![]() |
No no takie przypaly licza kazdy frag nawet ten co mnie Toksi piznal bo niewiedzial o wojnie all mnie gonili... chociaz sam creatorex przepraszal za to to on i tak musi uznac to jako frag huh... CR nieprzynosil bym wstydu gdybym wiecej spal ;]
|
Wiec czemu top gan pekuje
Wiec flo'ra powiec mi czemu pekujecie kazdego i gildie straszycie??
|
To jest śmieszne, co wy tu piszecie kłócicie się jak dzieci jak jesteście tacy odważni to się ujawnijcie a nie działacie pod xywkami chyba każdy wie, o kogo chodzi jakoś Flo’ra odważył się ujawnić…
A po za tym, co kogo interesuje, kto za czoł jak się nie jest nawet w tej gildii k… lepiej zacznijcie bić lv a nie posty na forum |
Hmmm
Ujawnie to ja ci sie w tibi tak ze pozalujesz osle jeden jestesmy razem w gildi i mi nie mow o bicu lvla
|
Hym... moim zdaniem to ten temat powinien zostac zamkniety, poniewaz wojna juz dawno sie skonczyla.
tak btw. to mam male pytanie do siey~ dlaczego tak kozaczysz a swojego nicku jeszcze nieujawniles ... :] PS. polecam WMV z wojny zrobiony przez Zofs. |
boże...
Co za ludzie, pisanie o tym ze PA i PK jest forma zabawy.... naprawde trzeba mieć pusto w głowie by coś takiego napisać :). PA = czyli wymuszanie przez silniejszego czegoś tam od słabszego. Jeśli to jest dla kogoś forma zabawy to zwyczajnie ma on kompleksy i sobie je w ten sposób łata :). Każdy kto Abussuje to idiota co myśli jak paroletnie dziecko... Dwa PKowanie, jeśli dla kogoś zabawne jest bicie kogoś kto zazwyczaj nie jest przygotowany i nie może przez to się obronić to mu współczuje :).
A tak btw. Ostatnio coraz więcej wspomnianych baranów plącze się po danubi :). Może kiedyś się zrobi z nimi porządek... |
powoli jzu sie robi pozadek z nimi
pierwsze top gan powinno pofrunac na 6 lvl chociaz to neimozliwe do wykonania heh. Ale moi kumple tempia kazdego pk a ja sam tez to robie tylko leje tych pk co maja conajmniej 40 lvl:)
|
NIE WIADOMO O CO POSZLO?buhahaha ,ciekawe czy liderzy gildi wiedza o co sie bija?:PPPP
|
imho, to wy lepiej zebyscie sie wzieli za czytanie ksiazek, a nie wypuszczanie na forum i granie w tibie.. rujnuje to chyba wasze zycie, flo'ra ty to lepiej poucz sie troche bo cos wydaje mi sie ze kisisz sie w 4 klasie osmy raz...
ah, bym zapomnial, moze zaproponujecie sobie jakies wjazdy na rl ? btw, nie moglem sie powstrzymac zeby odswierzyc troche ten temat. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:41. |