Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Pierwszy 300lvl Seromontis czy Eternal??? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=81016)

teletoobis 15-06-2006 00:28

wg mnie ten temat wogle nie powinien się zacząć...to powinna być sonda czy coś bo zamiast wypowiadać się kto będzie miał 300 lvl pierwszy to sie tylko kłócicie jak dzieci ^.- W sondzie każdy by kliknął w magiczny przycisk i byłoby jasne a tak podniecacie się jak napy, które będą z podniety pisać do EO/Sero na pm "GZ MAN!" czy na trade dzielić się fantastyczną nowiną.

Taki post z nerwów po meczu mi wyszedł -.-'

Vanzi 15-06-2006 08:19

Taifun Devilry. Odkąd wrócił robi ponad 2m expa każdego dnia, o ile wytrzyma takie tępo ma szanse na 300lv

sealorr 15-06-2006 09:46

hehehe Vanzi, Wrocław mysli podobnie

kiedy EO bedzie miec 290~ lvl to taifun przebije sie przez trzysetkę takze krzyzyk na droge panowie ;]

paior 15-06-2006 10:21

eo czy sam~
OCZYWISCIE ZE TAJFUN ;p

Sir legolas Palladyn 15-06-2006 10:56

Eternal Oblivion, i NIE MA BATA!
Bo seromontis to nOOb zafajdany...

Ozurtes 15-06-2006 11:40

EO jest GODem i będzie pierwszy, wpiszcie w tibia.com Steve zobaczycie ze to GOD, wpiszcie Eternal Oblivion zobaczycie ze rl name to St. Eve, poza tym słyszałem o tym gdzieś...
@down x2
Co nie wierzysz? To sprawdź noobie.

Pacek 15-06-2006 11:40

~Pawepek a pewno że odezwał się nie szaraczek nie można być szaraczkiem tibijskim w nią nie grając moje największe osiągnięcie to 40lvl i uważam że jak na moją gre to dobrze papa

Always hunted 15-06-2006 12:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ozurtes
EO jest GODem i będzie pierwszy, wpiszcie w tibia.com Steve zobaczycie ze to GOD, wpiszcie Eternal Oblivion zobaczycie ze rl name to St. Eve, poza tym słyszałem o tym gdzieś...

br? xD owned...

nie mogłem się powstrzymać xD

Masterek Danio 15-06-2006 12:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raks Ninja
Gadamy o Tibii bo od tego jest to forum pajacu.Wolalbym byc dzieckiem neostrady niz dzieckiem z przypadku jak ty.

Wyluzuj ! nie mozna miec wlasnego zdania ?
Ja tam mysle ze cip soft zrobil ograniczenie teraz do jakiegos 290 lvl moze za 1 rok bedzie 1st 290 lvl, a teraz to ja wam powiem ze mam to kto co i jak w dup**

Kooniq 15-06-2006 12:20

Taifun bedzie pierwszy

Onori 15-06-2006 12:33

Cytuj:

Gadamy o Tibii bo od tego jest to forum pajacu.Wolalbym byc dzieckiem neostrady niz dzieckiem z przypadku jak ty.
Proponuje aby Twoje oczy popatrzyły jeszcze raz na post Avagera, wciąż twierdzisz, że Twój post jest mądry? tak? to czytaj jeszcze raz, jeszcze raz, jeszcze raz... dobra przestań bo Cię śmierć zastanie, on mówił o rozmawianiu z kolegami na podwórku (o ile się nie myle ;) ), no tak, to wymagało troche ruszenia główką...

Cytuj:

Bo seromontis to nOOb zafajdany...
No nie! pierwsze osoba która mnie rozumie? Popieram to co powiedziałeś ;)

@topic

A pierwszy to będe ja, mam nadzieje, że wyczuwacie ironie.

Karrith 15-06-2006 12:54

Cytuj:

@down x2

hahahahhaha
czyli wg ciebie w tibie gra tylko jeden Steve?? 8o
a po drugie eternal co pare tygodni zmienia imie w swoim profilu..

@topic
jelsi taifun utrzyma takie tempo jak ostatnio to on bedzie pierwszy.

Always hunted 15-06-2006 13:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Onori
Proponuje aby Twoje oczy popatrzyły jeszcze raz na post Avagera, wciąż twierdzisz, że Twój post jest mądry? tak? to czytaj jeszcze raz, jeszcze raz, jeszcze raz... dobra przestań bo Cię śmierć zastanie, on mówił o rozmawianiu z kolegami na podwórku (o ile się nie myle ;) ), no tak, to wymagało troche ruszenia główką...

Echs, ty tez przeczytaj jego posty... Z jakiej racji nazywa nas "dziećmi neostrady (sam nie wiem skąd się wziął taki beszt... a ja sam neostrady nie używam) i "niedorozwojami"?

Pacek i pawepek@
Nie lvl zdobi człowieka, widziałem więcej noobów na 100+ niż na 40-50...

pawepek 15-06-2006 13:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pacek
~Pawepek a pewno że odezwał się nie szaraczek nie można być szaraczkiem tibijskim w nią nie grając moje największe osiągnięcie to 40lvl i uważam że jak na moją gre to dobrze papa

Nie będe komentował, bo to dalej pociągnie dyskusje i bedzie spór itp i to sie źle skończy... Ale skoro na 40 lv myślisz ze jestes juz KIMS na tyle WIELKIM zeby oceniac innych...

Shaman 15-06-2006 13:12

Cytuj:

@down x2

Steve to niemiec, a EO to szwed? xd

Onori 15-06-2006 14:06

Cytuj:

Echs, ty tez przeczytaj jego posty... Z jakiej racji nazywa nas "dziećmi neostrady (sam nie wiem skąd się wziął taki beszt... a ja sam neostrady nie używam) i "niedorozwojami"?
A to z kolegami to teraz tylko się rozmawia o Tibi, tak? On tak nazywa ludzi bo potrafią 5 godzin przegadać na temat Tibi będąc z kumplami a kolejne 5 przegrać...

sir Tifejo 15-06-2006 14:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Always hunted

http://dziecineo.prv.pl/

OnTopic: ja tam stawiam na Taifuna (Taifunow?:P)

dawidbroda 15-06-2006 18:28

hmmm niewiem kto bedzie pierwszy ale mam nadzieje że wkoncu znajde tu jakiegos zioma który powie mi dlaczego nie moge włonczy tibi na xp.
błagam pomurzcie

pawepek 15-06-2006 18:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Onori
A to z kolegami to teraz tylko się rozmawia o Tibi, tak? On tak nazywa ludzi bo potrafią 5 godzin przegadać na temat Tibi będąc z kumplami a kolejne 5 przegrać...

Wybacz, ale to juz problem tych ludzi... co sie w ich zycie meiszac? jak chca siedziec 23/dobe przed tibia to niech siedza...

Mendeza 15-06-2006 22:55

Oczywiscie ze Nie bedzei to Seromontis ^^ ostani padl widzilaem to sam !!!
Seromontsi jest Troche noobem poniewarz on pada i potem nie gra!!Boi sie isc na wojny .Jak padl dopiero chodzil na wojny.Eteranal bedzie pierwszym 300lv w tibi!!!Zycze mu tego:cup: :cup: :cup:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:27.