![]() |
Cytuj:
Mandus jeszcze nie jest w wojsku, a to ze go wyrzucili z dwoch serverow to wogole. Nie wiesz do konca, nie wypowiadaj sie. |
Cytuj:
A co do wyrzucenia z dwoch servow. Z Azury i z Novej w pewnym sensie. Btw Liam gral na Valorii? |
@up
Na Nova w kazdej chwili moglby wrocic, gdyby tylko chcial. Co do reszty nie jestem w 100% pewnien, wiec nie bede sie wypowiadal. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Pay armor orr dajj!!!!11!!!1111 /Kosher |
Cytuj:
Paco juz nie chce Mean Maschine na lidera ;d ~Eny. |
Cytuj:
Ja tak straciłem b robe, FRI ITANX PLIX, ROM??? ;( btw, proszę, napisz który paco bo nie wiem :< /Kosher |
Cytuj:
Ja na Aurerze tylko runy robilem, wiec nie mialem problemow, ale jak masz np 50 elita i Cie bije 100+ RP no to sorry ale nawet jak masz laagi to pasc nie powinienes. A jak elite to tym bardziej. A propo PVP - Bam Kaboom (Niestety zdeletowany) zlurowal raz GS'y pod Venore (Przed Updatem) i bil go Lecther, Misima i chyba ktos tam jeszcze. I zwial im bez problemow a to byl 55~ pall. Paoc ma nowego ownera? :o ~EnyTheNoob. |
Cytuj:
Co do lurowania i zdolności PvP by mr payarmor - Misima to nie był wtedy Sindre. A pozatym, może to było po innym updacie i boty im wysiadły? 8o Edit: Tak, ma. Jakiś czas temu ktoś nawet wysłał na forum.tibia.com link do aukcji. Wszystko się zgadzało, screen był. Wielu ludzi wtedy twierdziło że to fake. Jednak jakiś czas temu Paco niespodziewanie wrócił/przeniósl się na Nova i jakoś podejrzanie dużo osób twierdzi że jest tradowany... ;p |
ja Wam mowie ze nie dlugo fag zacznie wymiatac szykuje sie nowa bron :p
|
@up "nowa bron ";p poczekamy zobaczymy ^^
a btw. Xamuzi dzisiaj troche lvlików spadło ale n/c |
Cytuj:
Co do Xamuzi - Shit Happens. Jeden 100 level do przodu ;d ~EnyTheBoredNoob _/ |
Nowa broń? Czyżby FAG postanowiło powywalać wszeliekgo rodzaju "masterów PvP" i w końcu się zgrać i uderzyć? A może znowu poślą jakiegoś roma do piachu przez delete?
Ja jednak uważam, że to puste słowa, nic się nie stanie, no może FAG zaliczy mniej dedów na open battle... \_ róm muhahaha "me no lix mi fraind" A co do Xamuzi, radze wyciągnąc morał: nie masz PvP, nie idź na wojnę. No, patrzcie, RoM a newbom się przysłużył! /Kosher Posting in memory of Misima and Van'chabby, rest in PiS! |
@up
Jak niemasz PvP to uzywaj bota ;> |
Cytuj:
pamiętajcie dzieci, nie uzywajcie botów, RoM i FAG mają wyłączność! /Kosher |
Akurat to ze Xamuzi poszla do piachu to sie ciesze. Nienawidzilem jej. A, na wojnie i tak nic nie robila, no moze poza nieustajacym padaniem. ;)
_./ RoM |
Cytuj:
Butibof ma fajny comment xD ~I AM F*CKIN BORED d(O_o)b |
Cytuj:
Nie ważne jak bardzo jesteś lojalny :) ~Yours Jojo |
Cytuj:
|
Cytuj:
~Yours Jojo |
a Grucha i Emod?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:21. |