![]() |
Cytuj:
|
Dostalem sie tam gdzie chcialem, czyli do X LO, profil humanistyczny:)
|
Cytuj:
|
Ryba:Te gostek jest bardzo znany uwierz mi i on będzie uczył każdą 1 klase.
Czyli prawdopodobnie ciebie też. |
Cytuj:
|
hehe Ryba ja i iron to bracia hmm dojazd predzej autobus 259 ;p mam jakeis 10 min jazdy:P
|
Łeee, ja mam w drugą strone:P, jade sobie do placu piastow i z tamtąd przesiadam sie do tramwaja i jade pod szkole to siem nie zobaczymy ;d
|
Cytuj:
|
fajna klasa na CHORZOWSKIEJ profil technik-mechanik 2 zaje... laski widizlem a reszta chlopakow;p
|
Post do kasacji plxor. - - "
|
Ja wybrałem szkołem ze względu na 5 czynników
1.Dobry poziom 2.Dobry dojazd 3.Dobry dojazd 4.Dobry dojazd 5.Centrum miasta Więc wybralem 9 LO we Wrocławiu. |
I LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE im. JULIUSZA SŁOWACKIEGO w CHORZOWIE!
YEYEYEYE! |
Heh gratulacje szkołe zazwyczaj wybeira się dla
Dobrego kierunku,nauki poziomu Zeby nie bylo kłopotów z dojazdem |
@Rege-N-tuS
Kiedyś się spotkamy w Paderku jak mi jutro ojciec załatwi mat-fiz'a :P |
No, ja dostałam się gdzie chciałam i mam w klasie 27 chłopaków i 3 dziewczyny <łącznie ze mną> :p
|
odp
Dostałem się do wymarzonej klasy humanistycznej. Miałem 147pkt. I do stałem się do czołówki a poda było podobno 150+. Więc wzięli najlepszych. :)
A co jest najlepsze że w klasie mam z 7 chłopaków i 24 dziewczyny :):):) |
Cytuj:
A masz chociaz 118+pkt? Chyba nie wiesz ilu bylo chetnych na ten profil... @all 135 pkt i dostalem sie gdzie chcialem :> Liceum Ogólnokształcące w Knurowie,Klasa o nachyleniu matematyczno - fizyczno - informatycznym wita :> |
Ja sie dostalem do liceum o profilu humanistyczno-dzeinnikarskim bez problemu. ;) W klasie bedzie duzo dziewczyn :D
|
V liceum im. Adama Mickewicza w Częstochowie
Humanistyczny z edukacją dziennikarską. Nan. |
Witam sam mam jedno pytanko np ktos zlożył do jakies szkoły Podanie i sie dostal potwierdzil to do 30 wrzesnia a potem zauwarzyl ze na innym porfilu po 30 wrzesnia sa wolne misjca ma dana osoba prawo zmienic porfil?? po terminie potweirdzania??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:03. |