![]() |
Cytuj:
|
@up
jesli mysle o tym knajcie 2x o ktorym on mowil to bloknal jednego demka (uhy+stone skiny), niestety padl na drugim... |
To był chyba 21 knight o ile się nie myle jakiś noob char high lv z Pacery ;). Blokował na stone skinach i might ringach dla ~150 ms :p. Na 42 lv masz małą szanse na wyjście żywym z tej akcji :D . Najgorsze jest wejście, uważaj na beama ;).
|
A wiecie moze na ktorym najnizszym lvl zsolowano demona??:)
|
Cytuj:
|
Demki są...nieprzewidywalne ;) Teoretycznie można zablokować już na 40-50 lvlu, ale któryś w końcu przywali kombo i sie hunt skończy...
Najwięcej co oberwałem od demona to 1100hp w jednej rundzie (bez e-beama,"tylko" 452 z łapy+spam gfb), ledwo wyżyłem, a to był 80+lvl |
Taa... tylko uważaj waśnie z liczbą blokowanych bestii. Blokuj 1 i spadaj.... Znam to uczucie "Ahh, zblokowałem tego to i zblokuje nastepne..." a przy nastepnych czlowiek robi sie jakis głupi i nie troszczy sie juz o wlasne zycie (nie uha sie nerwowo po 1 hicie, tlyko czeka troche dluzej zeby waste nie zrobic etc)
|
@up
ja kiedyś widziałem fimik jak 61 rp zabił demka solo , ale zdawało mi się że miał fuksa, bo demon rzadko z gfb walił :) Parchment room, i żadna metoda up/down tylko zwiewał :P |
belatrix kastor(czy jakoś tak) z refugii druidem na 31 lvl w parchment roomie "zsolowała" demona.
|
Cytuj:
|
Albo wam się strasznie nudzi albo za dużo kasy macie :D ja na 1 demonie for fun sie wyłożyłem i juz demonów nie lubięX(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:28. |