![]() |
W tym Faku denerwuje mnie krzywo sklejony mur(znaczy mi sie tak wydaje, bo ty pewnie akurat tak go chciałeś skleić, no ale mogłeś między nimi dać fuge :P)
i denerwuje mnie też to, że w obozie nic sie nie zmienia :s A reszta to gites :) 8/10 |
z tym murem chodziło mi o to, żeby to była dodatkowa ochrona (słyszeliście o murze z blankami? To nie jest do końca mur blankowy, ale o to chodziło) dla ludzi.
MORE COOMENTS! |
Zabije was z siurukena!
Zabije was z siurukena! Buahahaha fajne to xD .
Mam pelerynkę z ducha :P Nie długo dam ci mój bardziej aktualny outfift, pracuję będzie to elf z kuszą i człowiek z karabinem(zalerzy do jakiego fake'a bo ostatnio coś mnie widać w niektórych history'yach :PP Nie oceniam liczbowo bo fake jest do...BR(?)y... |
oks
Eee no Spox to bylo next part plx:evul:
|
Spoko fake moze troche lepszy od mojego ale nie duzo, wogle fajny pomysl z tymi blankami ;] |||| Zapraszam do komentowania mojego pierwszego fak'e Ciemna Era
|
Aleś ty skromny :P
A tak serio to masz racje ;) |
fajny fake ;p fajnie to wszystko wyglada i w ogule :D tylko nic sie w obozie nie dzieje ;/
rob wiecej czekamy |
Fake bardzo ładny
Daje 9/10 jedyny minus to to, że w obozie każdy jest tak samo ustawiony ( oprocz postaci glownych ) |
9/10 za źle sklejony mur :P
(i zato że mnie tam niema :( ) <joke> |
Nawet fajne. Ale ta stara trawa...
Wykonanie: 9/10 Fabuła: 9/10 Tylko ja niewiem co się stao. Ogólnie: 9/10 |
zarąbiste
Zarąbiste Fake'i, ja nie patrze na to, że coś sklejone nie równo jak się w oczy nie rzuca. Jak jest fajna fabuła i sceny walki, ta na murze sczególnie to jest dobrze 10/10
|
Siedze i siedze, patrze i patrze, a tu Next Part'a wciąż brak... :D
Dawaj następne części i to szybko ;p |
Dopiero zaczynam next part... jeszcze nie ma nawet jednego obrazka :P Czekam na outfit od Sir Speed-a
|
Sory za double, ale jakbym dał edit nikt by nie zauważył...
Robie 3 część, mam już 6 obrazków z paroma efektami :) Zresztą zobaczycie. Next part NAJPRAWDOPODOBNIEJ jutro ;) |
Fajne i w dodatku troche glupie bo na tej samej mapce;/X( :baby:
|
Niezły fake. Ocena = 3 real part.
|
Głupie outfity :/ nie dość że łucznicy i gwardziści mają te same
Błąd na jednym obrazku pisze "gwardziści" a na drugim "łucznicy" za te outfity: 8/10 |
Miodek.
Ale czy mi sie tylko zdaje, czy z 5 obrazkiem jest coś nie tak ? Ocena: 9/10 |
Fajne ;)
To ja chciałem go rozwalić! :D Rzeczywiście coś jest z 5 obrazkiem :p 9/10 |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:10. |