![]() |
Zbierając wszystko moim skromnym zdaniem knight i palek pod względem hitów to podobne profesje. Palek może uciekać przed potworami i szybciej wbije dista niz knight meele, ale za to musi dzwigac bolty i strzały. Za to knight nie musi sie martywic o amunicje, a także jest bardziej wytrzymaly i nosi tarcze.
Uwazam ze powino sie zobaczyc mozliwosci hitow z run i w tym prowadzi palek, ktory moze szybciej zaczac uzywac runek bo szybciej nabija mlvl po drugie moze uzywac sd. |
Cytuj:
PS: bolt nie ma nawet zadnego ataku, a tym abrdziej 30 bo wtedy bardziej oplacaloby sie expic z shurikenami ktore maja 35 dmg o.O ;/ wyliczanie obrazen od kuszy jest calkowicie inne niz od dmg broni |
Cytuj:
PS: knight ma dobrze bo ma dobre bronie i taki bolt jest bez porównania to GSa albo war hammera.... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Abstrah.ujac od tego czy koles faktycznie ma te 85 dista. |
Tak sobie czytam to forum i powiem wam zwolennicy palkow
bzdury gadacie !! mam palladyna 67lvl skille 87 wybralem sie na dragi w ank i spotkalem qmpla knighta 60lvl 79 sword postanowilismy zklepac dl'a oczywiscie dostalem owiele mniej expa -.- moje max hity wynosily 130+ zato qmple walil prawie 200 postanowilem zrobic knighta i na 27lvl 73/73 w sword mam best hita 200 w wicza Kina ROXXX;) |
Cytuj:
|
lol?
pokazcie mi knighta ktory na 8 lvl ze skilem 23 hitnolby w summon monka za 30 to wam pogratuluje...
|
[quote=Sagim]pokazcie mi knighta ktory na 8 lvl ze skilem 23 hitnolby w summon monka za 30 to wam pogratuluje...bo pall tak hita
|
Knight zawsze bedzie mial wieksze hity niz palik.
Pallem nawet z 70 dystem czesto sie chybia w potwory takie jak snake. |
Cytuj:
Pallem nigdy sie nie pierd*lilem w kupywanie bolcow u ludzi. Widac ze masz doswiadczenia na h lvl pallu -.- co ty myslisz ze 120 rp siedzi przed dp i robi sobie bolty na hunta i krzyczy na trade BUY ALL BP BOLTS! no i co on zyska na jednym bp ? 1k ? 2k ? i no co ? -.- taki 70pall latwo zarabia kase ja swoim palkiem pol bp k legow (niecale) lotlem w 2tyg ale sporo tam siedzialem na tym pohu ;] Gralem 70+ RP, a teraz 70+ EK Co do hitow to knighta sa zdeydowanie lepsze, ale tez zalezy w co ;d ze skilem 90 axe ring i d lance mozna spokojnie walnac 300 w draga :] Dorbym palkiem tak powyzej 90 dista nie walniesz tyle za chiny Pallek rownierz czesciej trafia hity, jak solowalem gsa knightem i zabraklo mi manaskow to z fire axe musialem lac na 10~ hitow trafilem z polowe i tylko jeden wszedl za 100+ a takiego slima to na bombe lightem sie bierze czyli obrona potowrka ma tutaj sporo do znaczenia, zwaszcza dla knighta :) @UP Masz racje przy 85 dista gdy szedlem na d lair nie zawsze trafailem te skorpony glupie ;p Przypomne jescze, ze skile pallka leca o wiele szybciej niz knighta a szczegolnie juz powyzej skiula 80!! wiec do h*ja pana nie porownujcie skili pala do skilow knighta! |
[quote=Sagim]
Cytuj:
Niechcem ciebie poniżać ale 2 strony w tył i napisali, że porównywać trzeba na wyższych skillach ... równie dobrze ja ci powiem pokaż mi palka ze skillami 80 kótry przyjebe monka na hita ... knight przywali? i co łyso ci?? Yours Haja~! |
z tego co zaobserwowalem to knight zawsze ma mocniejsze hity nawet na mniejszym skilu (mowiac o podobnych skilach)...natomiast pall potrafi uderzac czesto i celnie w potwory o mocnym defie..tj. Behemoth, demon czy hero..knightowi przebic te stwory jest bardzo ciezko..natomiast knight ma przewage bijac np smoki czy DLe
|
niby palek ma wiecej ataku bo arrow-30 bolt-60 p-bolt-120 ALE hity mu malo wzrastaja od jakiegos tam skilla bo (ja sobie tak tlumacze) kuszy nie naciagniesz mocniej i mozesz tylko trafiac coraz celniej az osiagniesz ograniczenia a knightem z broni mozesz uderzac i z wieksza sila i celniej :)
|
arrow 20-25, bolt ~30, pbolt <60. Gdyby bylo wiecej walilby wiecej.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Bolt - 30 Power bolt - 50 Spear - 25 Small stone - 10 Snow ball - 0 Throwing star - 35 Throwing knife - 25 To jedyna sluszna wersja. |
ok to najt mocniej wali, ale przyjmuje hity na siebie, pal wali z dystansu, moze wtrzaskaac SDkami, obie prowesje bardzo dobre tylko pal wydaje na ammo
PS. wybralem palka bo lubie grac sorcerem i knightem, a pal to taki pośrednik :P dziekuje wszystkim za pomoc |
Wybaczcie, że tak późno i po wyjaśnieniu tematu, ale nie lubie zostawiać nie wyjaśnionych spraw ;)
Cytuj:
Pozdrawiam, LK~ |
Ja jeszcze dodam ze nalezy zwrocic uwage ze power bolt ma 50 ataku tak samo jak stonecutter axe, z tym ze z sca bijemy za darmo a na p-bolty trzebea byloby wydac fortune i sa calkowicie nieopacalne (chociaz sa troche lepsze niz sca i czesciej trafiaja mocne hity to i tak nie ma bata zeby sie na jakimkowiek potworze zwrocilo za kase na nie wydana)
|
O BOZE...
Ten ziomek co napisal ze przy 70 dista walnal 127... NO CHYBA TWOIM NAJWYZSZYM LVLEM BYL MAX 15. zrobilem palka, 13 lvl, skile 51/42... polazlem z lukiem na guardy i? soldek dostal za 108 chyba mi nie powiesz ze prawie 20 skila roznicy, ja bilem z luku a ty z kuszy i ze to nie jest duza roznica... lolzor |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:01. |