![]() |
Tibia sie powoli uruchamia ciekawe tylko czy wszystkie serwery zostaną włączone w miare równym czasie czy jedni będą musieli czekać 2h dłużej albo i 5h.....
|
Cytuj:
No i nie mineła nawet minuta i znowu mnie lognęło.Co oni najpierw włączają te servy a potem wylaczaja. Edit: Oni te servery włączają alfabetycznie. Po kolei. 2 Edit: I znowu wszystkie wyłączyli |
Up
Wejdz na www.tibia.com i zauwaz ze okolo 65 serverow jest jeszcze wylaczone
|
Strona tibi.com mi niedziała pisze jakiś error 404 też to macie ??
|
A jak mi sie uptaduje, to sie pojawia blad: Cannot patch file Tibia*****.
Musze sciagnac z tibia.com ;/ |
Cytuj:
Not Found The requested URL /home/index.php was not found on this server. -------------------------------------------------------------------------------- Apache Server at fallback.tibia.com Port 80 |
ja to mam problem z jedną zeczą: Mianowicie po paru minutach gry coś sie spieprzaŁo i niemogŁem podnosić ani przesówac zeczy;( . prosz o pomoc:(
|
Ja terz to mam z tibia.com
|
Omg
Teraz nawet www.tibia.com nie działa
Website currently not available. The Website is currently not available. Please be patient. Sorry for the inconvenience. Kind regards, Your CipSoft Team Jak dają nowe servy to sie uciesze. :p |
:p
kiedy wlacza refugie!!!ja chce grac xD
jak byscie nie wiedzieli jak urabalem solo gsa a draga nie?pisac priv:P |
Cytuj:
|
Antica jak zwykle działa jako pierwsza :/ to wkurzające mogliby pomyśleć o innych graczach i serwerach !! np : o udziach ktorzy kupili pacc i chcą grać a nie sie gapić na napis "" Server its offline "" ........
|
Już jest po update. A servery nadla wyłączone. Co oni teraz tam robią??Chyba rzeczywiscie trzeba czekac jakies minuty->godziny->dni
|
ta ale jak ja na paccu jestem a serwer refugia to itak musialbym czekac..
no ale niby jak to: servery online a na facc musza czekac?:P |
dzała
JUż moj serv dziala;p
|
O. Teraz sie pokazuje taki komunikat jakby zapisywali server czyli juz jakies 3 minuty jeszcze.
P.S. Po co ten patch?? |
co ma byc niby nowego w tym updacie??
|
refugia online!!!!xD
|
Cytuj:
|
No to pięknie. Tibia.com hacked. : d
http://img323.imageshack.us/img323/8099/lol0ng.jpg Jakby ktoś nie wiedział, to tylko joke. : ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:18. |