![]() |
Niestety musze powidzieć że znowu Ci wyszły ss Jak narazie się nie zawiodłem. Tak dalej.
|
omg 8o ale loocik z demona 8) gratz za ssy
btw. skad masz nowa grafe? jak mozesz to wyslij mi na e-maila: [email protected] plx ;) |
Eee.. Co tu dużo mówić...
WOW A ten loocik z demona... Każdy o takim sprzęcie marzy nie wspominaj±c już o twoim stuffie ;p |
zledziejeeeee!!!!!
GURNA zajebali mi loota co za lole :P X( mialem loota ponad na 3k i mi go zajebali -.- pomocy all ;(
ANIOL PIEKLA (DANUBIA) lvl18 red skull ;( ;( skile 20\24 M lvl 34 SORCER RINIKO( LUNARA )lvl18 skile 45\40;( m lvl 3 bye bye all |
Super screeny, ciekawe kiedy ja bede solował demona =D
Btw. Jaki najnizszy lvlem palek solował demona? Ja mam zamiar na 50 ruszyć z tringiem, bohami, haste =D Czyli juz niedlugo |
Paladinka gz
Co do demon solo to też zrobiłem Chciałem jeszcze behe solo ale niestrty padłem Niedługo dam ss z mojego demon solo >.< :) |
co tu duzo gadać: BIG WOW 8o , a i loocik do pozazdroszczenia
ja jak narazie mam drobne problemy z zerkem ;( ale moze juz niedlugo zobaczycie mojego ss z jakiegos hunta np.: beho, zerk albo jakis obł±kany yyy... zabł±kany drag |
Czemu male?
Spox fotki ale czemu nie zmienisz płci (oczywi¶cie w tibi) chyba pace mog± :)
|
no móc to moga ale 5 dni pacca sie traci X(
|
podam przykład który pamiętam z solowania:
Zigi zsolował chyba wszystko demona też więc o nim też można pamiętać a co do ssów to MIODZIO |
Paladinka Super ss tylko mam male pytanie co sie dostaje tam na tych dl?i Jak lvl
|
tak mi sie zdaje ze to f axe qest
|
no no no ladne screeny ale loot z demona bardziej mi sie podoba ;]
ps ktory lvl miales wtedy ?? |
Cytuj:
|
poprostu WoW 3 Dragon Lordy solo omg jestes wielki
|
Cytuj:
|
Jak zwykle superr SS. Kazde twoje ss sa super ale solowanie takich monstrow to juz szczyt :P dawaj wiecej zdjec z solowania .
P.S. Może tym razem jakis nowy potworek :D |
Gratujacje
Byle tak dalej Paladinka wiec takich ss ja te Ogolnie ss za***iste !!!!
|
No powiem tylko jedno WOW!!! Proszę o więcej! Przynajmniej będę miał motywację :p
|
Super ss-y!!
I tyle. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:37. |