf nie gra, bo by wyszedł taki lizo*dup unitu jak Ty ^_^

pozdro,
Martinesz

Apocalipsus 19-05-2006 23:42

Swiry z was tam na Titani =D...
GZ Bro :*

Sowa 20-05-2006 03:14

Gz zabaweczki : ) , Tylko mam 1 pytanie :> na jakim Bocie jechałeś ? Na Tbi czy innym ? :P

Pozdrawiam
Sowa.

Łolek 20-05-2006 07:59

A wojak to pionek. I kazdy o tym wie :).

/siuk

Dr.Haid 20-05-2006 09:34

Nie chodziło mi , że używasz Tbi do uhania tylko oto , że ukradłeś 110 k złodzieju walony .

Podpisał
Palladyn De'Evil or Mystic Bos

SeQ_PL 20-05-2006 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz
no i dobrze, że Gandalf nie gra, bo by wyszedł taki lizo*dup unitu jak Ty ^_^

pozdro,
Martinesz

Huahha pozwol mu sie wypowiedziec. Pozatym nie grasz na titani wiec nie znasz mojejej obecnej sytuacji

Djkwaku 20-05-2006 16:04

@Szczuru.pl

Mam pytanie. Taki ban to jest na jakiś określony czas czy to jest ban dożywotni. :]

Martinesz 20-05-2006 17:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL
Huahha pozwol mu sie wypowiedziec. Pozatym nie grasz na titani wiec nie znasz mojejej obecnej sytuacji

sytuację obecną Titani znam i to bardzo dobrze. :)Swojego zdania nie zmienie.
Chociaż, nie dziwie sie... żeby grac na titani trzeba lizac*dupę Unitom. No ale cóż Ty do takich należysz(ass*lickerów). Nie mam zamiaru Cie tutaj obrażać, tylko uświadomić Ci, Twoje "złe" stanowisko. Nie tylko ja o Tobie tak piszę, więc nie myśl, że to jest jakis przypadek. Nawet niedawno czytałem topic jak wywaliłeś z Marrionem gości z hydr. Next PA? :(

Hail kazadum!

signed,
Marti

Szczuru.pl 20-05-2006 20:15

lol

Odbija wam all.... Używałem Tbi i nie zawiodło. ani jednego exausta. A nie dziwcie sie, ze ludzie unitom dupsko liżą. To są ludzie którzy do czegoś doszli. Za darmo nie dostali takiej pozycji. Oczywiście kiedys ich władza sie skończy na rzecz kogoś innego. Takie są już zasady. Wystarczy, że Gaura hacked i po unicie ;) chociąż mu tego nie życze.

@Apokalipsus : wracaj na titanie!!!
@seq : .i. ;D
@Palladyn de'evil : kupowanie pacca w grze jest illegal =) Jakbym ci kupił pacca , naruszyłbym reguły, a że jakaś kasa była w dp to se wziąłem ;)

Szczuru.pl 20-05-2006 20:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Djkwaku
@Szczuru.pl

Mam pytanie. Taki ban to jest na jakiś określony czas czy to jest ban dożywotni. :]

Za 1 razem masz na 30 dni za macro. Jak w czasie trwania criminal recorda (6 miechów) naruszysz tę daną regułe ( w tym wypadku macro) masz deleta ;)

Dr.Haid 20-05-2006 22:45

Nie no nie wytrzymam ......! Byliśmy kumplami i chciałem kupic pacca , i co z tego, ty też kupywałeś i to kilka razy . Ale nie .. ty potrzebowałeś kasy to se kurde musiałeś kogoś oszukać .

A ,że pacc przez tibie jest illegal , wes sie zamknij sam kupujesz przez casch w tibii .

Byś naruszył reguły gdybyś kupił . Ty już naruszyłeś na annhilatorze .

kszychu13 20-05-2006 23:23

Seq?

Czemu niegram na Titani? mzoe lepeij spytaj czemu niegarm w tibie :)
niegram w tibie bo poprostu mi sie znudzila a widzac twoje rosnace tempo expienia,rosnacy "wsaknizk PA" i rosnacy spokoj na serverze daje do myslaenia ze jednak cos tam lizesz dupe :)
ale w sumie to CI sie niedziwie niekcailo by mi sie na twoim miejscu robic od nowa takeigo chara
kazdy sposob jest dobry byleby byl uczciwy tylko nie LIZANIE DUPY!! :)

Gandalf bialy druid

Szczuru.pl 21-05-2006 12:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Haid
Nie no nie wytrzymam ......! Byliśmy kumplami i chciałem kupic pacca , i co z tego, ty też kupywałeś i to kilka razy . Ale nie .. ty potrzebowałeś kasy to se kurde musiałeś kogoś oszukać .

A ,że pacc przez tibie jest illegal , wes sie zamknij sam kupujesz przez casch w tibii .

Byś naruszył reguły gdybyś kupił . Ty już naruszyłeś na annhilatorze .

Zrób anihi 108 palem na ręcznym uhaniu i zmieniaj might ringi. powodzenia

I skąd wiesz, że kupuje kase w tibii za rl kase?

A tak wogóle to frajer jesteś.... =)

SeQ_PL 21-05-2006 15:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kszychu13
Czemu niegram na Titani? mzoe lepeij spytaj czemu niegarm w tibie :)
niegram w tibie bo poprostu mi sie znudzila a widzac twoje rosnace tempo expienia,rosnacy "wsaknizk PA" i rosnacy spokoj na serverze daje do myslaenia ze jednak cos tam lizesz dupe :)
ale w sumie to CI sie niedziwie niekcailo by mi sie na twoim miejscu robic od nowa takeigo chara
kazdy sposob jest dobry byleby byl uczciwy tylko nie LIZANIE DUPY!! :)

Gandalf bialy druid

Oj tam kiedys sie podlizywalem teraz to leje na nich. Ostatnio z Kidneo sie wyzywalem ;d. Chcial mnie wywalic z poha :o

Lindlay 21-05-2006 15:23

Boze bazujecie sie nie wiadomo czym, wiadomo ze wida musi lizac dupsko unitom, bo byl w heat, potem w tej next gildi plebejskiej inaczej nie ma tam bytu tak samo vaxe, i reszta raz zaplacili beda placil wiecznie i szczuru nie mow ze to nie prawda bo mnie nie oszukasz, taka prawda ludzie, pozatym czemu gaura hack i konicec unitu ? ok gaura hacked rooked wtedy bierze chara od latuza, vazza sazziego or so, i wymiata proste ;]

Szczuru.pl 21-05-2006 16:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lindlay
Boze bazujecie sie nie wiadomo czym, wiadomo ze wida musi lizac dupsko unitom, bo byl w heat, potem w tej next gildi plebejskiej inaczej nie ma tam bytu tak samo vaxe, i reszta raz zaplacili beda placil wiecznie i szczuru nie mow ze to nie prawda bo mnie nie oszukasz, taka prawda ludzie, pozatym czemu gaura hack i konicec unitu ? ok gaura hacked rooked wtedy bierze chara od latuza, vazza sazziego or so, i wymiata proste ;]

po częsci to prawda co mówisz, dlatego zmieniamy serwa in holiday ; )

Dr.Haid 21-05-2006 18:15

Heh , frajer to ty jesteś :P ponieważ nie umiesz zarobić gp lub niechce ci sie ,to kogoś oszukujesz.

A , że dałem te 100k ,bo znałem ciebie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:48.