Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   IRC i pokój #tibia.pl, słów kilka. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=81622)

Palek Demon 20-06-2006 00:18

@up Raul Myśle że on tego niezrobił celowo o tych kibicach tak poprostu napisał...;)
@ Topic Co do IRC racja pogadac sie nieda a ci jak juz ktos napisał "stali bywalcy" piszą co chcą na każdego liża dupe op/moda Z iRC...Gdy oni coś powiedzą jest dobrze ale gdy sie odezwie żwykły użytkownik mało znany na IRC odrazy są bany .. :|

Shinjix 20-06-2006 00:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
Zgiń, przepadnij zawistny katalończyku.

Barcelona GOLAAAA!!!!111111

Co do tematu - IRC nie raz budził kontrowersje. I zawsze wszyscy dochodzili do tego samego faktu - nie podoba sie, nie wchodz.

OnlyM(PL) 20-06-2006 00:23

Ahhh... Znowu sie zaczyna <nudy> ;o

Olorion. 20-06-2006 00:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryłek
Eeeeejjjj... Mogę sobie zrobić skrina na pamiątkę????
Macie wszyscy, kurfa, dowód, że jestem szumowiną!!!oenoeneo

ty jestes gupi

Matek 20-06-2006 08:15

NIestety, IRC zawsze byl i zawsze bedzie miejscem ciezkim do zdobycia dla kogos kto nie przebywa na nim przez dluzszy czas. NIe wiem jak jest teraz, bo w letnie popoludnia nie mam ochoty wchodzic na kanal, ale kiedys takze dostawalo sie bana, kicka za smieszne rzeczy.

Sila rzeczy kanal #tibia.pl JEST zwiazany z tibia.pl - logiczne wiec, ze ludzie wchodza i zadaja pytania odnosnie tibi - czasem banalne, zadawane po tysiac razy. Jaki sens w banowaniu takich ludzi? Nie wiem - ale tak juz jest.

Pozatym nie raz widzialem (nie, niestety nie mam logow;]) jak "poczatkujacy" dostawal bana za tekst, a inni piszac teksty na tym samym poziomie byli "mega-zabawni".

A no - jeszcze nie zapominajac o jakze slusznej, wspanialej i konkretnej misji "plewienia noobow" - tutaj niestety tylko haselko rzuce, bo rozwijanie tematu grozi rozmowa o grupie, ktora rzekomo nie istnieje;]

PS: Lubie wiekszosc osob z IRCa - co nie zmienia faktu, ze spora czesc z nich ostro przegina i tak naprawde ci, ktorzy powinni stanowic przyklad niczym nie roznia sie od plebsu odwiedzajacego forum.

Ville 20-06-2006 11:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luthi
Chodzi mi ogólnikowo, ze są aroganci. Mnie sie zawsze wydawało, ze taki kanał to jest dla Tibia Players a nie dla kibiców Realu, pijaków i szpanerów. -.-

Cholera, zawsze myslalem ze #tibia.pl jest dla pijakow (Oxyś =*), ale dla kibicow Realu? NIGDY!!!!!!!11111oneone, a co do szpanerow to oni wszedzie sie wcisna.

Ale wymyslajcie takie tematy, przeciez gdyby nie one to to forum obrosnie kurzem, trzeba go czasami strzasnac ;-)

Caer 20-06-2006 12:48

Ostatnio byłem pary razy na IRCu... powiem, że znajdzie się tam parę normalnych osób, z którymi da się normalnie pogadać. Reszta to zwykli pozerzy. Bana, ani kicka nie dostałem ani razu. :P

ripper 20-06-2006 14:04

Byłem dzisiaj pierwszy raz na IRCu "na poważnie". I co? I nic... Porozmawiałem normalnie z ludźmi, było całkiem miło. Nikt na mnie jechał, nikt nie kickował i nie banował. Przesadzacie coniektórzy.

ciemne dropsy 20-06-2006 14:36

Cytuj:

Sila rzeczy kanal #tibia.pl JEST zwiazany z tibia.pl - logiczne wiec, ze ludzie wchodza i zadaja pytania odnosnie tibi - czasem banalne, zadawane po tysiac razy. Jaki sens w banowaniu takich ludzi? Nie wiem - ale tak juz jest.

