Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Necromancer [jakie skille, ktory lvl, knight] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=7897)

El Cubanito 01-08-2004 15:58

Eagle, dzieki wielkie za odpowiedzi, niestety nie moge znalezc posta z mapka albo ino jak dojsc. Pozdro.

El Cubanito

Gremlin 01-08-2004 21:24

@ GS
Sposob 1
Explo sa 3 razy drozsze od HMM, GS bijemy z HMM uciekajac jednoczesnie, schodzi ~1/2BP HMM i z 1 UH zeby sie uleczyc tego co trucizna zada, skille obojetnie, lvl 35+

Sposob 2
Minimalnym lvl co podales to mozna sie spodziewac zmarnowania nawet BP UH.

Jesli jakims trafem podejdzie wiecej niz 1 GS to konieczny sposob pierwszy.

El Cubanito 02-08-2004 14:02

Dzięki wielkie Gremlin :) Zawsze popierałem Twoje wypowiedzi, zanim się tu zarejestrowałem :) A teraz moze ktos powie, gdzie dokladnie znajde jednego GSa ?

pozdro.

El Cubanito

Venzon 02-08-2004 17:04

Knight vs. Necro .. :D no fajnie ... nawet nawet .. zabiłem na 60~ bez uh ale nie necro jest trudny .. tylko sama droga do niego :D , nie dla rycka taka zabawa , chyba ze z niewidka ale niebardzo się to opłaca. :)

Gremlin 02-08-2004 19:53

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez El Cubanito
gdzie dokladnie znajde jednego GSa ?
Najlatwiejszy do solowania to chyba na bagnach... w tym ze tam raczej nie masz szans uciekac tak zeby ciebie nie trafil, ew. jesli masz PAC to na polnocno zachodnim krancu Doramy jest gorka z GS.
Jesli chcesz uciekac to praktycznie tylko PoH, wez znajomego co wie co i jak zeby nie miec 5 GS na ogonie.

El Cubanito 02-08-2004 21:12

Cóż, dzięki wielkie :) Pacca kupuje niedlugo :] Bo cos we wrzesniu i pomysle o tej gorce na Daramie :] Dzieki wszystkim za odpowiedzi. A jaka szansa jest, Gremlinie, ze wypadna mi bohy ?

dop. pozniej :

z necro of koz :)

Pozdro.

El Cubanito

Aversin 02-08-2004 22:58

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Gremlin
1. Necro to nie potwor dla rycerza :)

2. Pojedynczego powinienes dac rade zabic, przy ilu UH ciezko powiedziec bo duzo zalerzy od tego jak szybko bedzie sie leczyl (raczej go bronia 1 reczna nie zabijesz).

3. Spawny samych necro sa:
- 4 necro zaraz oboc 1-2 duchy i DS
- 2 razy po 3 necro niedaleko siebie
Jesli wpaniesz na pelny spawn to masz mala szanse zabic necro.

4. Jedyna walka rycerza z necro to jak mnie raz kicknelo i bloker na 65 lvl zostal sam na sam z dwoma necro, poszlo mu 8 UH na jednego i zmiekczenie drugiego (w tym czasie zrestartowalem komputer).
Ładnie to tak nie używać polskich znaków i takie literówki i błędy robić ?? :P

@Topic
Ja jak narazie solowałem jednego GS'a używając Dragon Lance i kilku HMM - miałem level 53 skille 81/80 - użyłem około 10-11 UH .. no ale przez jakiś czas siedział na mnie dodatkowo DS więc gdyby nie on to by mniej poszło. Zresztą możecie zobaczyć filmik tutaj.

Grubbasek 03-08-2004 01:46

przy okazji tego tematu, z jakimi skillami mozna blokowac hero, a z jakimi solowac o ile sie da ( knight )??

El Cubanito 03-08-2004 03:05

@up

Dodając do tego co napisał Grubbasek, który lvl jest potrzebny ?

pozdro.

El Cubanito

Sir Simak 11-08-2004 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ghiron
Jakbyś miał giant sworda i skille 70/70 to se mozesz chodzic na dwarf guardy!!! Bierzeż 1 bp uh's i podobno dla knighta z gisem to poprostu za***isty exp!!! ;) :]

Stary wejdz na guardy GS/DL/WH wyjda 4 guardy i w 2 min jestes czerwony !! A pozatym jak tak caly czas smigal bedzie z dwureczna bronia bedziesz mial lamerskie skill - moj kumpel tak chodzi i ma 10 skili roznicy miedzy shielding a axe/sword/club krotko mowiac - SMIECH NA SALI !!

DO EXPIENIA ZAWSZE JEDNORECZNA BRON !
w moim przypadku fire axe a w plecaku dragon lance na wszelki wypadek :P
PS:Dwureczne bronie sa na hunt trudniejszych potworow np dragon... ale NIE DO EXPA!! :)

Sir Simak 11-08-2004 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Venzon
Knight vs. Necro .. :D no fajnie ... nawet nawet .. zabiłem na 60~ bez uh ale nie necro jest trudny .. tylko sama droga do niego :D , nie dla rycka taka zabawa , chyba ze z niewidka ale niebardzo się to opłaca. :)

Jak to sie nie oplaca ??!! stealth ringa uzywasz przez jakies 3 min wiec nie widze duzej straty ... :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:42.