![]() |
Gut!
Fajny fake! W 1 częsci trochę ortów.
8/10 rób więcej! |
Hmmm eee? jakie orty znalazles :P? i nie wiem czy sie opłaca kontynuować skoro tak mało ludzi komentuje
*** Potrzebuje spritow do podziemi z lawa ;P |
B.r.a.k
DLACZEGO przestełeś robic fake'y ?! Zapowiadało się bardzo dobrze ale Niewiem Dlaczego Przestałeś Robić ?? X( X( X(
Rób więcej i KONTYNUŁUJ :angry:Bo jak nie to będe Zły :angry: narazie mOja Ocena T0 9,5/10 (kilka błędów Ortograficznych) |
Niezłe , niezłe :D
Czekam na kontynuacje (pewnie nie tylko ja :D) |
Eee... Jak na pierwsze Fake to jest... Kapitalne :D Bardziej wciąga niż ten Baradaxa i Noraha:P
|
Lubie dlugie Fake'i wienc postaraj sie zrobic DOBRY i DLUGI.
|
Ok, postaram się kontynuować ale dajcie jakies sprity do podziemi z lawa ;P(ziemie i lawe)
|
Fake nawet fajny. W sumie to jest robiony na zasadach Eragona. Zaklęcia pozbawiają energi. Ta kobieta mówi niczym Ra'zacowie. Troche pokaleczony język elfów ale dobra xD Powodzenia w robieniu dalszych fake Argetlamie ;]
|
Odświeżam temat i ponawiam prośbe która znajduje się 2 posty wyżej ;)
*** More Coments pls? aha no i jakbyście mogli to wskażcie błędy ortograficzne bo najczęściej nie powinienem mieć z tym problemów ;P a np że nie ma ó to normalne w Converterze ;] |
Naprawde fajny fake zobaczyłem kilka błedów ortograficznych...niektóre rzeczy są źle powklejane ale ogólnie to ładnie zrobione Gratulacje! :) i rób dalej a co do tych ziem i law moze się spytasz Avagera albo Krissa na PW napewno mają!
|
Nawet Nawet 7+/10 i rób dalej!!
|
Sposób:9/10
Fabuła:10/10 ilość:7/10 jagby były większe i było ich więcej dałbym 10/10 |
omówienie
Sposób:10/10
Fabuła:1/10 ilość:3/10 moim zdaniem fabuła była do kitu ale co kto lubie:p :p |
Rob daje 9/10
Ja ci daje 9/10 bardzo dobry ale na maksa rob dalej! Prosze pomocy chce miec jajka a z nich zwizontka nie umiem te nadole zle zrobilem pomocy help jak co to na priv pisac prosze ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:03. |