Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowa koszulka! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=78801)

palladin Vieniox 28-05-2006 03:25

Ja nie będe bronic tibi krzesłem, bo nie jestem chorym człowiekiem. Będe chciał pograc w spokoju, zamkne sie w pokoju (Rymło mi sie :p ) Koszulka dośc zabawna, wy sie tak nie stresujcie, jakis niedorypany noobek matke krzesłem sieknoł, a wy już texty typu "Nie śmiejcie sie z cudzego nieszczęścia"...
Taaa...
GZ For all :P

saxonia 28-05-2006 08:13

Glupota...

sebcio 28-05-2006 09:18

Hehehe :D
Chyba sobie ja kupie. :D

Thel Mager 28-05-2006 09:23

Hehe,niezły wam wyszedł joke:D . Tera do ludzi, którzy mowią że to jest glupota, bzdura itp. No więc to jest żart jakbyście niezauważyli, a da się to zauważyć w pierwszych zdaniach tekstu.

ps. A tak na marginesie fajna ta kaszulka:D

Chero 28-05-2006 09:28

X( Czyli co mam za wszelką cene nikogo nie dopuscic do komputera bo gram w tibie i jak mi odlacza prad to mam zatluc wszystkich krzeslem ten nadruk sie przyjmie ale tylko u BARDZO ale to BARDZO uzaleznionych od Tibii

Baroon 28-05-2006 09:35

O boże gdzie u niektórych poczucie Humoru zgubiliscie go gdzies?? widac że ten Chłopiec niemial pod reka niczego innego żeby zabic najgorszego potworka wiec uzyl krzesla jabym uzyl monitora lepszy efekt :D chyba ze on gral na laptopie ;)

sebcio 28-05-2006 09:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chero
X( Czyli co mam za wszelką cene nikogo nie dopuscic do komputera bo gram w tibie i jak mi odlacza prad to mam zatluc wszystkich krzeslem ten nadruk sie przyjmie ale tylko u BARDZO ale to BARDZO uzaleznionych od Tibii

Albo u ludzi, ktorzy wiedza czym jest zart...

Skym4N 28-05-2006 09:48

Pierwsze linijki textu... lekkie ździwienie... klikam na link, czysty, no to jade dalej. Otwiera mi się obrazek... i wtedy dopiero skapowałem ;p Pierw nie mogłem sobie skojarzyć żadnego polityka, co by powiedział coś na temat krzeseł ale dopiero potem sobie przypomniałem TVN :P
Żarcik taki se... no ale zawsze jakiś nowy news bo coś cichutko było ;p
Pozdro!

~*Ekwador Xed*~ 28-05-2006 10:20

;|

omg...dobra moze byc..

Ashlon 28-05-2006 10:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hybryda
nawiązanie do tego typa do matce walnął z krzesła;/
ja rozumiem ze mozna sie z tego nabijać itd...ale weźcie se teraz wyobraźcie tego kolesia-idzie sobie po osiedlu...a jego kolesie "będe bronił tibii krzesłem"
i wszyscy polewka z niego;/

bez przesady ludzie bez przesady

No tak, nikt nie powinien sie z niego smiac, ze pobil WLASNA matke krzeslem. Kazdy powinien mu wspolczuc :<

@niektorzy : panowie, popatrzcie na to, jak na zart. Jak slyszycie kawaly o Zydzie w gazowni itp to tez mowicie "nie, to wcale nie jest smieszne"?

Szpicel 28-05-2006 10:38

Wiele rzeczy widziałem już na tym forum, ale ta koszulka to juz szczyt glupoty i nieodpowiedzialnosci. Moze i jest w tym jakas nutka ironii, ale to jest niesmaczne. Ciagle mam nadzieje, ze jak spojze w kalendarz to zobacze date: "1 kwietnia" i to wszystko okaze sie zartem. A co do:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
ps. Wszystkim, którzy nie rozumieją kawału radzimy wyjść z domu i poszukać swojego poczucia humoru, oraz rozumu. :)

Chcesz zeby wszyscy mieli takie poczucie humoru jak ty? Super! Niech wszyscy beda ludzmi z "dromaderskim" poczuciem humoru, bedzie nam sie lepiej zylo. Nikt niebedzie krzywo patrzal na kawaly "o zydach", "o problemie glodu w Afryce", "o Tsunami", "o katowickiej hali" etc.

