![]() |
@Ncrash
Omg właśnie dobrze że niema tych efektów z gimpa. Pewnie niedawno sobie ściągnałeś gimpa i myślisz że jest boski. Omg Gimp SSie! @topic Fajnie fajnie. Ale bardziej podoba mi się to twoje fake story z tym więzieniem itp. :P Z poważaniem Mistyczny :* |
Cytuj:
@Edit. A fake jest żałosny... |
Troche krótkię...
Następna część gdzie? Zeke |
na razie za krótkie żeby ocenić i nie ma noobów tylko koleś nie znający angielskiego
P.S. chyba bohater fakestory SPECJALNIE źle przeczytał |
NO COMMENT do D**y
|
@Mistyczny fake'owiec
Ja używałem GIMP'a kiedy cię na świecie nie było. Zresztą ja używam Photoshopa. Po prostu kiedyś to fajne takie fake'i były. Przymknąłbym oko na to, że nie ma żadnych nowych grafik, ale temat oklepany jak stara szkapa. |
zemsta
Nie podoba mi sie
1. nooby zawsze ubierajol sie na taki kolor jak sie zaczyna wiec spiepszyles sprawe zle powklejane te zerki poprostu guwno pomysl-60/100 (kazdy zna nooby i nie tzeba o nich opowiadac) wykonanie-70-100 ( jus muwilem zle powklejane zerki) razem 65/100 (sredniawe to) |
Hmm...
Dziwne naprawde dziwne.Może dlatego że to pierwszy odcinek.No cóż.Fabuła narazie kiepska.Grafika hmm...7,5/10.Serial o nobach dla mnie powinien być smieszny a tu nic się takiego nie dzieje.Oni idą na questa włażą do jaieś dziury zaraz badną bo orci zrobią im deda.Żeczywiście pękam ze śmiechu.
Jeżeli następny odcinek nie bendzie taki sam jak ten.Też taki smętny nic nie mówiścy to prosze modków o skasowanie tego tematu.Powód::spam: :glupek: [Pozdro].Ania_Maris_of. PS kiedy następny odcinek ??!! :fuck: :blush: Życze dobrego kolejnego odcinka.;) |
Kolos89 ma rację... Nie potrzebnie zaczynasz tyle fake'ów i ich nie kończysz... Niektóre nawet next części nie mają... A co do fake... Nawet nawet, rozśmieszyło mnie z tą "znajomością angielskiego" xD "Stop kreaturom chodź tutaj" xP
|
Hehe, co narzekacie, mi sie podoba :P
NAwet fajne, ale to co przedstawiles ze nie umial angielskiego, niestety tacy sa polacy. |
A mi średnio się podoba. Po prostu mam zły dzień. :P
@Anna_maria_of(_Spamland) Weź już skończ z udawaniem idiotki i ze spamowaniem. @all Koleś skończył z fake. NIE KOMENTOWAĆ BO I TAK NIE ZROBI PACANY! SPAMUJECIE TYLKO! |
xD
mocne xD
niby jeden odcinek a jest sie z czego posmiac ;P gratuluje humoru :D oby tak dalej :cup: |
O ktoś odświerzył to może postaram się o następny odcinek :D
Do zobaczenia ;] |
plx, nie dawaj wiecej tego szajsu!!! jeszcze jeden odcinek tego... czegos a dopuścisz się śmierci jednego człowieka! idź lepiej z tym oglądać filmy po 23 to może przestaniesz sie wygłupiać jak dziecko neostrady!
down: chcesz mnie uśmiercić?! |
Fajne i nawet smieszne.Rob dalej.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:15. |