![]() |
ja wlasnie od miesiecy zbieram viale i je sellam ale nigdy nie uzbierałem AŻ bp! powiedzcie gdzie mozna najwiecej ich znalezc :)
|
@up
Człowieku, czytaj posty wyzej, a nie odpowiadaj po przeczytaniu pierszego postu. |
W Thais 1 vial= 5 gp nie wiem jak w innych miastach:)
|
nudno zbiera sie gdy ludzie rzucaja puste flaski na ziemie i biora plecak, ale ja czesto gdy wracam z necro np. a loot nie dopisal zbieram flaski ktore ludzie zostawiaja razem z plecakami :D czasem jest tego naprawde duzo na raz, moj rekord to chyba 30bp na raz ktore znalazlem napelnione i tylko wrzuciłem do lootbaga :)
|
@Treblo & Lasooch
Bez PACC'a nie przechowasz 400bpków vialów. 8000 przedmiotów -> FACC może mieć w dp 1000 itemów max w każdym mieście, a miast jest dla FACC'a 5. Co najwyżej PACC może się w to pobawić z domkiem albo z rozsyłaniem do dp. Chyba, że taki FACCman ma dostęp do jakiegoś domku :P |
Viale to k<d>upa kasy!
Mam 25 knighta którym chodze z mojimi kumplami(sorkowie i druci-20-28 lvl/Zawsze chodzimy we 2) na guardy.Gdy wchodzimy do takiej kopalni po jakimś sorku to az milo popatrzec!Tyle flaszek ze zapominamy o huncie i zaczynamy czyścić kopalnie :].Ja zawsze w dp mam 10 pustych bp na flaski.Ze sobą nosze 4.Po każdym huncie jestem bogatzy o jakieś 4k-3,5k lootu-reszta to flaski :]..loot zawsze do lootbaga a flaski w swojim bp.Polecam zbieranie flaskow(no niepolecam na lunarze bo tam ja je zbieram :]) -Krejzi- |
Cytuj:
Peace |
Wystarczy sie przejsc na Tombe na Necro Bylem z kolega a w czasie wolnym jak czekalismy na resp szukalem pustych bp i zbieralem wiale na 20 kratek wynieslismy 17 bp viali oczywiscie w lootbagu :P
|
Ja przed depo znajduje dziennie bp viali ;p
|
Natomiast ja robie to inaczej. Zbieram viale i kazde 11 zamieniam na manaska :))
|
@up up up up up up up up
na carlinie też viale w glidzie sorców sprzeda sie za piataka ludzie często wyzucają, a ja zbieram na nowe czary. to Cytuj:
|
heh dzisaj z kumplem poszedlem do jednej jedynej kopalni i wynieslismy ponad 70 bp viali :P zbieralismy je godzine i zarobilem 5k na tym ( szybciej zbieralem :P)
|
Cytuj:
|
Jak miałam 20 lvl, to zbierałam viale na soldkach chyba jakiś miesiąc, przy okazji załatwiając trochę soldków. Zarabiałam dziennie po ok. 8-10k, a jak na 20 lvl to nie jest chyba mało, no nie? :P To się opyla. :]
|
Ja tam wole expic na tombach, tylko bolty trace które sam wcześniej robie i podczas tego robić bp hmm, wychodze na duzym plusie a sie nie męcze pare godzin z vialami
|
To prawda....
Vial'e to kupa kasy....
przeliczmy to : Załóżmy ze mamy knighta ktory ma 800 wolnego cap. a wiec bp viali to 54 cap. a wiec : 14 bp = 756 cap. a za to mamy 1,4k ale, tylko wtedy gdy wszystkie bp sa pełne no a do tego potrzeba 280 butelek :) |
Moim zdaniem najwiecej viali jest kolo demkow xD ,ale na 20lvl ja bym tam nie poszedl xD
|
Ja kiedys zbieralem na 2 respach GS-ow ale ktos zlurowal mi GS'a i niestety... ale na 1 dzien jak chodzilem 500+ gp bylo
|
mój brat kiedys kupil 100 bp manasków i jego kolega też dal mojemu bratu by on sprzedal bo moj brat miał domek czyli miał 200 bp viali :] i kilka mlvl nabitych
|
Ja uzbieram 400backpakow viali. Zaczynam od teraz.
Zajmie mi to okolo miesiac enjoy! Liczba viali do zebrania: 8000 ~~~~~~~~~~~~ Narazie udalo mi sie zabrac 15 bp of vials ;s |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:25. |