![]() |
NIE NO KUWA ja cchce pacc , You see free premium account . Miasto niezłe te new monsterki ja chce update ;(
|
Jeżeli te buty pozwalają chodzić po wodzie to czemu nie wrócić na rooka? Tu na pewno jest jakiś kruczek.
|
Ja tez mam screny z update niebede duzo pisal bo itak nikt tego nie bedzie czytal tylko ogladal :P OTO LINK!! http://w1.911.telia.com/~u91111916/test/ .Milego ogladania
|
Już się nie mogę doczekać sierpnia - bardzo prawdopodobnego miesiąca update'a i miesiąca kupienia PACC'a przeze mnie 8o
|
Niezłe zdjęcia:D. Bedzie zajefanisty ten update:]. Pozostaje mi tylko kupno PACCa:P.
|
Ja już mam przygotowane runki do zwiedzania piramid
:> Super Update |
o w mordke 8o prosze o zrobienie filmu xD
|
JA CHCE UPDATA
JA chce updata ale nie dla Paccow tylko dla all jesli tak bedize to ja jush tam mieszkam(mam dopiero 14 lat :baby: i nie mam kasy na pacca)ps te doze cos na fotce to potwor czy npc bo cierzko rozruznic 8)
Ilidian Stormage>>Sorc>>Julera>>LVL 12 >> mLVL 15 BEST HIT:187(sd) BEST POKONANY MONSTER(samemu):Orc Berserker BEst POKONANY MONSTER(z mafia):Gigant spider Ulubiony Monster:Amazon Znienawidzony Monster:PK I NOOBY X( |
lol
pewni nowe miasto dla pacc wszystko jest dla nich a co dla facc?
|
Znaczy że miasto jest na Daramie? ;( ;( ;( ;( ;(
No nic, poszwędam sie jeszcze troche po Ab. Ale miasto i zdjęcia bardzo, bardzo, BARDZO ładne. Czyli update 1 sierpnia, tak? I dobrze. Bedzie można se pograć jak wszyscy bedą na test serwie :D . |
fajowe zdjęcia !! Ale jakie itemki leżały jaaa :D !!! Naprawde napewno duża część użytkowników się podjarała tak jak ja :D :baby: :baby: :baby: ;)
|
@Jill Valentine
1)Wiele expowni bendzie wolnych :) napewno Dragi, itemy benda sprzedawane masowo wiec nawet Facc sie dostanie. 2)PAcc "Placa" za gre i dzienki temu maja swoje przywileje 8) You see yourself. You are a master sorcerer.(35lvl) LuNa |
ale zajebiste miasto ;( zajebiste zdjęcia gratz,
fajna nazwa Carrot of Doom :)) marchewka zagłady :)) |
Fajne miasto fajne potwory fajne rzeczy fajny update w ogóle wszystko fajne :P
|
1 slowem mozna to okresli upated zbilza sie wielkimi krokami 1 pytanku te dedy to czego
|
ja wogole screenow nie widze :|
|
nic nie ma:|
|
ehm... tutaj nic nie ma - screeny usunięte?
|
Nie widać skrinów !!! X(
|
Zablokowali na 24h albo usunęli mu konto tak jak mi :P .
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:32. |