![]() |
Tak jak reszta wiary sądzę że Dobo to bardzo miły i uprzejmy modek :) Zato u Matkusa cenie wyrozumiałość oraz szczególne podejście do serwisu tibia.pl :)
|
@Offtopic: Upomnienie dla TheNatoorata! Powinien umieścić ten wątek w dziale "Potwory".
@Topic: Barona Kaldricka poznałem dopiero dziś (znaczy jego styl), ale już mi sie podoba - chyba najlepszy ze wszystkich modków w konkurencji "nieowijania w bawełnę". Choć trzeba przyznać, że metoda w tym jest - ja już sie czuję zastraszony i zaszczuty, BTW tego posta piszę spod stołu:) Pozdrawiam. |
@Gonzo (pierwszy post)
Zapomniales dodac jaki to jestes skromny i szczery :D >wszyscy admini i modki sa osobami przede wszystkim madrymi, zrownowazonymi i inteligentnymi, Buhaha haha ha :> Jak JA moge byc zrownowazony? a o dromie to juz nie wspomne :P A wlasnie... wytrzyj sie bo ci wazelina z ust kapie :P >oni tak tylko na pokaz >w glebi duszy sa milymi, sympatycznymi i wrazliwymi chlopcami A świstaaak sieeeeedziiii........ bo sreberka były (u)(s)kradzione.... @Iwan no fakt, szczera i majaca w sobie dużo wyrazu :D @Gewof /me such evul scripetz0r plx ? :D Tak wogóle to ladnie pieprzymy tu od rzeczy i nabijamy posty, ale czy ktos sie tym przejmuje ? |
Gonzo:
> Pewnie o kimś zapomniałem, ale zeedytuje jak sobie odzapomne Baron Kaldrik: > Jak zyje, na zadnym z forum, na ktorym do tej pory przebywalem, nie bylo > zadnego inteligentnego/zrownowazonego moda czy admina A ja?? 8) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Top: Mój pokój jest oklejony plakatami, kazdy plakat przedstawia jednego z moderatorów, w ramce wisi Matkus. Owe plakaty służą mi do nocnej masturbacji. Dziekuje za wypowiedz, miłęgo dnia życze ;) |
Poza tym Jakuby rządzą
Me rox plx! Co do Adminków to tą nagrode przyznał bym Dobo-wi za przyznanie admina dla Gimila N/C Ekhm? Wytlumacz o co chodzi Btw. Czy odmienienie imienia GIMLI jest takie trudne? Btw2. Od kiedy jestem adminem <thx dobo xD> |
Eeeep, nie wiem co poweizieć. Nasze mody są takie dzielne, miłe uczynne itd. itp. że złego słowa o nich nie można powiedziec. Zawsze pomocni, tzn. łupną ci upomnienie wyprzedzając twoje życzenie, banem zarzuca na początek znajomości ;) . Jedym słowem tibia.pl team jest jaki jest i nie moża ich za to winić :tongue: .
|
No to ja też powiem conieco o modach ;]
Drom - Czasem to (cenzura) , ale widac że jednak ostatnio się zmienił (na lepsze ) Dobo - pracowity, miły , spokojny wyrozumiały - taki jaki powinien być moderator :) Scor - Moim zdaniem , za krótko jest tu modkiem jak na razie , ale ledwo co wróciłem po przerwie abty móc go oceniać ;] MatKus - Może i jest adminem , ale ostatnio toooooooooooootalnie się rozleniwił m, jakby nie licząc tego że przerobił forum. Gremlin - To samo co Dbo o , tyle że z wyjątkiem tej pracowitości ;] Gimli - A bo ja wiem ???? Polin - MEGA Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eń.{Prawie nigdy nie jest na tym forum .Kto go wogóle zrobił modem ??!!! Barts - Patrz - Scor N3m1 - Spoko gości . IMO Największy Luzak z modków na forum :) ;) Iwan - A skąd mam to u cholery wiedzieć ? Fanfi - jw. Magus - Może i leniwy , ale za to pomocny ;] Raynold - naprawde pomocny i wyrozumialy Baron Kaldrick - nie znam I to by chyba było na tyle ;] |
Mi sie tu ekipa moderatorska podoba ;)
Cytuj:
|
Cytuj:
|
wszystkie posty nie na temat zostaly wywalone PRZEZE_MNIE
jeszcze jeden taki i banan. ten post ulegnie samozniszczeniu za 24h |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:19. |