![]() |
dobry poradnik
Wchodzac na ten poradnik myslalem ze w koncu dowiem sie co znacza odwiecznie nurtujace moja glowe skroty...:P mianowicie:
ffs (wczesniej wspomniany) oraz aff Bylbym wdzieczny gdyby ktos mi odpowiedzial a juz wogole gdyby znalazly sie ich wytlumaczenia w Twoim poradniku. :] Pozdro! |
GratZ
Gz poradnika bardzo dobry.
|
MF- Mana fluid
|
wlasnie ja bym chetnie sie dowiedzial co znaczy ffs i retired :PP
|
Mnie też nurtuje co to znaczy FFS ;)
Retired - Bodajrze skończyć grać. |
FFS = "For fuck's sake" in Internet slang and British slang.
Wikipedia gryzie? |
Poprawiłem i dodałem xD Dziękuję za spostrzeżenia.
afff - z tego co wiem to coś w stylu 'heh', 'eeee'. Przynajmniej tak tego używam xD <Jeżeli się mylę to proszę o sprostowanie> |
o.O spoko słowniczek, bogaty (dosyć), na pewno pomoże innym.
...pełno tu skrótów, ale cóż, to w końcu słownik wyrażeń używanych w Tibii...gratuluję świetnego pomysłu.;) |
fdp- z portugalskiego sku***syn (filho dela puta czy jakos tak)
newb- newbie -> nowy gracz. |
Cytuj:
Emilok Dzięki ;] |
proponuje dodac tez:
sb - steel boots smth - somthing behe - behemoth < ah, teraz dostrzegłem, że jest behemoth > jezeli dodawac nazwy itemow etc, etc to: e-plate; mpa - magic plate armor dsm - dragon scale mail rh - royal helmet c-set - crown set <crown legs, crown armor, niektorzy uwazaja jeszcze ze do tego dochodzi crown shield i crown helmet> itd. jak bedziecie chcieli dodawac to dodajcie, mysle ze te, ktore dodalem przydadza sie komus |
ja jak cos pisze to po prostu sth...
asap- as soon as possible- najszybciej jak to możliwe RL- Real Life - prawdziwe życie RLF real freind - kolega ze swiata prawdziwego |
Poradnik bardzo dobry, niektóre skruty widze pierwszy raz... :)
Niewiem co znaczy słowo owned, szukałem w internecie i nie ma tłumaczenia, napiszcie co to znaczy... |
Może być ;d
|
:p
przyda sie pcozatkujacym a nawet zaawansowanym gram 3 lata w tibie a czesc nie wiedizalem to bylem ja [CHAR]Spoko ziom drut[/CHAR] Tak to ja nie rozdaje autografów:evul:
|
Dużo tego i niektóre szupełnie niepotrzebne, ale mimo wszystko dużo się napracowałeś dlatego pozdrawiam.
|
heh fajnie ;-)
Tylko mam zastrzeżenie jak jest Sb- to raczej Steel Boots :P
|
Fajny poradnik,dużo pracy w to jest włożone:]
|
Super poradnik! Bardzo mi się podoba;]
|
Jeszcze oprocz LMAO mozna uwzglednic LMFAO I LMFGAO (LMFAO - laughing my fucking ass off ; LMFGAO - laughing my fucking giant ass off) xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:20. |