![]() |
Hahaha ! 8o
Jeden z lepszych, jak nie najlepszy wmv jaki dotychczas widziałem :p . Wspaniałe akcje i wogóle spoko filmik. Może i ma ~80 Mb ale naprawdę warty ściagnięcia i obejrzenia. |
humm
odemnie z gildi padly 3 osoby przez Siejnik :((((
Siejnik postarch Elysi xD |
gdyby wasz guildleader zaplacil to by nie bylo problemu :-)
|
lol
nasz lider nikomu nibedzie placil hahaha
|
nie widziales jego rozmowy z nami to nie pier_dol dziecko
|
Cytuj:
|
sory jezeli cie uraze ale moim zdaniem film beznadziejny =/
niby tak go wszyscy zachwalali, sciagam a tu pokaz slajdow, do tego w rozdzielczosci 300x140 chyba xD (ironia) nawet lvli w twoich advancach sie nie da odczytac. ODRAZU MOWIE! NIE ZROBIE LEPSZEGO FILMIKU, BO NIE MAM PO CO, Z CZEGO, ALE MAM PRAWO DO WLASNEGO ZDANIA I TAKIE WLASNIE JEST MOJE ZDANIE NA TEMAT TEGO FILMU! dziekuje :P |
Ee co jest...?
<rapidshare.de> This file has been deleted. Reason: No download for a longer period. Inactivity-timeout exceeded. ^.- |
WTF??
U mnie to samo :( :( :( This file has been deleted. Reason: No download for a longer period. Inactivity-timeout exceeded. Plx rehost albo cos ;( |
Nie dziwcie sie ze nie ma filmu, bo moze ktoś sie bawił w archeologa...?
|
Cytuj:
Heh, pisałem jakiś komentarz w innym temacie i mam dziwne wrażenie, że twoja wypowiedź jego dotyczy ;p, @Topic: Spróbuje jutro zrehostować film na youtube, może nawet wszystkie części. @Edit REHOST na 1szej stronie, będę sukcesywnie rehostował inne części. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:53. |