Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Witajcie w Liberty Bay (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=81783)

slawekmag 21-06-2006 18:13

Jak zwykle pacc -.-
Po za tym nic nowego nie ma.

Etoric 21-06-2006 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez slawekmag
Jak zwykle pacc -.-
Po za tym nic nowego nie ma.

człowieku...zrozum...tibia to 70 serwerów, ktore żrą prąd, mają ogromnie łącza..ktore kosztują. Myslisz, że jeżeli bedą tylko dodawane tereny dla facc'ów to tibia bedzie lepsza? A jak ci cos nie pasuje to nie graj bo to wszystko kosztuje pieniądze.
CipSoft mimo co leci w kulki. Podejrzewam, że ten up-date bedzie to kolejny syfiasty up-date polegający na dodaniu kolejnej masy beznadziejnych potworów. Tiquanda-co w niej dobrego? Slot z Hydrami jedynie jest dobry...na tak ogromny teren to stanowczo za mało x ) Małpy, Dworc'owie, Jaszczury-SYF SYF SYF

Erhion 21-06-2006 18:37

Czy ja tylko tak mam czy mam zwidy. Ten obrazek ładuje mi się tylko do połowy czyli do miejsca gdzie widać głowę i drzwi. Może mi ktoś powiedzieć co jest dalej? :P

A co do samego update to mi to i tak zwisa, bo nie mam PACCA (choć się szykuje) ale lubie popatrzeć na nowe tereny zwłaszcza, że Cichy mac będzie miał co nagrywać a ja co oglądać. :P

Pozdro dla maruderów.

matiiii 21-06-2006 18:47

mimo wszystko chce aby dodali nowe tereny dla FACC. Pacc kupie se wtedy kiedy bede sam zarabial (5 lat) ;(

Vrael 21-06-2006 18:57

A OUTFITY!!! BEDA NOWE OUTFITY?!!?!?!?! :o

ripper 21-06-2006 19:00

Cholernie lakoniczny news. Jeden screen + kilka linijek tekstu. Oczekiwałem czegoś ciekawszego.

Turus Amaw 21-06-2006 19:14

zapowiada się ciekawie tylko skąpe te informacje

Felini 21-06-2006 19:20

Fajny ten pałacyk =.=

Jess Veronique 21-06-2006 19:31

mi sie podoba:D

Krakers 21-06-2006 19:33

Ale sie rozpisali ... Czekalem tydzien na jedno zdjecie i kilka zdan ?

Omg .................

chustek14 21-06-2006 19:41

:)

:) wkoncu bede mogl obejzec Darashie:):) Ciekawe co tam sie kryje :) tylko mam nadzieje ze po tym upade niebedzie znow lagow ;/

spider-bialystok 21-06-2006 19:59

Lal, Cipsoft super sie postaral, 1 ss dla wszystkich fansitow i jakas kijowa wzmianka o nowym miescie. Jezeli to bedzie kolejny update a' la tiquanda to nie mam zamiary przedluzac pacca, 95 zl za kilka nowych wysepek to zdecydowanie za duzo.

Tarantallegra 21-06-2006 20:36

trzeba przyznać że się wysilili tym teaserem -.-'

Totalizator the Wizzard 21-06-2006 20:59

Na małpach można spoko expic jak sie ma gfb, właściwie nie ma większej różnicy od dara minos i mintwallin jak się tam posiedzi. Są też świetne expowiska ze slime dla low lvl sorców i druidów

@topic

teaser kiepski, nie ma nawet ładnych concept artow jak w zeszłym roku tylko screen domku :( FACCe nie powinni jeszcze narzekać, info o dark cathedral też nie pojawiło się od razu. Liczę też na jakieś fajne stwory w klimacie (kraken?) ale pewnie pójdą na łatwizne i zrobią undead piratów żeby zbić kasę na fanach Piratów z Karaibów :]

:edit:

pamiętajcie też że pierwszy teaser z tiquandy to był brzeg z przypływem i wodospad :p

Yugigorre 21-06-2006 21:00

Omfg ale sie wysilili.
Rozumiem ze dla pacc bo musza z czegosc zyc ale ilez mozna tego Pacca =.= wszystko tylko dla tych co nadziani -.-
Nie Cipsoft mnie cmoknie w pompke z takimi nowowsciam =.= obejdzie sie bez takich. =/

Hanemi 21-06-2006 21:19

Fajny bedzie ten nowy udpate xD xD

Hehe akurat w wakacje bede miec PACC to bedzie luz, wiec pozwiedzam sobie nowe wyspy xD :evul: :evul: :evul: :evul:

ale trzeba bedzie sie nacharowac zeby wbic 30 lvl ;p:baby: :baby: :baby: 8o 8o :lucznik: :elf: :berserk:

Freaqs 21-06-2006 21:47

Nastepny upgrade - 2 rzeczy polepszajace gre , 7 pogarszajych
Skąd ten wniosek ?
Cipsoft co upgrade wnosi cos co "utrudnia" gre i dla uczciwych i dla oszukujących graczy , więc czemu tego nie mieliby zrobić tego w tymże upgrade?

Ziutek666 21-06-2006 21:55

Proponuję czytac ze zrozumieniem...

"Zaczynając od następnej środy, CipSoft rozpocznie serię teaserów wprowadzających Shattered Isles"

cytat z newsa na tibia.pl

n.c.

Clayde 21-06-2006 22:25

Jak widzę posty typy, „CZEMU ZNÓW DLA PACC?!??!" To mnie normalnie krew zalewa... Ludzie zrozumcie "Nasz klient Nasz pan" Po to robią tereny tylko dla pacc żeby zachęcić ludzi do jego kupna... A jak nie macie kasy na Premmy to możecie mieć pretensje tylko do siebie, a nie do Cipów.

@Topic

W sumie Podoba mi się ten motyw z bogatymi dzielnicami na nowych wyspach będzie, na co popatrzeć w czasie zwiedzania. Jak nie będzie za drogo to też może sobie jakiś domek kupie :D

Bofedojo 21-06-2006 22:29

Eeee... tam nic nowego w tym update :P (oprocz okien :D). Z tego newsa wynika, ze ten Liberty Bay bedzie miastem typu Cormaya, chatki i nic wiecej :P, ale zobaczymy :D.

BTW. Nawet zalapalem sie do tego newsa :D
Cytuj:

Wreszcie też nowi gracze znajdą coś dla siebie: wspólnym (acz nie skoordynowanym) wysiłkiem Ceo'Krisa, Van Szerszena oraz Julkainu Mela powstała pierwsza mapa Rookgardu
Tylko szkoda, ze padlem podczas tego zwiedzania (kick :S) :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:51.