![]() |
Gtyk, wiem ze masz racje:) No i ja wlasnie staram sie tak patrzec na Mroczne widmo, tyle ze... Mam je nagrane na video z dubbingiem:( Dubbing cholernie wszystko psuje i ciagle sobie wyrzucam ze tak to nagralem... Mam nadzieje ze jeszcze bedzie to lecialo w TV z napisami to sobie nagram jeszcze raz;)
Palpatine to moim zdaniem jedna z najfajniejszych postaci w sadze;P I tyle:D |
dzisiaj
dzisiaj przeglądając forum natrafilem na post Grupy Użytkownikow: http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=9133
Wpadlem wiec na pomysl zalozenia grupy uzytkownikow fanow star wars bo z tego co widze jest nas tutaj calkiem spora grupka :D czy ktos bylby chetny do dolaczenia do takiej grupy? |
Cytuj:
|
no
wczoraj zglosilem do Gewofa chęć założenia takiej grupy, zobaczymy co z tego wyjdzie :) z kilkoma ludzmi kontaktowalem sie na PW, wszyscy wyrazili chec dolaczenia :D Na razie czekam na jakąs informacje od gewofa w tej sprawie ;)
|
Ja też lubię Star Wars, chociaż nie jestem jakimś maksymalnym fanem. Chociaż chyba chciałbym być Jedi, to jednak coś mnie ciągnąło i zagłosowałem na ciemną stronę mocy...
|
Kiedys gdy slyszalem nazwe Star Wars to mi sie zle robilo, ale teraz jeste wielkim fanem tej sagi widzialem wszystkie czesci ktore wyszly po kilka razy.
Gralem w sporo gierek SW Np: Rouge Squadron, Jedi Knight Mysteries Of The Sith, Episode One The Phantom Menace, Jedi Knight II Jedi Outcast, Jedi Knight Jedi Academy, Battle For Naboo i KOTOR wszystkie z wyjotkiem Battle For Naboo byly swietne przelazilem je po kilka razy. A w Jedi Academy gram nadal na Multiplayer :] Napisze jeszcze jaka scenka jest moja ulubiona w calej sadze SW ;) A jest to walka Yody jedyna w swoim rodzaju 8o Aha i abym niezapomnial uwielbiam tez parodie SW Mela Brooksa "Kosmiczne Jaja" :D |
Ja również jestem fanem sagi, oczywiście obstaje po jasnej stronie, być może to lęk przed ciemnością....
Ksiązki też czytałem, ale właściwie tylko 2, opierające się na motywach filmowych starej trylogii. |
troszke przedawnione pewno ale, ja tez mam zajoba na tym punkcie. ;p
ps. mam pare ciekawych pozycji ksiazkowych na sprzedaz lub zamiane. |
I love star wars
Kto uwielbia star warsy ten debeściak!!ja je ubustwiam a najbardziej podobała mi sie gra kotor 2 poprostu terminator :cup:
|
Hehehe
Ja kocham Star wars :P :D
|
Light Side, Jawa, green saber 4ever.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:33. |