![]() |
Zalosne i beznadziejne. Mi sie nie podobalo.
|
Sorki ze to pisze...Ale widac ze masz ok. 12-13 lat :) ... I nawet sily nie masz zeby ta miotla machnac porzadnie :)
|
Cytuj:
Moja rada - nieodpalaj kompa przez tydzien ;) |
;s
lol,ale sie uśmiałem ^^ napewno masz słabe skille kilka razy to nawet nie trafiłeś tej butelki ^.^ to znaczy rota -.-
@edit sry z tej śmiechawy zapomniałem ci pogratulować filmu hehe respect stary <peace> |
n/c
idiotyczny film nawet nei wiem co chciałeś ukazać, gdybym nie przeczytał wstepu, nie wiedziałbym o co chodzi. Proszę nei dawaj wiecej filmow! pzdr, Martinesz |
Rox! Dzięki za komenty, niedługo nagram film - Paladyn vs Monk. To będzie hicior! :)
|
Widac film niejest skierowany do mojej grupy wiekowej ;)
|
No niestety. ; )
|
Czy fundacja TVN nie jesteś sam zaczeła już zbierać pieniadze na leczenie ciebie ?? bo latać z miotła i bić butelke :/ to niezbyt normalne
|
Cytuj:
|
:D Ale i tak Jackass lepszy.
|
taka mała rada: j e b n i j se ze dwa barany w ściane...
|
Lecz się na głowe bo na nogi za puzno
jackasem to ty nie jesteś ale są ludzie i parapety a ty to jesteś taboret
jak jesteś taki fajny to ciesz się i ojca jeb*j miotłą a nie taką szmire, kicz, syf, idiotyzm, i debilstwo na farum dawaj "muj kolega jest knajtem i wali z aksa, a ja jestem druidem i wale z rużdżki" dam ci rade- lepiej zacznij grać w scrabble, a nie w tibie |
fajne z was noobki ale filmik smieszny
|
Omg...
ekhm co tu mówić...
1.idz na solarium:) 2.idz na siłownie trzeba zrzucic troszke kilogramów 3.zapisz sie moze na jakies wschodnie sztuki walki jak ci tak dobrze wychodzi władanie mieczem8o :D :D 4.pozdrów kumpla który krecił bo jak widać niema zielonego pojecia o tym wzielibyście jakaś pożadną kamere a nie takie coś przeciez tam prawie nic niewidacX( X( X( X( A pozatym niewiem kto wpadł na taki genialny pomysł walenia butelki miotłą i pisanie ze to walka z rotwormem... widac ze tibia doprowadza juz do róznych rzeczy xD POZDRO:baby: :baby: :baby: |
Cytuj:
Troche nieczaje tego typa o co mu chodzi xD zdania niemaja sensu niewiem czy to tylko moja opinia :) pozatym na forum sie niepisze takich rzeczy typu "ojca uwielbiam jeść banany*j miotłą a nie taką szmire, kicz, syf, idiotyzm, i debilstwo" Pozdro :baby: :baby: :baby: |
Każdy ma swoje jaaazzzdy 8o
W tym przypadku 'ta jazda' byla troche wykrecona :) Ale po co jechac po chlopaku, zrobil filmik i dal go nam, wieszkośc z was nie potrafiła by go nawet stworzyc.... Trzymaj się :) |
Film jest dziwny to fakt ale przyznajcie sami dobrze że ten chłopak bił miotłą miskę a nie np krzesłem matke albo bejsbolem rl frienda..... :D
|
Nie rozumie, uposledzone dziecko a wy sie nabijacie :S
|
Aj ludzie to tylko ironia ;>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:36. |