![]() |
Eagle, dzieki wielkie za odpowiedzi, niestety nie moge znalezc posta z mapka albo ino jak dojsc. Pozdro.
El Cubanito |
@ GS
Sposob 1 Explo sa 3 razy drozsze od HMM, GS bijemy z HMM uciekajac jednoczesnie, schodzi ~1/2BP HMM i z 1 UH zeby sie uleczyc tego co trucizna zada, skille obojetnie, lvl 35+ Sposob 2 Minimalnym lvl co podales to mozna sie spodziewac zmarnowania nawet BP UH. Jesli jakims trafem podejdzie wiecej niz 1 GS to konieczny sposob pierwszy. |
Dzięki wielkie Gremlin :) Zawsze popierałem Twoje wypowiedzi, zanim się tu zarejestrowałem :) A teraz moze ktos powie, gdzie dokladnie znajde jednego GSa ?
pozdro. El Cubanito |
Knight vs. Necro .. :D no fajnie ... nawet nawet .. zabiłem na 60~ bez uh ale nie necro jest trudny .. tylko sama droga do niego :D , nie dla rycka taka zabawa , chyba ze z niewidka ale niebardzo się to opłaca. :)
|
Cytuj:
Jesli chcesz uciekac to praktycznie tylko PoH, wez znajomego co wie co i jak zeby nie miec 5 GS na ogonie. |
Cóż, dzięki wielkie :) Pacca kupuje niedlugo :] Bo cos we wrzesniu i pomysle o tej gorce na Daramie :] Dzieki wszystkim za odpowiedzi. A jaka szansa jest, Gremlinie, ze wypadna mi bohy ?
dop. pozniej : z necro of koz :) Pozdro. El Cubanito |
Cytuj:
@Topic Ja jak narazie solowałem jednego GS'a używając Dragon Lance i kilku HMM - miałem level 53 skille 81/80 - użyłem około 10-11 UH .. no ale przez jakiś czas siedział na mnie dodatkowo DS więc gdyby nie on to by mniej poszło. Zresztą możecie zobaczyć filmik tutaj. |
przy okazji tego tematu, z jakimi skillami mozna blokowac hero, a z jakimi solowac o ile sie da ( knight )??
|
@up
Dodając do tego co napisał Grubbasek, który lvl jest potrzebny ? pozdro. El Cubanito |
Cytuj:
DO EXPIENIA ZAWSZE JEDNORECZNA BRON ! w moim przypadku fire axe a w plecaku dragon lance na wszelki wypadek :P PS:Dwureczne bronie sa na hunt trudniejszych potworow np dragon... ale NIE DO EXPA!! :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:42. |