Pozatym nie raz widzialem (nie, niestety nie mam logow;]) jak "poczatkujacy" dostawal bana za tekst, a inni piszac teksty na tym samym poziomie byli "mega-zabawni".

A no - jeszcze nie zapominajac o jakze slusznej, wspanialej i konkretnej misji "plewienia noobow" - tutaj niestety tylko haselko rzuce, bo rozwijanie tematu grozi rozmowa o grupie, ktora rzekomo nie istnieje;]

PS: Lubie wiekszosc osob z IRCa - co nie zmienia faktu, ze spora czesc z nich ostro przegina i tak naprawde ci, ktorzy powinni stanowic przyklad niczym nie roznia sie od plebsu odwiedzajacego forum.
Ta, dokladnie tak. Najbardziej dobija mnie, jak ktos mowi ze cos jest zalosne ;] W ogole wszystko co ktos powie w wulgarny sposob, albo zacznie kogos jechac, to od razu wszystko ejst zalosne. A do cholery, jak ktos to zrobi w waszej paczce na podworku, zaczyna kogos jechac albo cos mowic w smieszny i wulgarny sposob, to od razu wszyscy jak jeden w brecht. A tutaj trzeba pokazac jakim sie jest powaznym i zrownowazonym.

A no jak to sie ma do IRCA? Tak, ze tam juz zaczyna sie ten wspomniany brecht z smiesznych rzeczy... ale zeby sie do konca nie wyluzowac, to jak przyjdzie ktos nie znany, jakis przybleda, zacznie mowic w podobny sposob to "zal.pl" i kop z kanalu -.-

Cafe 20-06-2006 14:36

Zawsze tak jest, przychodzi pare zwolenników z irca, mówi ze byli tam i nie dostali bana(!), i jeszcze normalnie pogadali - ha-ha-ha. Nikt nie uwierzy w garbate aniołki. A jak jest naprawde - każdy wie.

shae 20-06-2006 17:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luthi
Pozdro, pozdro, Własnie przed chwilą dostałem bana w pokoju #tibia.pl na serwerze [irc.quakenet.org].

Mógłby ktoś wkleić loga? Bo chyba coś mnie ominęło...

Dr.Unknown 20-06-2006 17:44

Pierd0licie hipolicie.
Zachowuj się, nie wyzywaj innych od ziomów, ostatecznie - dobrze ssij - a z kanalu nie wylecisz na bank...
Cytuj:

Na "ej" to możesz sobię mówić do konia jak mawiał $cor~
Pwnd, a nie pomyliło Ci się cos? ;d

Ryłek 20-06-2006 18:02

Jasne.
Luthi, zdarza się. Bana dostałeś przez przypadek, ale nie trzeba robić z tego takiej afery. Zrozum, że na kanale codziennie przewijają się dziesiątki "fri itanzów" i innych "gdzie graci!!?!??!?" oraz takich, którzy przyszli pogadać mniejwięcej w taki sposób:
"xP xP xP xP xP xP"
"lololololololololol"
"ROTFLROTFL"
"<lol2>"
Albo taki
"admin daj mi opa"
"admin to pipa1111oeno"
"EJ s*******ajcie! nie kopcie mnie! "
I potem mają dzieci pretensję o kicki/bany... A to że Ciebie przez przypadek udało się zbanować mówi się trudno. Ban pewnie już minął, spróbuj jeszcze raz.

Rethfing on Aldora 20-06-2006 18:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown
Pierd0licie hipolicie.
Zachowuj się, nie wyzywaj innych od ziomów, ostatecznie - dobrze ssij - a z kanalu nie wylecisz na bank...

