![]() |
Cytuj:
Ja już kończę ten temat bo znudziło mi się tłumaczenie, jeżeli mi nie wierzysz to zrób to co napisałem poprzednio. @down Naprawdę nie mam już siły żeby się kłócić. Nakręciłbym filmik, ale nie mam już niestety pacc na tamtym koncie. |
Hydra NIE przejdzie po fire fieldzie. Udokumentowane na filmach. :S
|
jasne ze przejdzie >.> jezeli nie bedzie miala wyboru bo inne drogi beda zablokowane. kiedys sie tak dalo ze fieldami sie blokowalo ale od paru upow potworki wychodza z trapow.
|
@BuZz
Spell Damage from Sudden Death: 256 224 318 @Master Pepi Spell Damage from Sudden Death: 363 319 436 @poreda Spell Damage from Sudden Death: 169 147 221 @pawepek Damage from Berserk: 141 94 165 @Sir Dark Archeon Spell Damage from Sudden Death: 391 344 468 @Agent Madness Damage from Berserk: 59 39 69 @szymon287 Damage from Berserk: 234 156 273 @Xzonixek Damage from Berserk: 66 44 77 @thewojtek Spell Damage from Sudden Death: 352 310 425 Sir Dark Archeon ma najlepszego sdeka wiec tylko jego sie sluchajcie! |
yyyy mam pytanie - Czy gdybym poszedł na hydry ja(ms 36lvl 38 mlvl) i moj kolega 40ms i bloker 60 + to czy dobry exp by byl gdyby bili SAME dsy?
bende szedl pierwszy raz na hydry wiec sie pytam :) Pozdro dla Archeona ;) |
Co do hydr to bloker moze miec nawet 40 lvl ale musi potrafic blokowac a przede wszystkim lurowac. Widzialem niejednokrotnie jak blokowal 41 lvl czy nawet 44 bodajze na filmiku z Kyry gdzie zlootowali pierwsza medusa shield. Wiadomo ze hydra uderza czesto combo do max 650 ale jest to bardzo rzadko (choc ie jestem blokerem to z taktyka vis moglem to zauwazyc :))
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:58. |