![]() |
Niestety wtedy zlagowalo mnie GG :/ kumpel napisal mi ze ma hota i sie tibia spie...
Aha mialem 345hp no to 2 wasze exori (dobre) i spie. I tak wam ucieklem z windy do dp(prawie) wiec na co marudzic :) i tak yebie ten swiat wiec mozecie mnie pocalowac ( )( ) w dupe. |
Trudno jest zabic ale trudno utrzymac mnie na pz?;| Polska wolny kraj bede sie klucic ile chcem :)
|
Nie moge sciagnac, bo mam limit przekroczony. Jesli ktos by mogl rehostnac nawet na tego megaupload'a to bylbym wdzieczny. Bo sie klocicie tak jakby ktos wbil Wam noz w glowe to filmik moze byc ciekawy xD
|
|
Huaahauahaa
6:33 Seanos: fajnie bylo
16:33 Necrius: rotfl 16:33 Seanos: :p 16:33 Necrius: 3 sd mialem tylko 16:33 Seanos: fajnie bylo 16:33 Necrius: 2bp mf 16:33 Seanos: ale sie skonczylo 16:33 Seanos: :p 16:33 Seanos: a mi 16:33 Seanos: last bp mf 16:33 Necrius: i 4 runy gfb 16:33 Seanos: zostal 16:33 Necrius: a w dodatku 16:33 Necrius: bieglem kupic blessy 16:33 Necrius: i 2bp mf 16:33 Necrius: i loota na sell 16:33 Seanos: :P 16:33 Necrius: tylko No to GZ Necrius, ciekawe z czym ty chciałe¶ go zabić. BTW. ładne e wave'y hauahauaahua |
Cytuj:
|
Seanos to latanie po schodkach to majstersztyk. Proste kole¶ przegrał i teraz się tłumaczy. Czekam na więcej Twoich filmów :d
|
No to mi sie podobalo GZ :D
@Necrius Dobry jestes 80+ lvl i biegasz z trzema sdkami, 2 bp mf i kilka gfb Gz -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jakos cie niepoznaje ale Necrius budzi wemnie wiekszy respekt
ale teraz stracilem ;( ;( kase i itemki o lacznej wartosci 140k i koniec z iridia; //;( ;( Necrius cie rozjebie :D :D :D |
hehe najs ;p
|
elo seanos, to ja viva la~~ :D
fajny film. |
Wez czlowieku zamknij ryj bo po mnie tez kiedys przyszedles z 2 fe pod dp i jakos szybko uciekales..A po schodach to kazdy glupi potrafi latac
Pzdr Nec. -Gothi |
ehh
Sorc to profesja która wymiata jak jest przygotowana, Necrius nie był przygotowany bo nie jest jasnowidzem. By¶cie se zobaczyli jego Stare akcje co wyprawiał to by¶cie mu na Pan mówili!
Hail Necrius ziomie;p ps. Nec nie wnikam ale wiesz, ostatnio były niebezpieczne czasy dla nas, to moze se zachowaj zawsze jaki¶ większy bufor run i mf na czarna godzine, bo możesz mieć jak ja miałem, słabiaki mnie zjedli bo sie przygotowali a ja nawet uhow nie miałem ułorzonych jak trza.;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:18. |