Przecież Ty w ogóle śmieszny nie jesteś, po co te pierdoły gadasz? ;|

Cafe 20-06-2006 18:09

@up
bo taka prawda, tam tylko "possac ci" itp, takie zachowanie to looz, ale jak powiesz "nie jestem pedalem" itp Zraz ban+kick

PiXik 20-06-2006 18:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rethfing on Aldora
Przecież Ty w ogóle śmieszny nie jesteś, po co te pierdoły gadasz? ;|

pewnie dla siebie i swoich kolegów z irca jest więc nie wal smutów:]

Dwik 20-06-2006 18:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryłek
Jasne.
Luthi, zdarza się. Bana dostałeś przez przypadek, ale nie trzeba robić z tego takiej afery. Zrozum, że na kanale codziennie przewijają się dziesiątki "fri itanzów" i innych "gdzie graci!!?!??!?" oraz takich, którzy przyszli pogadać mniejwięcej w taki sposób:
"xP xP xP xP xP xP"
"lololololololololol"
"ROTFLROTFL"
"<lol2>"
Albo taki
"admin daj mi opa"
"admin to pipa1111oeno"
"EJ s*******ajcie! nie kopcie mnie! "
I potem mają dzieci pretensję o kicki/bany... A to że Ciebie przez przypadek udało się zbanować mówi się trudno. Ban pewnie już minął, spróbuj jeszcze raz.

Trzeba nie trzeba, gdyby nie stworzył tego tematu problem by dalej istnial bez rozwiązania. Najlepsze jest to ze takie el0 ziomy myslą że są very funny, a naprawde ich poziom humoru/inteligencji nieiwele odbiega od zachowania przecietnego nooba. Kiedys byłem na tym kanale kick po 5 minutach z powodu przeszkadzania w prywatnej rozmowie na deflaucie. Zreszta pierdoli mnie to, nauczylo mnei to zeby sie siedziec z tymi idiotami =)

Ryłek 20-06-2006 18:57

@up: Dziękuję za miłe słowa -.-
Ja tylko wklejam loga, żeby się połapali ci, których nie było.

Cytuj:

(21:03:20) -› Join: Luthi ([email protected])
(21:03:21) (Tibijczyk590) czy cos ktos powie
(21:03:26) (1115Tibijczyk590) czy cos ktos powie
(21:03:29) (Luthi) hiho all [egen]
(21:03:30) (Tibijczyk590) oh ja
(21:03:33) (Tibijczyk590) kto gra w otsa
(21:03:36) (+RylekIstKrieg) Tibijczyk590: ja powiem
(21:03:39) (Tibijczyk590) to nich wejdzie
(21:03:40) (+Cafe^69) nikt^2 czyn swoja kurewska powinnosc
(21:03:40) (+RylekIstKrieg) WON CH***
(21:03:41) (Tibijczyk590) na
(21:03:43) (Michu7771) ja granm na otsach
(21:03:45) (Tibijczyk590) 83.142.73.27
(21:03:47) 14(11+RylekIstKrieg14) A w OTS gra TWOJA STARA!
(21:03:49) * +RylekIstKrieg is bouncing to Behemoth - Modern Iconoclasts .::..::.: 04:27
(21:03:50) (Tibijczyk590) na tym, samym jest
(21:03:52) (+Pani-K) to brzydko
(21:03:54) (Tibijczyk590) acc maker
(21:03:54) (Luthi) ye ye ye !
(21:03:56) (Tibijczyk590) xD
(21:03:58) (nikt^2) .b Tibijczyk590
(21:03:59) -› Tibijczyk590 was kicked by ^RagnaRok^ (Banned by: nikt^2 Duration: One hour

(Default) Reason: Requested)
(21:04:02) (nikt^2) .b Michu7771
(21:04:03) -› Michu7771 was kicked by ^RagnaRok^ (Banned by: nikt^2 Duration: One hour

(21:04:03) (Luthi) ręka Boga ?
(21:04:09) (nikt^2) .b Luthi
(21:04:15) -› Luthi was 4kicked by ^RagnaRok^ (Banned by: nikt^2 Duration: One hour

(21:04:17) (nikt^2) A to tak z rozpedu.

hoomik 20-06-2006 19:07

Pf, tez bylem banowany i kickowany, a jakos nie robie z tego problemu. Zreszta...
Cytuj:

Wypowiedziałem zdanie w kwestii zbanowania Pana który oferował IP OTSA. Powiedzialem ,ze dobrze zrobiono banując go.
wg powyzszego loga nic takiego miejsca nie mialo... no, chyba ze za owo zdanie uwazasz
Cytuj:

(21:03:54) (Luthi) ye ye ye !
... no to gratuluje.

Dr.Unknown 20-06-2006 19:09

@Rethfing on Aldora & PiXik
A o ironii to u was, w Wąchocku, uczą?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:22.