![]() |
mimo tego co mówicie, serio mam 6 dzięki wypracowaniom i dużemu udziałowi w akademiach które organizuje pani z Polskiego oraz dzięki sprawdzianom :P Ig dzie tu jest super hero? ja tu miałam zamiar zrobić żej ednak tego domku do końca nie opuści :D
|
Super hero jest w tedy gdy mówione jest, że jest bardzo piękna, ma masę zalotników, i że bierze najlepsze eq...
|
Oczy bolą od tych krzywych ścian... Zaczyna się od lewego górnego rogu, w prawo, i na dół, kończąc specjalnym zakończeniem w prawym-dolnym rogu!!!! Masz tu pełno poradników, poczytaj!!!!
|
Krzywa podłoga, krzywe ściany, oklepana fabuła i nuda. Ile to razy postać wychodziła i wpadała do dziury?! Geeeeez....
|
myślałem że to twoje ciągłe zamówienia znajdą sie w fake a tu nic, kompletne DNO
fabuła straszna 0o (odzwierciedlenie twojej sytuacji nie??) OTS ME??? (a nie nie tym razem) wszystko z pomocy dla nowych fake makerów -.- |
OMFG... ortografia, stylistyka, interpunkcja, moja nauczycielka polskiego dostałaby zawału... i jeszcze krzywe ściany i denna fabuła... wolę już słuchać paplaniny kuzyna niż oglądać takie coś
P.S. Serdecznie dziękujemy Miszy, za przypomnienie w swoim fake autorce tego gniotu o zasadach ortografii i stylistyki. za TO co ona zrobiła w tym fake to powinno się dostać deda. |
Fake mega denny Jakas tam baba ma dosc zalotnikow i z najleprzym eq ucieka z domu i wpada w dzióre co to ma byc??
Wykonanie: 0/10 (mega krzywe sciany błeeee) Fabula: 1/10 (moze potem cos tam bedzie .... ) Ortografia 0/10 (OMFG !!) razem:1/10 Nie rob dalej plix ;( |
Może i nieźle się zaczyna ale jeśli nie masz zamiaru robić nic z tym dalej to następnym razem w ogóle nie zaczynaj ...;)
|
Jesus Christus Nazareńskus. Prośba do moderacjii. Zamknijcie ten temat w cholerę bo na pierwszej stronie wypowiadają się dzieci neostrady.
Cytuj:
Cytuj:
|
ok, zrozumiałam. Proszę modków o usunięcie tematu
|
Ncrash od kiedy ty sie tak wozisz na forum? :P
Fake denny. Tak jak to Koper powiedzial, ziomka ma dosc zalotnikow, wychodzi z domku i wpada do dziury, co to ma byc? -.-' |
mądry wubór
ten fake poprostu obniża średnią krajową xD może lepiej zrób nowy ale prolog daj najpierw w przyklejonuym temacie "asz pierwszy fake" (czy jakos tak):D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:28. |