![]() |
zal ze DUZA wiekszosc polskich graczy potrafi zdobywac lvle tylko na swiatach non-pvp
|
Gratulacje dla wszystkich polskich high leveli-.^
Polska ma powód do dumy, ale przecież nie wszyscy Polacy są high lv:( niestety realna rzeczywistośc tibii jest taka że większość Polaków raczej hańbi tą grę swoim noobowatym zachowaniem, kradną, przeszkadzają, faczą wszystkich, wymyślają jakieś głupie wierszyki żeby tylko ich zhuncić;/ Więc po co w to wogule grają!!!! |
Cytuj:
ja osobiście już nie gram, ale grałem na non-pvp. nikt nie lubi padać z rak pk. nikt nie lubi power abuserstwa. i zeby nie miec z tym do czynienia, graja na serwerach dla pacyfistów. |
Cytuj:
Oczywiscie normalnoscia sa (jak obserwuje) walki w kafejach o plate armory i tego typu syfy wolą se podbic oczy zamiast dojsc do porozumienia ;p na pożądku dziennym są także clone na roq itp :P polskie nobki rlz ! :P tylko sie smiac A jednak coraz wieksza ilość zaczyna się rozkrecać czego jeszcze raz gratuluje TAK TRZYMAĆ !!!! |
Up: Vandariel ty biedny człowieku myślisz, że ktoś ci wejdzie na taki link? :D :D
Co do naszych graczy to wielkie gratz dla nich a zwłaszcza dla tych z Harmonii (mój ulubiony serwer). Nie dajcie się i rozwijajcie dalej swoje postacie. Pozdro. |
Gratki
Gratz Mateusz. myslałem jednak że przegonisz Hesperidesa ale cóż widocznie tak musiało być. Życzę ci z całego serca 300 lvla. Co do reszty też ogromne Gz. należy wam się w końcu sie napracowaliście. Pozatym ludzie którzy grają na non-pvp nie sa jednymi z najlepszych polaków. Popatrzcie na naprzykład:
Undead Slayer,Miller,Mastro Daro,Vortih,Taifun Devilry,Seromontis,Faraonek,Baldore,Benossa of darkness(sry za błędy nie wiem jak to sie pisze. ) Pozatym większośc rodaków boi się pvp (chodzi mi o noobów) gdyż mogą stracić tam swoje ukochane scale armory i dwarven shieldy które męczyli sie tak długo ukraść komuś. Tyle nara i pozdro for all forum.tibia.pl |
A co z Taifunem
no panowie a co z taifunem Najwiekszy vl an furora i anjszybicej expiacy w tydzien w bil z 205 lv na 212 moim zdaniem to powinno sie tu zanalesc bye
|
coz moge napisac. poprostu gratuluje naszym rodakom, za takie osiagniecia, zobacyzcie, kiedys ja sie znajde na tych ss ::p pzdr
|
Gratulacje dla wszystkich szczegolnie dla Komara Walecznego , pokazales ze jestes waleczny celesta ruless =] No i dla pana Dragona wielkiego osiagniecie druidem takiego lvla to naprawde wyzwanie i poswiecenie wielu cennych godzin zycia jeszcze cie dogonie lepiej uciekaj ;p
|
Widze nawet i ja załapełem sie na jednym ze SS :-)
Btw. Gratuluje ~ Bebilon~ |
Cytuj:
|
ja bym raczej proponowal podniesienie poprzeczki dla serwow non pvp(czytaj lame serw) przecies zte harmonie czy inne shity sa zalosne byle babcia czy noob moze trzasnac tam lvlv bez obawy o deada,majac dobre lacze nic mu niezagraza prucz wlasnej gupoty ,a majac dobry sharing jak mateusz albo taifun mzona wyrabac zarabisty exp/dzien
gratz dla wszystkich tych ktorzy osiagneli cos sami i na normalnych pvp a nie na serwach o zasadach rooka |
Gratulacje
:cup: Gratuluje wszystkich awansów lecz martwi mnie jedno :( Dlaczego wśród tych wszystkich ssów nie ma ani jednego sorca??;(
|
Cytuj:
To teraz dojechałeś............ na no-pvp gra sie wiele ciężej, jedynym jego plusem ze pk cie nie zabije. A pomyslales o skillowaniu palem albo knightem? odciagniesz se potworka do skillenia i noob ci go ubije a harmonia to dobry serwer :] |
Gratulacje dla wszystkich, a w szczególności dla Austina Vantage za 50 lvl na Rook'u ;)
|
Cytuj:
Ja bym proponowala zebys sie nie udzielal na tym forum bo "prucz" wlasnej glupoty nic madrego nie wnosisz do tematu....Jestes debesciak to sam wbij 200 lvl A Mateuszowi gratuluje wytrwalosci:)reszcie rowniez naturalnie:) |
Cytuj:
|
Gz Mateusz ! Pamiętam cię jak miałeś 90~ lvl i byłeś ze mną w gildii Moonblades :) Eh.. stare czasy;)
|
Gratulacje dla wszystkich. Najbardzie się cieszę z advance'u Austina, bo był kiedyś ze mną w gildii, której byłem liderem ;]
Pozdro ;] |
Do pana Pebe
jak zauwazyles sorc jest do ataku druid do leczenia sorc posiada e wave i takie pierdoly druid mass heling i exure sio nie widzisz roznicy ? przyklad: z exori vis nie zabijesz kilku hydr na raz a e wave zabijesz sorc nie uzyje exury sio za 70 many a durid uzyje zrob druida i wtedy porozmawiamy :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:23. |