Btw.
Lepiej byscie wyszli z nadrukami: "Jestem Drutem, wale z różdzki" , albo:"Mój kumpel jest Najtem i wali z axa". Taka moja skromna sugestia

Quezacoatl 28-05-2006 10:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baroon
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chero
Czyli co mam za wszelką cene nikogo nie dopuscic do komputera bo gram w tibie i jak mi odlacza prad to mam zatluc wszystkich krzeslem ten nadruk sie przyjmie ale tylko u BARDZO ale to BARDZO uzaleznionych od Tibii

Albo u ludzi, ktorzy wiedza czym jest zart...

...którzy potem wyjdą w nich na ulice i spotkają ludzi nie wiedzących czym jest żart, którzy zakatują ich krzesłami :confused: ...

Pan Jordi 28-05-2006 10:43

hahahahaahha xD ROFTL chyba sobie kupie

Radlic 28-05-2006 10:51

Oj... Czy mi sie wydaje, czy juz image na forum widac? :*
...
...
MUSZE ZNALESC LINK DO TEGO KEYLOGGERA ! XD
...
...
zart ;>

DJ_MATI 28-05-2006 11:03

To co zrobił ten dromader to przegięcie -.-
Niby żart itp. a tu poprostu chodzi o KASE X(
Temat o kolesiu z mojego osiedla został pokazany w całej polsce a tibia tylko na tym zyskała a dromader to ciągnie i ciągnąć będzie dopuki będzie z tego KASA.

Zarabianie na nieszczęściu i chorobie jaką tibia spowodowała u młodego człowieka to nie żart to poprostu świństwo ze strony tibia.pl

...

Szpicel 28-05-2006 11:09

@up: Calkowicie sie z toba zgadzam, ale zaraz poleci tekst z cyklu: "Tibia.pl organizuje z tych pieniedzy konkury i utrzymuje server".

MarkoRoz 28-05-2006 11:22

Hehehe dla mnie genialne :D
Gorzej z tymi którzy nieznaja sie na żartach ;d
Chyba sobie sprawie taka koszulke :P

Fenrir Alasthor 28-05-2006 11:56

Moim zdaniem zart udany, jeszcze wiekszy polew mam z ludzi, ktorzy pisza teksty w stylu "nabijacie sie z cudzej tragedii!!11" :P Jesli ktos jest na tyle walniety, zeby opowiadac mediom jak go wlasne dziecko krzeslem uderzylo bo mu wylaczyl kompa, to jego najwiekszym problemem wcale nie jest to dziecko...

Foxium 28-05-2006 12:02

Ja żart rozumiem ale wg. mnie to troche przesadziliscie i tyle :)
Pomyślcie co by bylo gdyby to bylo wasze dziecko heh... no ale coz, pewnie malo osob tutaj mysli o swojej przyszlej rodzinie.
Mozecie sie spytac kazdego dorosłego (w sensie mame lub tate) i zapewiam ze zgodza sie ze mna :)

Pozdrawiam.

Ashlon 28-05-2006 12:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DJ_MATI
To co zrobił ten dromader to przegięcie -.-
Niby żart itp. a tu poprostu chodzi o KASE X(
Temat o kolesiu z mojego osiedla został pokazany w całej polsce a tibia tylko na tym zyskała a dromader to ciągnie i ciągnąć będzie dopuki będzie z tego KASA.

Zarabianie na nieszczęściu i chorobie jaką tibia spowodowała u młodego człowieka to nie żart to poprostu świństwo ze strony tibia.pl

...

No pewnie, utrzymanie servera w ogole nie kosztuje, a firma produkuje koszulki za darmo!!!!1111oneoneraz. A teraz idz, wysęp "darmowa" kase od rodzicow.
Tibia nie spowodowala choroby u mlodego czlowieka. Ten mlody czlowiek po prostu jest GLUPI i nie zostal wychowany przez matke.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:24.