Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Modki, admini... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=8271)

Kasushi 09-08-2004 22:57

Tak jak reszta wiary sądzę że Dobo to bardzo miły i uprzejmy modek :) Zato u Matkusa cenie wyrozumiałość oraz szczególne podejście do serwisu tibia.pl :)

Stu 09-08-2004 23:28

@Offtopic: Upomnienie dla TheNatoorata! Powinien umieścić ten wątek w dziale "Potwory".

@Topic: Barona Kaldricka poznałem dopiero dziś (znaczy jego styl), ale już mi sie podoba - chyba najlepszy ze wszystkich modków w konkurencji "nieowijania w bawełnę". Choć trzeba przyznać, że metoda w tym jest - ja już sie czuję zastraszony i zaszczuty, BTW tego posta piszę spod stołu:)

Pozdrawiam.

$corcerer 10-08-2004 00:18

@Gonzo (pierwszy post)
Zapomniales dodac jaki to jestes skromny i szczery :D

>wszyscy admini i modki sa osobami przede wszystkim madrymi, zrownowazonymi i inteligentnymi,

Buhaha haha ha :> Jak JA moge byc zrownowazony? a o dromie to juz nie wspomne :P A wlasnie... wytrzyj sie bo ci wazelina z ust kapie :P

>oni tak tylko na pokaz
>w glebi duszy sa milymi, sympatycznymi i wrazliwymi chlopcami

A świstaaak sieeeeedziiii........ bo sreberka były (u)(s)kradzione....

@Iwan
no fakt, szczera i majaca w sobie dużo wyrazu :D

@Gewof
/me such evul scripetz0r plx ? :D

Tak wogóle to ladnie pieprzymy tu od rzeczy i nabijamy posty, ale czy ktos sie tym przejmuje ?

Raynold 10-08-2004 18:10

Gonzo:
> Pewnie o kimś zapomniałem, ale zeedytuje jak sobie odzapomne

Baron Kaldrik:
> Jak zyje, na zadnym z forum, na ktorym do tej pory przebywalem, nie bylo
> zadnego inteligentnego/zrownowazonego moda czy admina

A ja?? 8)

n3m3s!s 11-08-2004 10:29

Cytuj:

Odznaczenie Największy Luzak należy się N3m!3mu.
me luzak plxor :P
Cytuj:

Poza tym Jakuby rządzą (n3m3s1s)!
Jest to jedna z najwspanialszych prawd w naszym życiu. Nie ma co ukrywać. ^^
Cytuj:

N3m1 - Super ziomek, zawsze zrobic cos o co sie go poprosi :)
/me lekko poczerwiniał na twarzy :)

Top: Mój pokój jest oklejony plakatami, kazdy plakat przedstawia jednego z moderatorów, w ramce wisi Matkus. Owe plakaty służą mi do nocnej masturbacji. Dziekuje za wypowiedz, miłęgo dnia życze ;)

Gimlos 11-08-2004 11:13

Poza tym Jakuby rządzą

Me rox plx!

Co do Adminków to tą nagrode przyznał bym Dobo-wi za przyznanie admina dla Gimila

N/C

Ekhm? Wytlumacz o co chodzi
Btw. Czy odmienienie imienia GIMLI jest takie trudne?
Btw2. Od kiedy jestem adminem <thx dobo xD>

kotomaniak 11-08-2004 12:34

Eeeep, nie wiem co poweizieć. Nasze mody są takie dzielne, miłe uczynne itd. itp. że złego słowa o nich nie można powiedziec. Zawsze pomocni, tzn. łupną ci upomnienie wyprzedzając twoje życzenie, banem zarzuca na początek znajomości ;) . Jedym słowem tibia.pl team jest jaki jest i nie moża ich za to winić :tongue: .

Czkowron 11-08-2004 12:56

No to ja też powiem conieco o modach ;]

Drom - Czasem to (cenzura) , ale widac że jednak ostatnio się zmienił (na lepsze )
Dobo - pracowity, miły , spokojny wyrozumiały - taki jaki powinien być moderator :)

Scor - Moim zdaniem , za krótko jest tu modkiem jak na razie , ale ledwo co wróciłem po przerwie abty móc go oceniać ;]

MatKus - Może i jest adminem , ale ostatnio toooooooooooootalnie się rozleniwił m, jakby nie licząc tego że przerobił forum.

Gremlin - To samo co Dbo o , tyle że z wyjątkiem tej pracowitości ;]

Gimli - A bo ja wiem ????

Polin - MEGA Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eń.{Prawie nigdy nie jest na tym forum .Kto go wogóle zrobił modem ??!!!

Barts - Patrz - Scor

N3m1 - Spoko gości . IMO Największy Luzak z modków na forum :) ;)

Iwan - A skąd mam to u cholery wiedzieć ?

Fanfi - jw.

Magus - Może i leniwy , ale za to pomocny ;]

Raynold - naprawde pomocny i wyrozumialy

Baron Kaldrick - nie znam

I to by chyba było na tyle ;]

Gufat 11-08-2004 14:07

Mi sie tu ekipa moderatorska podoba ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dobo
On topic~
Dzięki za wyróżnienie A na gery.pl to uchodziłem za "tego chamskiego" rotfl, tak sie dzieje jak człowiek sie starzeje...

Na gery?? Jakoś tam Cie nigdy chamskiego nie widziałem ;)

Dan the Automator 11-08-2004 17:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gufat
Mi sie tu ekipa moderatorska podoba ;)

Na gery?? Jakoś tam Cie nigdy chamskiego nie widziałem ;)

No dobra, chamski nie byłem, ale miły tez nie :) Wiesz, te czasy kiedy 100% hitem były texty "weź wypie*d*laj" i "ssij", i niekt się nimi nie bulwersował :P

$corcerer 13-08-2004 16:32

wszystkie posty nie na temat zostaly wywalone PRZEZE_MNIE
jeszcze jeden taki i banan.
ten post ulegnie samozniszczeniu za 24h

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:19.