![]() |
wg mnie ten temat wogle nie powinien się zacząć...to powinna być sonda czy coś bo zamiast wypowiadać się kto będzie miał 300 lvl pierwszy to sie tylko kłócicie jak dzieci ^.- W sondzie każdy by kliknął w magiczny przycisk i byłoby jasne a tak podniecacie się jak napy, które będą z podniety pisać do EO/Sero na pm "GZ MAN!" czy na trade dzielić się fantastyczną nowiną.
Taki post z nerwów po meczu mi wyszedł -.-' |
Taifun Devilry. Odkąd wrócił robi ponad 2m expa każdego dnia, o ile wytrzyma takie tępo ma szanse na 300lv
|
hehehe Vanzi, Wrocław mysli podobnie
kiedy EO bedzie miec 290~ lvl to taifun przebije sie przez trzysetkę takze krzyzyk na droge panowie ;] |
eo czy sam~
OCZYWISCIE ZE TAJFUN ;p |
Eternal Oblivion, i NIE MA BATA!
Bo seromontis to nOOb zafajdany... |
EO jest GODem i będzie pierwszy, wpiszcie w tibia.com Steve zobaczycie ze to GOD, wpiszcie Eternal Oblivion zobaczycie ze rl name to St. Eve, poza tym słyszałem o tym gdzieś...
@down x2 Co nie wierzysz? To sprawdź noobie. |
~Pawepek a pewno że odezwał się nie szaraczek nie można być szaraczkiem tibijskim w nią nie grając moje największe osiągnięcie to 40lvl i uważam że jak na moją gre to dobrze papa
|
Cytuj:
nie mogłem się powstrzymać xD |
Cytuj:
Ja tam mysle ze cip soft zrobil ograniczenie teraz do jakiegos 290 lvl moze za 1 rok bedzie 1st 290 lvl, a teraz to ja wam powiem ze mam to kto co i jak w dup** |
Taifun bedzie pierwszy
|
Cytuj:
Cytuj:
@topic A pierwszy to będe ja, mam nadzieje, że wyczuwacie ironie. |
Cytuj:
czyli wg ciebie w tibie gra tylko jeden Steve?? 8o a po drugie eternal co pare tygodni zmienia imie w swoim profilu.. @topic jelsi taifun utrzyma takie tempo jak ostatnio to on bedzie pierwszy. |
Cytuj:
Pacek i pawepek@ Nie lvl zdobi człowieka, widziałem więcej noobów na 100+ niż na 40-50... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
OnTopic: ja tam stawiam na Taifuna (Taifunow?:P) |
hmmm niewiem kto bedzie pierwszy ale mam nadzieje że wkoncu znajde tu jakiegos zioma który powie mi dlaczego nie moge włonczy tibi na xp.
błagam pomurzcie |
Cytuj:
|
Oczywiscie ze Nie bedzei to Seromontis ^^ ostani padl widzilaem to sam !!!
Seromontsi jest Troche noobem poniewarz on pada i potem nie gra!!Boi sie isc na wojny .Jak padl dopiero chodzil na wojny.Eteranal bedzie pierwszym 300lv w tibi!!!Zycze mu tego:cup: :cup: :cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:27. |