![]() |
Cytuj:
co do szybkosci rosniecie skili roznicy brak. :) |
Boze ludzie!!! Nie robcie takich tematow!!! Przeciez na forum jest pelno takich typu tematow ... Przeciez szukanie nie boli prawda?
Warn dla tego pana co ten temat zrobil pls. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cluby zdecydowanie nie sa dla ludzi z ambicjami na +100lvl bo na anihilatorze nie ma do wyboru thunder hammera (why?) z tad jak zaczynasz grac na serio to wybieraj axe/sword @ MEfISTO cena f axe jest taka dlatego ze narazie na Xerenie ejst malo ludzi którzy mogą huntowac Demony a BS jest dostepny zo dosc latwego questa , na starych serwach te ceny zblizaja sie do siebie |
:)
"a ja miałem najta co mial XX skille i XX bron i zdawalem XX obrazen w XX potwora"
Nie nie jak subiektywna ocena :) Cluby to perfekcyjny wybór nie tylko dla magów, czy rycerzy ale też dla palladynów, waga i duży atak sprawaja ze warto używać tego typu broni. A to że w anni nie ma dostępu do Thunder Hammera nie oznacza ze nie ma sensu inwestować w club ... przecież duża część osób stąd nawet NIE dojdzie do 50 poziomu, albo sprzeda postac przed nim ... a wypowiada sie jak rzeczoznawcy i kustosze Tibijscy ... Dystansu troche :] Naprawde polecam walke brońmi obuchowymi, łatwy dostęp i cena oraz jak pisałem atak połączony z wagą dają wspaniałe połączenie, a War Hammer jest wspaniały do walki, nie wiem jak sie sprawdza w PvP ale przeciw potworkom spisuje sie celujaco :) No ale wybór należy do Ciebie, wybierz mądrze :) |
Cytuj:
|
Moim zdaniem Sword jest lepsza bronia poniewaz mozna miec sova a cluba tylko ss i nic wiecej bo kto pojdzie ubic orsshabala sword ma wiecej obrony na dodatek i polecam go dla wsystkich graczy a dla pekowiczow war hammer rox ;P ;D
|
Bardzo polecam miecz lub axe. POniewaz maja duzo ataku lub defa (w przypadku miecza). Cluby to pradawne narzedzie czarodziejow (pamietacie jak druidami z clubem chodzilismy XD). Cluby to przezytek majacy za duzo defa(maiom zdaniem nie mowcie mi ze war hammer lepszy od bs'a -.-).
|
Wybrałem dla swojego knighta club'y.Z tego co piszecie już mogę żałować, że to zrobiłem? :(
|
@up
Będziesz tego żałował, jeżeli masz w planach zrobienie 100 lvla i wykonania anihilatora. Jeżeli nie, to nie masz czego żałować, cluby są tanie i łatwo je kupić. To, że mają trochę mniej ataku od axe i trochę mniej def od sworda wcale nie czyni z nich czegoś zupełnie "na odstrzał". Dedniesz poleci ci war hammer to nawet nie zwrócisz uwagi i kupisz drugiego. Natomiast z giant swordem i dragon lance sprawa już nie wygląda tak różowo. Polecałbym poexperymentować różne warianty na jakimś niewysokim skillu (powiedzmy 50) i samemu zadecydować z czym się najlepiej czujesz. |
Aha.Ale 50 skill to trochę roboty jest.Na razie mam skille 39/38 (9 lvl).Ale czemu na 100 lvl już cluby są złe? Za mały atak?
|
Cytuj:
|
Sword Jest Lepszy
sword jest lepszy ale droszy niz club
|
wSZYSCY PRAWIE MóWIą żE SWORD JEST LEPSZY, jakby silver mace była łatwo dostępna to niewiem czy byście tak mówili, a mi się wydaje że po kolejnym update wyrównają się cluby w swordach i axach i może będą nowe cluby, albo te co są będą bardziej dostępne.
|
Jak to się mówi, dream on... ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Dla knighta swordy albo axe. Do Pkowania War hammer.
|
Cytuj:
Za uhy zmarnowane przez warhammera spokojnie możnaby kupić kilka giantswordów czy lanc (na starych światach of course;)) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:18. |