![]() |
Zasada jest prosta :
Kto ma jakiekolwiek wątpliwości i sądzi , że to keygey niech poprostu tego nie ściąga. |
Mi tez sie to właczyc nie chce x_O
właczam tibie 7.7 właczam Tibia NG Player odpalam film... i dupa ciagle sie pokazuje zebym wybieral filmik... potem klikam na sam filmik to pojawia sie tibia ng player i chce abym wybral plik, wybieram plik i dupa.. nic... ciagle to samo sie pojawia :< Dajcie instrukcje! |
Bo tutaj nie otwierasz Tibii 7.7 tylko klikasz dwukrotnie na film *.rec i on automatycznie odpala klienta tibii ;
|
@Olorion
Mam Tibie 7.7 na 100%. |
Cytuj:
|
Mi również nie działa odtwarzanie. Najpierw program każe mi wybrać film, a następnie podać lokalizację klienta Tibii. Po zrobieniu tego drugiego Tibia uruchamia się i wtedy program zaczyna wariować.
|
@Olorion.
A masz może link do jakiegoś filmiku nagranego na 7.7? |
Dlaczego sam nie nagrasz?
|
...
Mi pewnie dla tego nie działa bo jestem malo kumaty :P
Ale wlanczam nagrywanie ,koncze a gdy przychodzi do ogladania... Bug ;/ I to nie ze proboje wlacztc film pod tibie 7.6 tylko włanczam ten co przedchwila nagralem :PP Przydało by sie jakieś ciekawe objaśnienie (mogły by być foty nawet :P ) Down@ Koleś chyba masz namotane we łbie...Wrąbałeś się z takim samym Avatarem co ja i jeszcze jakiś problem masz:angry:??Jak by nie patrzec mam go dłużej niż ty i sądze że powinieneś go zmienić... |
Olorion jestes kochany!! :D Dzieki za link!!
up@ Jeżeli tak to udowodnij, że masz ten avatar dłużej niż ja. |
@up & upup
fajne macie avatary ;;;;;;;;;; |
Co jest !!X( Koleś spadaj z tym Avatarem !!!! :ban:
Ze zdenerwowania stworzyłem przypadkiem ten 2 post !! X( |
Faktycznie nie dzail do skladania komplementów ale tak wyrażac sie nie muisz, zwlaszcza do supportu, mi tam dzaila ;]
|
@Olorion.
Nagrałem i działa. Dzięki za pomoc ;). |
Uwaga!
Mam podstawy sadzic ze jest to KEYLOGGER! Zobaczcie na tego screena!program chce nawiazac polanczenie wychodzace!oto link do screena :
http://img214.imageshack.us/my.php?image=lol8tc.jpg nie wiem czy dobrze... jak nie to prosze o odpowiedz... a tutaj macie lapsza grafike... http://i22.photobucket.com/albums/b3...kos602/LOL.jpg |
Cytuj:
|
Cytuj:
No wiec? |
To Jak Wkoncu Keyloger Czy Nie????????????????
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:54. |