![]() |
Cytuj:
Deeenne ! O ile mi wiadomo to jest 4um Tibii a nie dziecięcych tekstów. Śmiałbym się, jakbyś kiedyś trafił telefonicznie na policjanta po cywilu, nawrzucał mu a później poszedł przed sąd dla nieletnich za obrazę funkcjonariusza -.- Powodzenia. |
xd
Pare słów ode mnie o autorze i oczywiście o tym naśmiewaniu się ze starszej pani. Po 1 strasznie niewyraznie zrobione nie słychać wogóle było co ta klientka mówi. A co do autora to jak dorośniesz to zrozumiesz oco nam chodziło . Ciekawe czy będzie śmiesznie jak za pare lat do ciebie będą tak dzwonić.
|
tez tak robilem.
tylko ze z tekstami "spale ci dom masz placic haracz ;]. ale pozniej sie skonczylo sprawa w sadzie i od 2 lat podobnego niczego nie robie, ponadto przestalem byc takim dzieckiem zeby mnie bawilo nahalne lanie się a babc. btw. jemu to minie za kilka lat- poprostu usimy poczekac :) |
Halo Siema Zlodziej i Siema Stonek poproszę cenzure na te brzydkie ryje
Halo Siema Zlodziej i Siema Stonek poproszę cenzure na te brzydkie ryje " Śmiałbym się, jakbyś kiedyś trafił telefonicznie na policjanta po cywilu, nawrzucał mu a później poszedł przed sąd dla nieletnich za obrazę funkcjonariusza -.- Powodzenia." A to to jest żywy GPS i on umie komórke namierzyć przez satelity wojenne |
Cytuj:
A Ty jaki masz pyszczek? yyyyyyyyyy a te satelity to mnie rozlozyly...powiem Ci tyle jak nie wiesz o czym piszesz to stul dziubek:) TAk on jest zywy GPS i Cie namierzy przez SATELITĘ WOJSKOWĄ!!!!!!! |
Co tu dużo mówić...
ż@l.pl |
oh noez... Tutaj na forum wszyscy sa tacy POWAZNI i ZROWNOWAZENI i W OGOLE trzeba miec szacunek... i do tego jeszcze to jest be, bo sypanie takimi tekstami jest zalosne. Chcialbym uslyszec twoje teksty jak kogos jedziesz i twoja niebywala elokwencje. Ciekawe ile wam z tego co mowicie na forum zostaje w RL. Takie pozerstwo.
|
Ładnie ją wrobiliście bez przekleństw, wszystko przedtem przemyślane.
@do wszystkich co myślą że to nie ładnie nasmiewac sie ze staruszki Posłuchajcie jak tu jest, zero przeklenstw ani żadnyuch głupich zdan. Podeszli do tego profesjonalnie:D |
żenujące
Fataalne widac ze sie nudzili ze pozery z nich neizle :D cya
|
Nie raz sie zaciołes jak byś mial lagi ;) Ciezko Ci idzie cos ukladnie zdan lamusku :]
Do dupy:baby: |
wow pojechaliście starszej pani !111 jesteście super "ziomami i bossami" -.-
nudzisz się ? daj swoje rl zdj. to bedzie polewa... |
Cytuj:
morde ma zjebaną ale robi niezle akcje |
lol robiliśmy z qmplami podobne akcje tylko,że takie to były żarty
My- elówa,potrzebuje pani lodówki? Pani - Nie potrzebuje żadnej lodówki My-a to dobrze sie składa ,zaraz wyniesiemy Pani-zaraz zadzwonie po policje! i coś tam jeszcze gadała ^^ My - dzieńdobry,wie pan może gdzie moge kupić cd-keya? Facet - co takiego? My - No cd-keya do kamper-strike'a Facet- nie mam żadnego fidi kaja i sie rozłączył xD @up a ten rybi to podobno mistrz polski w jeździe na bmx'ie tak mi qmpel mówił buehehehe |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:17. |