Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Maly Wrl Hunt Furora 20 bp Explo~ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82486)

SpAyKeR 28-06-2006 00:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Brozyn
ale asslick omg.

nice movie

To już ludzią pogratulowac osobiście nie można z włąsnego servera? Taki pusty jesteś, że uważasz to za lizanie dup...? Po prostu gz dla jednego z najlepszych knightów na tym serwie i to wszystko...
@topic
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio
Jesli byscie chcieli cos zobaczyc , cos interesujacego , ciekawego to piszcie tu :>

Imargam, jak możesz pokaż filmika z wojnami i powiedz czy teraz będzie jakaś wojna albo czy była niedawno ? Przy okazji byś mógł wrzcucić filmiki z Taifunem ;=].

kostooch 28-06-2006 08:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SpAyKeR
To już ludzią pogratulowac osobiście nie można z włąsnego servera? Taki pusty jesteś, że uważasz to za lizanie dup...? Po prostu gz dla jednego z najlepszych knightów na tym serwie i to wszystko...
@topic

Imargam, jak możesz pokaż filmika z wojnami i powiedz czy teraz będzie jakaś wojna albo czy była niedawno ? Przy okazji byś mógł wrzcucić filmiki z Taifunem ;=].

Omfg, juz ci sie leje po nogach? Ciekawe, z kim ma byc wojna na Furorze, skoro i tak nikt nie ma szans z dusk/taifunem.

Will Samin 28-06-2006 11:28

Fajnie by bylo jak by ten filmik chodzil...

Palladyn of nile 28-06-2006 18:11

buhaha furora bez wojny-.-

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kostooch
Omfg, juz ci sie leje po nogach? Ciekawe, z kim ma byc wojna na Furorze, skoro i tak nikt nie ma szans z dusk/taifunem.

omg!! Wojen z duskiness bylo wiele;p Sunblade, Living legends, Sunblade legends...(zawsze i tak duski wygrywaly, ale wkoncu ich wladza sie skonczy) A wszykie filmiki sa na tibiacam.network... Jeden nawet kreci chyba sam tafun;p

imargam gz warlackow;p

Jak by ci sie chcialo zamiesc filmy z huntu na DL( jak masz;p) Najlepiej gdzies na daramie.

ps. Tylko czemu ty mnie 2x -3x ubiles za nic??;pKilled at Level 23 by Imargam

Veltaxio 28-06-2006 20:40

;pppppp

musiales cos zrobic poniewaz ogolnie staram sie ograniczac w likwidowaniu ludnosci :>

co do filmow z wojen to nie mam zadnych :/ poniewaz dusk vs sunb nie bylo jeszcze tibi.cam :/

co do filmiku z DL hunt to dzis moge pod wieczor wybrac sie na ank i nagrac jakies 30-60 min huntu XD

@down
nie :/

*Vjefroon* 28-06-2006 20:52

@ a masz film z ubijania hackera conrada??

sestro 28-06-2006 23:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio
musiales cos zrobic poniewaz ogolnie staram sie ograniczac w likwidowaniu ludnosci :>

co do filmow z wojen to nie mam zadnych :/ poniewaz dusk vs sunb nie bylo jeszcze tibi.cam :/

co do filmiku z DL hunt to dzis moge pod wieczor wybrac sie na ank i nagrac jakies 30-60 min huntu XD

To czekam B)

Rideh 28-06-2006 23:22

Lol, dlaczego mnie zawsze wszyscy ignorują X(

@ down: po to, żeby kolejny forum spamer miał okazję nabić idiotycznego posta.

Palladyn of nile 29-06-2006 12:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rideh
Lol, dlaczego mnie zawsze wszyscy ignorują X(

I po co nabijasz posta?? Jak nie masz co napisac to nie pisz!:baby:

Im nakreciles cos?;p

Ajco 29-06-2006 16:14

OoOOo gittt, czekałem aż wreszcie jakis kina nakręci takiego filma ;]
kurde nie łazi mi ten film ;/ coś mam zrąbane

Setza 29-06-2006 16:33

niewiem dlaczego mi ten film niedziala , odpalam go na kliencie 7.72 i wnioskuje ze jest to odpowiedni klient , bo nie wyskakuje mi zaden debug , poprostu pojawia sie okienko "connecting please wait" , i nic sie nie dzieje , czekalem tak 7 mnut.. i dalej nic.

ktos ma jakas sugestie ?

Crafty Pall 29-06-2006 16:56

Wystarczy przeczytać przyklejony temat o TibiCam....

Pozdrawiam :)

Setza 29-06-2006 19:38

dzieki za złotą radę ,ale nie pomogla , z moim TibiCam jest wszystko ok , nie mam pojecia dlaczego ten film nie dziala , dodam terz ze sciagnelem drugi film od tego samego uzytkownika , ten z w ktrym poluje na dragon lordy.. i takrze nie dziala (ja juz sam niewiem co to moze byc).

Feyzzy 29-06-2006 19:57

O.o

Bardzo fajny filmik, tylko ..... szkoda ze mi nie dziala ;( :baby: :confused:

Pozdro 4all 8o

Palladyn of nile 30-06-2006 13:06

Cos se przypomnailem;p

Imargam mam pytanie nie zwiazane z tym tematem;p Kiedy robilem dwarf hell qest wraz z ekipa wopadles w srodek zaczeles kazdeg bic i kazac dawac bp ... why?? Dowod na to jest na www.tibiacam.network <-nie pamietam doklandie adresu;p krecilem akurat film-.- Mozesz to wytlumaczyc?

Veltaxio 30-06-2006 15:19

hehe

Tak pamietam bilem tam nie wszystkich a wybranych poniewaz expil tam moj brat ktory mnie zawolal bo wpadl mu dziki tlum i loot zaczol zabierac :> , jednak jak dobrze pamietam wszystko sie dobrze skonczylo i all wrocili czyz nie ? XD

Palladyn of nile 01-07-2006 10:24

:d

Do mnie wrocilo all, ale jakis kolo na GC sie plul ze mu bp zabrales-.- Nie wiem bo nie widzialem jush tego;p Ale thx za wyjasnienie bo myslalem ze se wpadles tak z nudow:D A tak pozatym to kazdemu expacemu muwilismy ze na qesta idymy;p

Bert 01-07-2006 15:31

Hmm... ja tez w tym huncie mialem mały udziałek ^^:p

Palladyn of nile 01-07-2006 20:03

:d

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bert
Hmm... ja tez w tym huncie mialem mały udziałek ^^:p

Nick plz:D A Im i jak tam DL hunt?;p Bo bym chcial gdzies znalesc fajny pojedynczy resp DL najlepiej na darashi tak zeby sorcem go bylo mozna spoko klepac:D

Bert 02-07-2006 17:58

Co sie smiejesz?? mysle ze wiekszosc tych explo byla ode mnie -.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:11.