![]() |
Cytuj:
Wychodzi nowa płyta \m/ Behemotha \m/ która SKOPIE WAM DUPY! Nic ważniejszego jutro nie bedzie, ah, bedzie jeszcze narodowy dzień skopania dupy wszystkim emo, więc jak spotkacie jakiegoś emo, dajcie mu w twarz, jutro jest to dozwolone. |
Cytuj:
|
Nie zapomnijcie, to ważne!
http://i24.photobucket.com/albums/c4...ez/Emo-Day.jpg |
@Wieszok:
Grasz w MtG ty szatanie? Mnie za to ostatnio ksiadz gonil ^.- Mam nadzieje ze to nie jutro, bo ciocia mi obiecala ze pojdziemy do wesolego miasteczka :baby: :cup: (hehe, byl ktos kiedys w Six Flags?) Rzeczywiscie temat dosc zabawny. |
Tak sobie myślę...
Czy wam ktoś wycinał mózgi przez cesarskie cięcie przy porodzie, że wymyślacie takie kosmiczne fanaberie? "Przewidziałem koniec świata, ale jestem fajny, będzie w dzień, gdzie będą same zera i szóstki!111" @Dobo Musiałbym dawać każdemu kolesiowi z ulicy w mordę, nieco mi się nie kalkuluje. :p |
Cytuj:
Cytuj:
@ktostam : tak, wiem, ze liczba 7 oznacza Boga. W takim razie, inne pytanie - jaki jest znak Szatana z Tesco? A! 666.9! Koniec swiata bedzie, jak bedzie. |
@Nekromanta
Emo miałby mi złamać rękę? :D |
tak, ale tylko o godzinie 6:06. Jak prześpisz to będziesz musiał sobie poczekać.
geez, ludzie, nie wiem czy wy wiecie, ale w historii byl tez rok 666, i jakos nic sie nie stalo... |
Cytuj:
|
a ja jutro na 6 lekcji mam zastepstwo...to tez cos oznacza??
|
Cytuj:
A, zapomnialem, to bardzo prawdopodobne ze bedzie apokalipsa, na ziemie zszedl ANTYCHRYST! Albo kilku antychrystow. Zreszta coraz wiecej ich schodzi (CipSoft, mangowcy, metale(rowniez tokio hotel! \m/), ci co nie ubieraja beretow and much, much more!) Ale naszczescie nasz kochany Roman Giertych wprowadzi obowiazkowa religie dla szkol, matury z religii, moherowe t-shirt'y ulubionych zespolow, i wogole bedzie lepiej! |
Cytuj:
Za przeproszeniem, ale skoro za 7 lat ma być koniec świata to ja mam gdzieś ropę i gaz :D:D:D A tak z innej beczki, zagadka: Jeśli jutro (dzisiaj) 6 dnia, 6 miesiąca 2006 roku w 6 osób pujdę do Totka i każda z tych osób skreśli 6 liczb to jakie mam szanse na trafienie szóstki? ;) @Karrith: jeśli to religia to kto wie ;) |
A ja urodziłem się 16-06-1976 , czyli co?? Mam w dacie urodzenia trzy x6=666.To niby co znaczy? Jestem zesłańcem apokalipsy ?? Nie wierze jakieś bzdury i z całym szacunkiem dla twojej osoby,nie wkręcaj sie w jakieś dziwne wizje o końcu świata ( osobiście jestem nie wierzący i szczerze wali mnie to co sie "potem stanie",bez urazy dla chrześcijan).Jak to mówił "grucha"z "chłopaki nie płaczą" , " Nie wierze w duchy,podwodne cywilizacje i reinkarnacje"(jakoś tak).
Boguś Linda(w PSY1)-- " A KTO UMARŁ TEN NIE ŻYJE" |
Cytuj:
|
Oh, yeah - HELL \m/
Apokyalypsa !11 A my dziś z kumpelami będziemy na stosie nauczycieli palić, o! I wogóle, zrobimy 'koniec świata' :! @Tak bardziej na serio: gdzie tam koniec świata... ;p |
Cytuj:
|
koniec swiata z przyczyn technicznych nie wystapil.
|
- Houston mamy problem.
- Co jest? - No jak to co? Znowu przespalem okazje do rozwalenia tej zakichanej Ziemii... - Ku... znowu? Eh no to do zobaczenia w 2012. @down jakas polka przepowiedziala!!!!!!111oneone w nie do wiary bylo :< jak mozesz nie wiedziec o nadchodzacym kataklizmie?! |
Cytuj:
|
Dla mnie wogle liczba 666 to jedna wielka bajka. Ktoś cos wymyślił, komuś się spodobało. No i ochrzcili jako liczba szatana.
A może to same szatany zeszły na ziemie i powiedziały ,że to ich liczba??? PS. Słowo szatan pisze w liczbie mnogiej po szatany to zbuntowane anioły. (Jakby ktoś nie wiedział) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:13. |