![]() |
Poza pisaniem do dzału obsługi klienta tibiacam.tv i ew napisaniem na ichnim forum, to nie masz co innego do zrobienia.
|
jest jakiś Tibicam albo Tibiacam TV na 8.40? :> proszę o linka.
|
|
ma ktoś plik mda do tibicam 8.31?
|
nie ma takiego, ostatni .mda wyszedl na 8.22
a tibiacam tv pobierz ze strony producenta. jest juz pod 8.4 www.tibiacam.tv |
jest jakiś darmowy program do nagrywania filmików w tibi? tylko żeby nie nagrywał ich w jakimś kosmicznym formacie którego i tak nikt nie ściągnie
|
Nie nie ma, a właśnie dlaczego nikt już nie updatuje Tibicam ? Przez to nie ma już fajnych filmików na forum... same openki, ghazbarany, ferumbrasy i inne przejedzone bossy...
|
jest juz tibicam pod tibie 8.4? a jak nie to jak bedzie to wklejcie link :)
|
no wlasnie jest tibii cam pod 8.4 . ODSWIEZAM Top
|
pobralem tibia cam tv jak nagrywac nią filmiki ja tu widze tylko pare plikow play i pizse po prostu Play klikam i to jest tylko do odtwarzania jak nagrac? prosze o odp.
|
Cytuj:
Czy jest już tibicam pod 8.0?? Jak włączyć tibicam??? Czy plik jest czysty???? |
czyli a ma ktoś tibiacam do najnowszej tibi??
Plx Pisac;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tani & dobry soft ps. było takich tematow w pisdu |
witam kupiłem jakieś 20 minut temu TibiaCam TV Pro i po wyrobieniu keya wyskakuje mi że klucz jest nie prawidłowy :(
|
nie ma tibicam 8.40,
najnowsze tibicam to chyba 8.22, więc ściągnij sobie tibiacam TV. |
@kiiilka up
Darmowy do nagrywania to BynaCam na licencji opensource : ) zapisuje filmy w formacie *.byn W obecna wersja różni się od tibiacam'em poza formatem tym, że nie można pauzować i cofać filmu (przewijanie do 50x jak najbardziej jest) :) |
troche mi szkoda niektorych osob...
jesli niemozecie sciagnac /znalesc jakiegos porgramu do nagrywania tego co robicie w tibi (ewentualnie wykupic pro) to POPROSTU sciagnijcie program do nagrywania pulpitu xD jakos banalnie proste prawda?:P dany program nagrywa calosc pulpitu lub wyznaczona jego czesc!! prawie jak tibicam.. mowie prawie bo niektore opcje sa albo zmienione albo poprostu ich nie ma. ale programy b.dobre. i niepiszcie: "to podaj nazwe jakiegos programu" wpiszcie sobie w google "program do nagrywania pulpitu" i to wszystko.. jest ich cale multum.... hah xD no to tyle :DB)B)B)B)B)B)B)B)B)
@@@@@ po wyprubowaniu kilku wersji polecam HyperCam! do pobrania bezposrednio ze strony http://www.hypersnap.pl/. jak tam przeczytacie program jest darmowy posiadajacy wiele funkcji, jednak: "Wersja testowa dodaje napis Unregistered HyperCam w rogu nagrywanych filmów. Po zakupie licencji otrzymają Państwo klucz odblokowujący przez e-mail, który zapobiegnie dalszemu dodawaniu tego napisu." co jednak w niczym nie przeszkadza i mozna uzytkowac program b.dlugo. :) B)B)B)B)8o |
jest już tibiacam pod 8.5 albo inny do oglądania ??
|
Czy jest TIBICAM (nie Tibia cam tv) pod 8.5?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:15. |