![]() |
Ja nie będe bronic tibi krzesłem, bo nie jestem chorym człowiekiem. Będe chciał pograc w spokoju, zamkne sie w pokoju (Rymło mi sie :p ) Koszulka dośc zabawna, wy sie tak nie stresujcie, jakis niedorypany noobek matke krzesłem sieknoł, a wy już texty typu "Nie śmiejcie sie z cudzego nieszczęścia"...
Taaa... GZ For all :P |
Glupota...
|
Hehehe :D
Chyba sobie ja kupie. :D |
Hehe,niezły wam wyszedł joke:D . Tera do ludzi, którzy mowią że to jest glupota, bzdura itp. No więc to jest żart jakbyście niezauważyli, a da się to zauważyć w pierwszych zdaniach tekstu.
ps. A tak na marginesie fajna ta kaszulka:D |
X( Czyli co mam za wszelką cene nikogo nie dopuscic do komputera bo gram w tibie i jak mi odlacza prad to mam zatluc wszystkich krzeslem ten nadruk sie przyjmie ale tylko u BARDZO ale to BARDZO uzaleznionych od Tibii
|
O boże gdzie u niektórych poczucie Humoru zgubiliscie go gdzies?? widac że ten Chłopiec niemial pod reka niczego innego żeby zabic najgorszego potworka wiec uzyl krzesla jabym uzyl monitora lepszy efekt :D chyba ze on gral na laptopie ;)
|
Cytuj:
|
Pierwsze linijki textu... lekkie ździwienie... klikam na link, czysty, no to jade dalej. Otwiera mi się obrazek... i wtedy dopiero skapowałem ;p Pierw nie mogłem sobie skojarzyć żadnego polityka, co by powiedział coś na temat krzeseł ale dopiero potem sobie przypomniałem TVN :P
Żarcik taki se... no ale zawsze jakiś nowy news bo coś cichutko było ;p Pozdro! |
;|
omg...dobra moze byc..
|
Cytuj:
@niektorzy : panowie, popatrzcie na to, jak na zart. Jak slyszycie kawaly o Zydzie w gazowni itp to tez mowicie "nie, to wcale nie jest smieszne"? |
Wiele rzeczy widziałem już na tym forum, ale ta koszulka to juz szczyt glupoty i nieodpowiedzialnosci. Moze i jest w tym jakas nutka ironii, ale to jest niesmaczne. Ciagle mam nadzieje, ze jak spojze w kalendarz to zobacze date: "1 kwietnia" i to wszystko okaze sie zartem. A co do:
Cytuj:
Btw. Lepiej byscie wyszli z nadrukami: "Jestem Drutem, wale z różdzki" , albo:"Mój kumpel jest Najtem i wali z axa". Taka moja skromna sugestia |
Cytuj:
|
hahahahaahha xD ROFTL chyba sobie kupie
|
Oj... Czy mi sie wydaje, czy juz image na forum widac? :*
... ... MUSZE ZNALESC LINK DO TEGO KEYLOGGERA ! XD ... ... zart ;> |
To co zrobił ten dromader to przegięcie -.-
Niby żart itp. a tu poprostu chodzi o KASE X( Temat o kolesiu z mojego osiedla został pokazany w całej polsce a tibia tylko na tym zyskała a dromader to ciągnie i ciągnąć będzie dopuki będzie z tego KASA. Zarabianie na nieszczęściu i chorobie jaką tibia spowodowała u młodego człowieka to nie żart to poprostu świństwo ze strony tibia.pl ... |
@up: Calkowicie sie z toba zgadzam, ale zaraz poleci tekst z cyklu: "Tibia.pl organizuje z tych pieniedzy konkury i utrzymuje server".
|
Hehehe dla mnie genialne :D
Gorzej z tymi którzy nieznaja sie na żartach ;d Chyba sobie sprawie taka koszulke :P |
Moim zdaniem zart udany, jeszcze wiekszy polew mam z ludzi, ktorzy pisza teksty w stylu "nabijacie sie z cudzej tragedii!!11" :P Jesli ktos jest na tyle walniety, zeby opowiadac mediom jak go wlasne dziecko krzeslem uderzylo bo mu wylaczyl kompa, to jego najwiekszym problemem wcale nie jest to dziecko...
|
Ja żart rozumiem ale wg. mnie to troche przesadziliscie i tyle :)
Pomyślcie co by bylo gdyby to bylo wasze dziecko heh... no ale coz, pewnie malo osob tutaj mysli o swojej przyszlej rodzinie. Mozecie sie spytac kazdego dorosłego (w sensie mame lub tate) i zapewiam ze zgodza sie ze mna :) Pozdrawiam. |
Cytuj:
Tibia nie spowodowala choroby u mlodego czlowieka. Ten mlody czlowiek po prostu jest GLUPI i nie zostal wychowany przez matke. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:24. |