Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Szczegóły dotyczące nadchodzącego update! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=7837)

Secutor 31-07-2004 18:29

wiem ze to nowe miasto bedzie dla PACC a czy oprocze tego miasta dla pacc beda jakies nowe potworki dla facc lub jakies nowe rzeczy dla ktorych beda mieli dostep facc oprocz tego miasta ankrahmun ? jesli odbierzecie to znowu za bezsensowny post to od razu mowie ze nie widzialem we wczesniejszych odpowiedziach nic pozatym czy bedzie cos poza nowym miastem wiec chce sie dowiedziec

MeFF 31-07-2004 21:24

Co z FACC

Zastanawia mnie jedna rzecz czy szykuje się coś nowego dla FACC? Mam nadzieje ze o nas nie zapomnieli!!! :(

Oskar-Aldora 31-07-2004 21:36

KIEDY DOKŁADNIE BEDZIE UP-DATE....

UP-DATE MIAŁ BYĆ JUSZ W CZERWCU KIEDY DOKŁADNIE ALBO MNIEJWIĘCEJ BEDZIE UP-DATE. BO JAK ZOBACZYŁEM TE RZECZY I POTWWORKI TO ASZ MI ŚLINKA CIEKNIE 8o ! ! ! .

P.S -CZY TE ITEMY I POTWORKI BEDĄ NAPARWDE PO UP-DATE CZY TO JEST JAKIŚ WAŁEK ?! 8)

Sutira
LVL 28-ROŚNIE

Wartki 31-07-2004 21:36

Best Hit: 81 in Dwarf<from spear> No tak ale cusz...
moze przynajmniej kilka potworkof...

----

Best Hit: 81 in Dwarf<from spear>
skills 40/31

Predzio 31-07-2004 21:44

Podobno maja dojsc butki ktorymi mozna chodzic na wodzie to co ja se pojde na rooka i spowrotem a moze dzienki tym butom mozna bedzie isc na to nowe miasto:)

Telick 31-07-2004 23:56

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Szpula13
JAKIE BEDĄ NOWOSCI DLA FACC. TYLKO PACC BEDZIE MIAL NOWOSCI. TO BEZSENSU :(((((((((
Chyba będzie mozna kupic od PACC nowy loot(to tez nowosc)

Dr. Omader 01-08-2004 02:07

Dobra koniec tego dobrego bo widze ze sie burdel robi.

Nastepna osoba, ktora napisze ze Cip to #$%@ bo robia update tylko dla PACC a wlasciciele PACC/FACC to $@#% i #@%. DOSTAJE BANA!

I wezcie to sobie do serca bo nie mam zamiaru czytac jak FACC narzeka na PACC a PACC sie broni i wyzywa FACC.

FACC powinni sie cieszyc ze tibia jest darmowa, PACC powini sie cieszyc ze moga od facc kupowac runy.
Wiec macie byc szczesliwi a jak sie komus niepodoba co robia Cipowie to niech albo im to na forum tibia.com w dziale proposals napisze albo osobiscie jedzie do niemiec i niech im to powie zobaczymy co wam odpowiedza.

PS. Wezcie kamere bo chcialbym zobaczy minę czlonkow CipSoftu jak im ktos to powie. :>

Wartki 01-08-2004 09:46

Re Up
Masz racje omader!!! :]

Sinsu 01-08-2004 11:29

mam pytanie kiedy wkoncu będzie ten updait

Sir Simak 01-08-2004 11:44

Ja jednak wole stare miasta :P te itemy w ogole sa lipne X(

Skill bar - niech ktos powie konkretnie o co chodzi bo nie jestem pewny :baby:

PiXik 01-08-2004 11:58

Ktoś podawał że 1 sierpnia up date a może godzinkę też plxxD bo ja chce widzieć zdziwnie nobów po autokicku za spamxD
Chce zwiedzić miasto itp.

Sinpal 01-08-2004 13:17

Ehhh... w tibi upade a ja od kilku miesiecy niemoge grac mam zablokowane porty do tibi:(

Thomasi 01-08-2004 13:43

ja nie rozumiem ludzi ktorzy sie dra na paccow ja sam mam facca ii nie widze nic dziwnego w tym ze Cipy robia 90%rzeczy dla paccow chyba to jest ich praca i oni tak zarabiaja ja sam zaczalem zbierac na pacca:)i sie nie dre ze Cipy sa takie i takie bo nie robia nic dla faccow

kidler 01-08-2004 15:50

Cytuj:

Podobno maja dojsc butki ktorymi mozna chodzic na wodzie to co ja se pojde na rooka i spowrotem a moze dzienki tym butom mozna bedzie isc na to nowe miasto
tymi butasmi bedzie mozna przejesc podobno 5 kratek po wodzie...

Dan the Automator 01-08-2004 15:56

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez andrej
Wszystko dobrze tylko dlaczego wszysko jest dla pacc-ow ??!! Dlaczego nikt nie zadba o innych ??!! Ja tez chcem nowe miejsca a nie ciagle to samo !! To bez sensu ! NIe wszystkich stac na to zeby kupic se pacca , wiec po co robic rozronianie na lepszych i gorszych ?! Pytam ! PO CO ?!
Odpowiedź jest prosta ;) - $$$Dla pieniędzy~$$$

A pozatym FACC będą mieli massowe sprzedawania :) Zawsze cuś~

Pawelesku 01-08-2004 16:42

KIEDY BENDZIE TEN UPDATE ?????

Kiedy bendzie ten update Kiedy bendzie ten update :berserk:

ciekawe dla kogo bendzie ten update dla premium account czy dla free account

Napiszcie to na forum prosze

Predzio 01-08-2004 19:14

tak wogule to ile kosztoje miesiecznie ten PACC?

andrej 01-08-2004 19:31

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez DOBO
Odpowiedź jest prosta - $$$Dla pieniędzy~$$$
Ale ja sie pytam dla czego a nie po co !!
A co mnie to obchodzi ze oni maja z tego pieniadze a ja tu walcze o rownosc !! Niech nam facc-om tez zrobia nowa miejscowe albo niech facc-om w tym czasie pozwola grac X(

245301 01-08-2004 22:14

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

solkan 02-08-2004 02:27

Sorry ale posiadanie badz nie posiadanie owego pacca nie jest wyznacznikiem glupoty. Mozna byc glupim i z facc i z pacc.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:44.