![]() |
Cytuj:
o rly? :baby: |
Ladnie, ale to nie te forum, jak chcesz byc oceniony to film powinien znajdowac sie na forum o danej tematyce czyli np. na forum strony leparkour.pl.
Pomysl co by bylo jak by ktos umiescil na forum o lpk film z tibi ?? :D Tak druga wazna kwestia dzieki ktorej ja niedalem sie na poczatku zblaznowac, a wam tez radze ja zastosowac. Filmy daje sie dopiero jak sie potrafi cos naprawde dobrze i maja one byc promocja ekipy, wtedy np w waszmy przypadku duzo ekip z innych miast albo z naszego :P ekipa moich ziomkow ( Hasanie :P pozdro ale watpie ze by ktos tu zagladal :P ) zmierzyla sie z wami na trasie. Jak narazie idziecie w dobrym kierunku :P proponuje wam sie ustawic z innymi ekipami z gliwic np z hasaniem :P ( tutaj link :P www.hasanie.fora.pl ) otwarci ludzie :P moga wam pomuc :P. Pozdro! |
Cytuj:
Nie mamy dziewięciu lat, lecz 13-14 ;-) To co pisałem to nie było besztanie tylko raczej konstruktywna krytyka... po prostu źle to zrozumiałeś. Filmu nie nakręcimy bo nie mamy kamery cyfrowej xD PS: W razie czego możemy się kiedyś spotkać w Gliwicach a dokładniej na Sikorniku... Mamy tu pare fajnych miejscówek.Moje gg : Moje GG : 3914073 Pozdrawiam |
A ja dodam taką ciekawostke, że w filmiku występuje Faraonek, czyli best axe w tibii.
|
W sumie nie ma zle :P ale oprocz tego salta przez krzaki to nic ciekawego tam nie bylo :D:D
i mialem wrazenie ze w czasie tej "scenki" ten co ucieka sie prawie polamal o ten garaz :P:P 8o 8o 8o Cwiczcie Cwiczcie :D i wiecej efektownych skokow ;] bo Parkour nie polega tylko na skakaniu z murku na murek i bieganiu ;) ;) Czekam na next film :) |
Fajnee ;) Też bym tak chciał, wkurza mnie to, że ludzie dzwonią na pały, przecież to moja sprawa czy narażam swoje życie a nie ich ;/
|
Cytuj:
Widać, że uprawiasz parkour tylko po to, żeby szpanować w miescie... W parkourze nie liczy się, że pokazujesz triki, tylko te triki pomagają w bieganiu. Robić tylko triki na rurce to też nie Parkour... Myslisz, że się nauczysz paru trików w 5 dni to rządzisz? Wcale tak nie jest - tu liczy sie Jump, skok w dal itp. |
No patrz.. zebrała się grupa fachowców. Dajcie sobie spokój, wyłączcie komputer i idźcie sobie poskakać, a najlepiej z okna.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:58. |