![]() |
Cytuj:
tez chce na nich expićB) |
Drefia, czyli tam, gdzie najczesciej chodzi sie na necro. Jedyny problem jest taki, ze ubicie bardzo ruchliwego dsa z exori vis podczas dzialania niewidki jest dosyc trudnym zadaniem.
|
Cytuj:
tez szukam ds'ów bo na ghost landzie są stalkery a one widzą niewidzialnych:( |
Cytuj:
|
duży spaum ds'ów jet w helgeit
|
Cytuj:
daj zesz ten filmik z dsami dla wszystkich albo na pw dla mnie!! i nie wiem gdzie jest duzy spaUM dsow najwyzej JET w HELGEIT LOL:D :baby: |
Mozesz isć na ghost land ale tam sa nie tylko ds'y :D
|
odnośnie facc to dość dużo dsów jest w Hellgate niestey można też spotkać po drodze bh myśle że warto też pójśc na draconie dojście przez hellgate tam jest dość dużo dsów są też mumie ale one chyba nie biją dość moco za to zostawiają dużo kasy i błyskotki duży + to to że jest gdzie uciekać
odnośnie pacc to słyszałem ża na zachodzie darashi w Wasteland czy jak to się zwie jest mnostwo dsów także na powierzchni ale nie wiem dokładnie bo nie amam p[acc |
wejsce do domku necro pod poh ;]
|
Osobiscie czesto hunce na darashianskim ghost landzie, bardzo ladny exp na dsach, jesli chcesz uniknac huncenia w towarzystwie stalkerow, hunc na drodze do necromancerow (-1,-2,-3 ghost land darashia) tylko nie zluruj na siebie necra.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:01. |