![]() |
Ech... Markhus co ty najlepszego wygadujesz??? Przecież to oczywiste, że jeśli walczy się z potworem runami to najlepiej celować do niego przez okno "Battle", bo w przeciwieństwie do ludzi można strzelać w ten sposób :)
|
Mea culpa :) , teraz już wiem .
|
@Youri
Już możesz spokojnie edytować :) |
Już zrobione.
|
Dzięki ci że zrobileś tak za***isty post wlasnie o celowaniu runami, to jest naprawde bardzo przydatne jak sie gra w świecie PvP . :p
|
wsulczuje temu kolesiowi na ktorym to testowales ale fajny poradznik :)
|
Cytuj:
Moze sie myle ale ja tak robie |
"JAK ROBIĆ RUNY"
Sima Wszystkim na tibia.pl! Bardzo przydatny post dla mnie i dla wielu amatorów. Ale proszę o pomoc. O celowaniu przeczytałem, ale mam narazie 5 poziom. Wybiore napewno maga bo dużo słyszałem o nim dobrego. Tu jest post o runach, a ja właśnie niewiem jak wykuć runa w pustym kamieniu. CZY KTOS MÓGŁBY MI POMÓC? Z góry THX. ;(
|
re up & upup & upupup :) :
bierzesz blanka do reki i jak masz wystarczajaco duzo many na dana rune dajmy na to 70 many na hmm mowisz adori gran i juz masz ladna runke heavy magic missile. musisz oczywiscie pierw kupic dany czar w gildii danej profesji. |
eXTRA! jestem początkującym magiem i poradnik bardzo mi się przyda :)
|
Kolejny fajny poradnik :] gratz
|
a..... wlasciwie to jak zalozyc post i co to jest??? :-P
|
Cytuj:
PS. Ja tez go teraz pisze. |
Fajny poradniczeki screeny dobrane.To mi się podoba!! :cup:
|
A nie prościej jest celując runem kliknąc na potwora w okienku "battle"? B)
Trafi zawsze... ;) |
A nie prościej wysilić mózgownicę i domyślić się, że jest to poradnik o celowaniu runami w ludzi?
|
Mam jedno pytanie co do uzywania run :) jak wejde na wlasnego fire fielda, albo strzele tak z GFB ze bede w jego polu razenia to czy zadam sam sobie obrazenia czy nie ? (logiczne ale niewygodne byloby ze tak)
|
@up
jak wejdziesz na własnego ff to zadaci normalne obrażenia,natomiast twoje własne gfb nie zrani ciebie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:48. |