![]() |
@up
Szczególnie jak się go kradnie. Po co 13 zeta na bilet wydawać!? Na eMulu bedzie promocja niedługo. @Topic Ja sie do kina nie wybieram, ale sądząc po książce bedzie dno :/. Jak Tezuh mówiłeś, ze Kod jet lepszy od HP to popieram, bo HP nie czytałem ;) , ale że najlepsza ksiażka!? Danikena poczytaj. Niektore sa wyjechane, szczególnie fabularne. Miesza w głowach łatwowiernym ludziom ta ksiażka, np. mój kumpel sieknął tekst do nauczycielki podczas dyskuji o Biblii: -"Wie Panie, że Maria Magdlena była żona Jezusa??" A ja na to: "Taa, niedźwiedziem od razu :D". I mnie idiota od bluźnierców wyzwał... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@ Tezuh
Powiedz mi jak można uwierzyć w takie brednie o Marii Magdalenie i Jezusie ale książka ciekawa najlepsza jaką czytałem. Do filmu mam złe przekonanie bo coś czuję że schrzanili ten film a Tom Hanks na Langdona jakoś mi nie pasuje. |
nie polecam Epoki 2, przynudnawa jest.
|
Nie rozumiem czyli 100 % faktów w książce to brednie? Książka daje do myślenia a to nie może być kłamstwem, chyba ze sie myle...
|
Cytuj:
|
Klamstwa, naginanie faktow i zbijanie kasy. Czyli co zrobic, aby zarobic.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@Drunk A tam, Doda w Asteriksie nie przeszkadza, nawet pasuje do postaci. |
Nie pójde na ten film, choćby z powodu tego że ta książka była kiepska, film też jest kiepski.
Do tego Brown jest sztampowcem, używającym burzliwych tematów do nabicia popularności swoich ksiąek i zarobienia na tym. Jeszcze tlyko brakowało żeby on (jego dzieło, ale on ma w to olbrzymi wpływ) stał się bojownikiem o religie... Cytuj:
Co do wszystkich prawd: Brown ich nie odkrył, co do zatajenia - tak wierzcie tej książce na 100% to dorbze na tym wyjdziecie. Po prostu żal... Od Kodu wole już HP - przynajmniej ta nie robi aż takiej sztampy i nie robi z tej książki iw szystkeigo (oraz lduzie nie robią sami) nie wiadomo kogo/czego |
a wy problemy robicie. Brown se cos tam wymyślił, a teraz cały Kościoł na świeceie miesza go z błotem i wyzywa od bluźnierców. No chyba, że on serio wierzy w to, co napisał, to już jest problem
|
Cytuj:
|
Dla mnie lepsze były Anioły i Demony. Kod też przeczytałem i pójdę na to od kina chociaż nie wiem co z tego wyjdzie, a Hanks jakoś mi nie bardzo pasuje do roli Langdona.
Epoke też widziałem momentami przynudnawe ale ogólnie spox. Na widok wiewiórki wszystki dziewczyny wzdychały ;]8o |
Cytuj:
@topic Epoka będzie w sam raz dla Ciebie patrząc po poziomie postów. Do Asterixa z poziomem Ci jeszcze daleko D : |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No ale chyba to miał być temat o tym co sądzimy o Kodzie jako filmie a nie w co wieżymy itp. co nie?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No rzeczywiscie dziwne, że jakbyś obraził człowieka o którym większośc społeczenstwa nie ma najmniejszego pojecia, to nie byłoby wrzawy, ciekawe czemu... |
Byłem dzisiaj na tym filmie... Moja opinia?
Dno dna.... Około trzy godziny nudy, można inaczej spędzić tyle czasu. A co do treści to ludziom o nieustalonych wartościach może bardzo namieszać. Traktujmy to jako "bajkę dla dużych dzieci." A w około tylko reklama, raklama i reklama.. że Im się to nie nudzi. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:48. |