![]() |
Cytuj:
|
hmm....co tu duzo mówić GRATZ sork zostania modkiem:PBratas też się nadaje:P
|
Cieszę się, że BK został modkiem, bo zależało mi na tym.
Ja miałam nikome szanse na tę posade, ze względu na swój wiek. Lecz mam chorą ambicję i będę próbować dalej. 2 panów, którzy zostali wybrani nie znałam więc nie wiem co mam powiedzieć, ale ogólnie wszystkim wielkie GRATZ |
Hyhy! GRATULACJE! Scorcerer... Lukowiak (chyba ;) ) modem ;D jeee!!
Kaldrick? Pozdrowka! Nie grasz juz w tibie? :/ Hmm... Barts modem dopiero teraz, dobrze, ze nadrobilscie takie powazne zaleglosci :> Teraz Zaglada i Gewof, plx (tomo_wyrwi jest ze mna, wiec mamy przewage liczebna 8o :P ) |
a ja jestem zawiedziony ;-(( ;( ;( ;( :( :( :(
|
:( :( X( X( ?( też gratuluję wam !! Miłego początkowania jako moderatorzy !! A ja będę walczył na następny raz tylko kiedy będzie następny taki konkurs :( ;(
|
GRATZ nowym modkom.wiem ze zalozylem nowe konto ale ja jeszzce sie postaram.gratz baronowi normalnie chce autograf kiedys bede taki jak on.
|
Cytuj:
@Barts, Scorcerer i Baron Kaldrick: Witam serdecznie i życzę Wam duzo cierpliwosci. :) |
@Barts, Scorcerer, Baron Kaldrick
Gratulacje, wiem, ze wam sie nalezalo i tyle :) Pamietam jeszcze z Gery.. :P Zycze wam jak najmniej glupich tematow do czytania ;) |
My last chance przepadla! :(
Gz Sorkowi, Bartsowi i Baronowi. (nawiasem- Barts to nie ten co tak na gery wymiatal?) Mam nadzieje ze bedziecie solidnie wykonywac swoje obowiazki i nie dacie mi bana ;D |
Cytuj:
:PPPPPPPPPPP btw: Juz kaldrick szaleje w tworczosci :P |
Cytuj:
|
A może któryś z modków wypowiedział by się o tym jak wygląda jego "czarna robota" ? :rolleyes: .
|
do_niczego
1. tłumaczenie nowego forum 2. przeglądanie milionów postów :> 3. odsiadka na IRC trzeba przyznać, że to forum jest strasznie niewygodne w obsłudze :( byle do nowego forum..... |
Cytuj:
Wstaje rano, odpalam tibie, wchodze na forum w czasie jak mana sobie powolutku rosnie. Pierwsze co to wyskakuje mi pup-up z prywatnymi wiadomosciami (zwykle miedzy 5 a 15), przegladam na szybko, kasuje te powtarzajace sie (PW naprawde dochodza za kazdym razem jak je wyslecie, wysylanie 3 po kolei nie robi sensu). Wszystkie PW wygladaja w stylu: Czemu skasowales temat xxx Czemu dostalem upomnienie Mam juz upomnienie dosc dlugo (3 dni) mysle ze mozna mi je zdjac. Mozesz podac swoj numer gg/email? Bubble mnie zabil mozesz go zbanowac? Zamykam okno PW i przechodze do ulubionego dzialu (Handel), szybko przegladam czy nie ma nic ciekawego, kasuje tematy z ofertami handlu postaci, rozdaje z tej okazji ze 2-3 bany. Sprawdzam forum moderatorow, po przebiciu sie przez 300 postow w stylu lol, ten zle o mnie powiedzial - bana mu, a nowe forum bedzie rozowe i beda lalki barbie zamiast przyciskow, jutro piwo stawia Dobo, itp. zaczynam przegladac forum od gory, wyskakuje nastepne okienko z PW... standard: Czemu skasowales moj temat. Ja nie chcialem handlowac postacia tylko wymienic knighta na druida Pokaz mi gdzie w regulaminie pisze ze nie moge pisac 20 postow pod soba. Ty (cenzura) (cenzura) jestes (cenzura) Bla bla bla. Przechodzac przez dalsze tematy w potworach, przedmiotach i magi kasuje kilkanascie tematow z cyklu: Cze jestem Maciek mam 12 lat i 15 lvl czy dam rade zabic potwora xxx Trenuje od 5 minut i nadal mi skille nie skoczyly Help Pk, pomagam kolesiowi zabic potworki a on mnie bije. Profilaktycznie omijam dzial zdjecia i tylko zerkam na dzialy dla poczatkujacych trzymajac sie z dala od panelu moderatora (ostatnio jak zaczelem tam czyscic to najnowszy post co zostal byl napisany 2 tygodnie wczesniej). Pozniej wchodze na forum dla moderatorow, nabijam sobie dzienny limit 100 postow i spac. |
Krótko mówiąc - robota modów to "zmiatanie śmieci" (żeby nie powiedzieć "sprzątanie gówna" ;) ) po tych wszystkich oszołomach, nOObach itp. , w trakcie której można znaleźć ciekawostki, takie jak interesujące teksty na poziomie, lub prawdziwe skarby, takie jak poznanie wartościowych ludzi.
... i pomyśleć że tylu ludzi pragnie zostać moderatorami ... 8) A swoją drogą - moderatorzy, czy jesteście zadowoleni z tego co robicie ? ?( |
Coz jestem moderatorem na 3 forach i adminem na paru...Gdyby mi sie to nie podobalo, juz dawno popelnilbym samobojstwo +P
|
no nowi moderatorzy strona coraz lepsza sie robi :))
|
Chyba sie obrarzę...
Chyba się obrarzę :( czemu nie wybraliście mnie ;(
Albo i nie ;) jestem za mądry, piękny i rzeźki, (oraz skromny :)) > abysię tak szybko poddawać 8) . Kicek P.S. W czym oni byli lepsi odemnie... ;( |
;) ja rowniez gratuluje :/ Ale tez wspolczuje bo przeciez bedziecie musieli tyle tu siedziec ze malo :/ Ja bym nie wytrzymal :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:32. |