Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   lizardy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=78083)

Matiess 11-04-2007 22:45

Ja na 32 na paccu siedziałem do 33 z fd na tombie a do 33 niedaleko wiec chyba tyle wytrzyma a na faccu można minotaur cave :P

Kellerman 14-04-2007 03:01

@Marians 2 monki+wand szybka odpowiedz ;d kasa gwarantowana +exp all sie zwraca polecam najlepiej na pentagramie tibijskim

Nadol 15-04-2007 02:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez red skullburak (Post 814343)
mam takia prosbe ostatnio czytalem temat o dworqach byl to bardzo dokladnie i ciekawie zrobiony temat chcialem prosic wmiare mozliwosci zeby ktos na tym termacie odpowiedzial mi na nastepujoce pytanie odnosnie lizardow
1) czy majac knighta na 31 levelu ze skilami po 65/65 z eq vampir shield boh nooble armor k legs deil helmet skull staf i war hammer moglbym tam wydajnie expic. jestem wsanie brac ze soba 2 bp uh bp hmm bp gfb (ale zeby mi sie zwrucilo)
2) jak silne sa poszczegulne jaszczury i do czego mozna je dolonczyc
3) i jesli ktos moze to podolnaczac mapki jak tam dojsc

Po pierwsze "jestem wsanie brac ze soba 2 bp uh bp hmm bp gfb" "wsanie" - to można w zimę wsiąść a po 2bp uh na takie eq i jeszcze jak twierdzisz że masz rs to samobójstwo. Ale przy takich skillach dałbyś rade lecz jak snakechammer wjebie w ciebie to masz lipe. Mapki mi sie nie chce robić może ktoś inny zapoda, lub użyj szukaj
...

slimaczek 15-04-2007 11:29

Ostatnio wybrałem się tam (ale na polankę gdyż na niej nie ma żadnych snakechammerów) - 48ek, 75/74, f-axe, vamp-shield, crus-helm, c-arm, k-legi, i nie powiem żeby tam było jakoś dobrze. Hity w templary to były w połowie w tarczę na tych skillach, więc exp był dosyć niski. Zwracać się zwraca, scalki za 1k i jak masz obs knife to i także troche skórek.
Ogólnie - nie polecam, słaby exp. Chyba że będziecie z sd latać po wiosce

Kellerman 16-04-2007 00:21

Eee jak wyjdziesz z tego żywo to i tak pójdziesz z torbami ;d
A jeśli chcesz już konieczkie iść to kup sobie z 500 uhów ;d bo będą ci wastowały...

Rewcio11 18-04-2007 18:06

:d

Z tym eq padniesz,idz dobij lvl skile tez by sie przydały i stanowczo więcej bp uh

Kavi_Dratrumil 18-04-2007 18:41

Mój kumpel 105ek miał waste na lizardach. A ty tam nawet nie dojdziesz, nie mówiąc już o słoniach, których po drodze pewnie nie zabijesz.

balmora 08-06-2007 01:00

Lizardy

Oj ludzie ludzie...ja mam 45 ek i eq:Crown armor,crown helmet,giant sword i plate legsy a skille 75/75 i expie tam AŻ MIŁO!!!loot jest genialny jesli masz obsidian knife to ci se zwroci 3-krotnie po prostu nei wchodź do wioski bo tam jest hardcore-najlepiej na polance są tam 2 rodzaje jaszcurek:templar(taki jak cyclop lecz dobra obrona a atak słabszy),sentinel(w grupie bardzo niebezpieczny uważaj na to żeby sie nei dać otoczyć bo jak przebije zbroje to hity 40+) oraz snakecharmer(ten to leczy sie jak szlaony a hity ma po 100 nawet uważać na niego szczególnie na szczęście na polance nei ma go.Loot jest super leci dużo obsidian lance(500 gp u djinna) plate armory,steel helmety,halberdy,lizrad scale(1k),skórki...i jedna ważna rada:weż gsa to ważne gdyż one nie mają dobrego ataku a dosyć duzo hp.Moim zdaniem możesz iść na polanke zwróci sie zobaczysz ale radziłbym też wziąść mfy...:)

szymon287 08-06-2007 06:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kavi_Dratrumil (Post 1375865)
Mój kumpel 105ek miał waste na lizardach. A ty tam nawet nie dojdziesz, nie mówiąc już o słoniach, których po drodze pewnie nie zabijesz.

Zeby na takim lv miec waste na lizardach, to trzeba byc zdolnym (chyba, ze allegro.pl) Kina na 100+ jak pojdzie drugi raz na wioske i jest w miare kumaty, to nie ma bata, ze bedzie mial waste (wydawac sie moze, ze roi sie tam od snake~, sa tylko 3-5 respy(lacznie z up/down, na ktore nie trzeba chodzic) gdzie sa 3 snake~ a tak to tak jak na polance, tyle ze jest plusik- zawsze wolne :) (nigdy nikogo tam nie spotkalem;p...)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:09.