![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Aktualnie wybieram sorcerera mam juz PACC dzięki firmie DROM i jutro pewnie już bedzie z 22-23 lvl ; ]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
1.Sorc czy drut? 2.Ile godzin Ci to zajelo? 3.Jaki m lv miala ta postac? 4.Ile Mf/runek zuzyles (jesli w ogule) na wbicie 27 lv? 5.Ostatnie pytanie.. :> Roty/Larvy a moze inne potwory? |
hmm... moj best to z 8 na 18 bez wandów ; p czy tam z 8 na 16; ] a jak ty umiesz lepiej to powiedz jak ! ; ] moj sorc teraz ma 16 lvl i jak pozniej niebde duzo zarabial robie knight bo mam serv non-pvp a palek bez skilli(brak monka) to wałek a najtem to wiecie roty na pacc-u :P
|
:) KNIGHT zeby dobrze nim zarabiac musisz poskilowac
do skili po 70 a to troche czasu pochłonie:) :) PALADIN podobnie jak knight tesz musi skilowac gdzies do 70 i malo zarabia do 20 levela a wienc jak ty chcesz szybko i durzo kasy w krutkim czasie zarobic to pal nie dla ciebie:) :) SORCERER fajnie kase zarabia od 13 - 19 levela gdyrz 3 ruszdzka sorka to wali z pojsona a z pojsonem na fajne potworki nie pochodzisz:) :) DRUID od 13 levela zarabia niezle kase ja od 13 do 20 levela zarobilem nim 35 k plus desert to razem 45 k :) wienc jak dla ciebie to druid najlepszy :) |
LOL ? niby jak jak ja sorcem jade na rotach mam już 19 lvl i bez deserta mam dopiero 7k ...
|
Cytuj:
A Vil faktycznie widzę avka zmienił oO ^^ A ja wreszcie po tych 4 miechach na forum jako Lasooch dałem sobie avka... ba, zaszalałem! Nawet userbar jest! xD |
Zdecydownaie ..... Drucik :P luc knajt lecz z kanjtem to torszke gorzej jeżeli nie jestes doswiadczonym graczemto lootbagi sprawia ci nielada problemu wiec lepiej Drut wbic na lvl robic UH sprzedac soul pointy na dwarfach lub rotach i tak cale zycie ;] a jak chcesz rozwinac posatc to zdecydowanie sorc + PACC to najlepsza profesja z UE i Energi Wave lub produkcja SD :baby:
|
widac ze sie znasz -.- bardzo duzy problem loot bagi to najwiekszy nie ?
|
Jeżeli chcesz robić sobie takową postać do zarabiania to wybierz najlepiej knighta albo druida. Wiadomo druidem jak zrobisz 24 lv to łapiesz blanki, foodzik i klepiesz uhy :) , knightem zaś możesz wbić tak z 20 lv niezbyt duże level i szusować na jakieś przybrzeżne ciekawe miejsce i robić lootbagi. Palladyn za duża starata na bełty i strzały, a mag na nie wytwarza tak dobrze sprzedających sie run jakim są uhy wytwarzane przez druida
|
Druid...
Dla mnie najlepszy jest Druid, ponieważ gdy knight zdąży zarobić kolo 2,5 k Druid może zrobic Bp Of Uh i sprzedać go na przyklad za 3,6k.... ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gdy druid bez promo zrobi bp uh, na mnie czeka w depocie lootbag warty >15k. pozdro. |
a czy sorcem da sie cos wyciagnac z huntow zeby to sprzedac na allegro czy co ?
|
@Vil
Zmien avatar na stary, pls :) @Gremlin Niestety, nie kazdy ma czas/środki i sytuacje do grania 20h aby wbic 27 lvl.... @Samarison Low lvl magiem na chama mozna wbic siano. @Topic Zeby doprowadzic lootbaga do dp, trzeba miec z 30 lvl albo sd na postraszenie. Na non pvp to sie doslownie nie da- wiem z własnego doswiadczenia, jak 7 sorc mi wrzucil do lawy loota z guardów.. --.--. Ekhm.. Dla świętego spokoju preferuje druida. Jesli chce ci sie bawic, to 25 magiem na guardy i loota. Czemu magiem? bo knightem trzeba środkow i skilli do expienia na guardach. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Ale ja mowie o 40-50 lvlu co lazi np z hmm na necro i z DS
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:37. |