![]() |
Cytuj:
Tam jest napisane zeby nie odwiedzac stron ktore moga sie pojawic w filmie. @Master-wojtaszek Jakbys nie zauwazyl filmy sa w .rec a nie .hmtl ***** .bat albo .dll |
Filmik czysty..
Filmik jest czysty, przeskanowałem Antivir Guardem oraz Anty-Keyloggerem.
Clear 100 %:) |
sryy za double posta ale ...
sciagnalem filmik i oto zj*bała mi sie TibiCam !! cytuje "Warnings(..)*dLL. NIE ŚCIąGAć!X( |
@up
I obudziles sie z reka w nocniku... Jak Ci blad wyskoczy albo jakis program zepsuje to od razu znaczy ze w pliku jest KG? Wez sobie najlepiej odlacz internet i nigdy nie wlaczaj komputera to nikt Cie nie hacknie -.- |
@ up up
jakie dll. warring ? plik jest rec. moze masz stara tibie cam poprostu .. wg mnie jakis noobek napisal osta ze mu keya wykrylo i odrazu panika ... czesto tak jest jak ktos daje filma to odrazu pisza ze jak sciagneli wykrylo im keya dla mnie to jest glupota .... a ze filmik jest jak hackowac i ktos napsial ze film ma keya to juz wogole sie to zlaczylo i jest wielka panika ... |
Dajcie ten film na jakiś inny serwer, bo rapid mi limit dał -.-'
|
Bardzo fajny film. Ładnie sie koleś obłowił a tak poza tym to podobał mi się sposób w jaki wyciągnał noobów z depo w Thais :D
|
Cytuj:
|
..co mnie to ze jakis faking napp ktory cheatowal i wchodzi na stronki typu ":free pacc plax!!??!" oraz podaje swoje ip na prawo i lewo co powoduje ze latwo mozna sie wbic exploitem to wiesz..
|
No niezly hack xD znaczy dobrze ze shaczyli Dextiego :P
w sumie chcialbym zeby shaczyli 95 % high lvli na danubi :evul: nieee nie jestem evul tylko co oni zrobili z tym swiatem to jest masakra :/ pod depo Carlin nic pod depo Thais nic pod Edron nic xDD |
Filmik jest naprawde genialny. Takiego hacka nigdy w zyciu nie widzialem [malo widzialem?]. Polecam zobaczyc pod koniec jak to łatwo spada z 111...109.......99.
Nie ma zadnego gejloggera. ! Najlepszy cytat moim zdaniem "I have never played here". Tezbym chcial tak zaczynac na 8 lvl maina :D. |
Nie no ładnie to wyglądało...:D:D Tylko mogłes troche mniejsze lvl klepać
ale ogólnie film spoko ! Gz Itemek :P |
Cytuj:
|
A mi jest go zal ;(
Nameczyl sie chlopak, a tu jakis... hacker zaje... mu itemy, padl kilka razy, bana zlapal... X( Gralem kiedys na Danubii i znalem go... ;( |
czesc zrobcie rehosta nieznacie innych stron prucz rapidshare?? -.-
|
Lol
Ja tam tego nie widzialem i nie mam zamiaru :p
|
Film spoko ale.......w gruncie rzeczy to szkoda go...stracil all itemki,padl z 4x:/ nikt by tak nie chciał,wiec nie bede mowil "film super extra ble,ble"bo szkoda go...
|
rehosta dajcie plzka bo od paru dni niemoge sciągnąć tego filmiku -.-"
|
Cytuj:
Cytuj:
Hmm ładnie prosisz to masz ;D Dla all dla których rapid to shit: http://www.tibicams.tibianetwork.com...vies/show/9495 Enjoy ;) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:04. |